- 3 Haziran 2010
- 12.166
- 6
- 408
- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #46.481
nafiş aşkitom diye kocandan bahsediyon herhalde
bende şimdiii pazartesinden itibareb hedeflerimi yazıyorum.
bu hafta evde ama sonraki hafta dışarda yürüyüşlerime ve sporlarıma başlicam.her akşam 1 saat yürüyüş.sonrasında mekik egzersiz vs hareketler.haftasonu kendime güzel bi liste çıkarcam.ot çaylarımıda alcam.ıımm başkaaaaaaa geçen sene diyete başladıgımda diyet günlüğü tutmuştum halada durur evde geçen gün okudum,ben sadece yediklerimi değil yaşadıgım şeyleri de yazıyodum kiloyla ilgili bi hayli duygulandım neler yaşamaışım diye.ve bizim türk milletine çok kızdımneden kilolu biri görünce öcü görmüş gibi hişt hişt baksana şuna derler yanındakine.çok kötü çok ben çok şişman biri gördüğümde hemen kafamı çeviriyorum.baktıgımı görmesin utanır yanlış anlar diye
insanın ne zaman ne olacagı hiç belli olmaz.bu da bi hastalık.az deil 28 kilo verdim.6 ay okula gider gibi işe gider gibi spora gittim yılmadan bıkmadan usanmadan.
işteeeeeeeeeeee lafı biraz uzattım ama sonuçç:
tatataaaammmmmm
eski merve geri döndüüüüüüüüü
koptum nen delüü
nafiş öyle bi kapasite varmı kız özgiş te istiyi
şaka yaptım alınanı döferim
hemsuçluhemgüçlühemtehtidkarnihansmili
zeytinyağgibiüsteçıkannihansmili
Ne alıncam nen
:kendiçalıpkendioynayannihansmilisi:
Söylemeyi unuttumbende diyet günlüğü tutucam minik bi defter alıcam kendime ayrıca bilgisayarda da tutucam ne yedim, ne içtim, ne spor yaptım, hatta wcleri bile yazıcam kiiiii az kilo verdiğimde nedenini görebileyim :92: :92:
Mervişimmm hep destek tam destek bebişş
Bende şişman insanlara çok bakmam :97: bana bakıldığını düşündüğümde de rahatsız olurum :76:
Ayy ben foto çekilcektim dur çekileyim
Not ettimmm :82: neşe sen menülerinide yazmıyosun ki yorum yapalım :76:
Düşün kuzum adını bile hatırlamıyoz siliyorum ben listeden bu kızı uğraşamam böyle ekle sil ekle sil
Akşam için hazırlık yapmaya mı nen
Afiyet olsun kuşum
bende şimdiii pazartesinden itibareb hedeflerimi yazıyorum.
bu hafta evde ama sonraki hafta dışarda yürüyüşlerime ve sporlarıma başlicam.her akşam 1 saat yürüyüş.sonrasında mekik egzersiz vs hareketler.haftasonu kendime güzel bi liste çıkarcam.ot çaylarımıda alcam.ıımm başkaaaaaaa geçen sene diyete başladıgımda diyet günlüğü tutmuştum halada durur evde geçen gün okudum,ben sadece yediklerimi değil yaşadıgım şeyleri de yazıyodum kiloyla ilgili bi hayli duygulandım neler yaşamaışım diye.ve bizim türk milletine çok kızdımneden kilolu biri görünce öcü görmüş gibi hişt hişt baksana şuna derler yanındakine.çok kötü çok ben çok şişman biri gördüğümde hemen kafamı çeviriyorum.baktıgımı görmesin utanır yanlış anlar diye
insanın ne zaman ne olacagı hiç belli olmaz.bu da bi hastalık.az deil 28 kilo verdim.6 ay okula gider gibi işe gider gibi spora gittim yılmadan bıkmadan usanmadan.
işteeeeeeeeeeee lafı biraz uzattım ama sonuçç:
tatataaaammmmmm
eski merve geri döndüüüüüüüüü
Söylemeyi unuttumbende diyet günlüğü tutucam minik bi defter alıcam kendime ayrıca bilgisayarda da tutucam ne yedim, ne içtim, ne spor yaptım, hatta wcleri bile yazıcam kiiiii az kilo verdiğimde nedenini görebileyim :92: :92:
Mervişimmm hep destek tam destek bebişş
Bende şişman insanlara çok bakmam :97: bana bakıldığını düşündüğümde de rahatsız olurum :76:
Ayy ben foto çekilcektim dur çekileyim
koptum nen delüü
nafiş öyle bi kapasite varmı kız özgiş te istiyi
şaka yaptım alınanı döferim
hemsuçluhemgüçlühemtehtidkarnihansmili
zeytinyağgibiüsteçıkannihansmili
belki özge alınır nen
:benimçalıpoynadığımıgörüpnihansmilinikıskanıpkendideoynayannafsmili:
içtiğin suyu yaptıgın sporu herşeyi yaz kuzum.çok güzel oluyo çok motive oluyosun.o deftere kalorili bişey yazmak istemiyosun acayip motive edyo insanı.bende pazartesi yeni bir merveyle uyanıcam o sabaha.diyet spor herşey yepyeni olcak.bu hafta sonu annem babama sölerse daha yenilenicem
özge banada gönder kız pastadan yanlız yimeÖzge de alınmazdimi kız özge
Bak kayboldu yine kesin pasta yiyo
Hadi hayırlısı mervişimm
ya bende bugünü susuz kapatıcam galibasuye nekadar tüketiyosunuz peki kızlar?? kaç lt içmemiz gerekiyo birbirmzin gazıyla onuda tüketmeye çalışalm..ben susuz bitiriyorum günü:97:
suye nekadar tüketiyosunuz peki kızlar?? kaç lt içmemiz gerekiyo birbirmzin gazıyla onuda tüketmeye çalışalm..ben susuz bitiriyorum günü:97:
neşe nerak ettim sen ne iş yapıyosun
özge banada gönder kız pastadan yanlız yime
ya bende bugünü susuz kapatıcam galiba
ben 1 litre falan içiyorum.ama onuda yazalım buraya.2 litre içelim.nafın sudan problemi yok zaten.bizim var sudan sebeplerden dolayıasın beni vurun hakettim
kızlar bence aranıza girebilirmiyim denildiğinde hemen listeye eklemeyelim
bir hafta takip ederlim sürekli topiğe gireni alalım aramıza
bencede öyle yapalım.deneme süresi diyelimsonra ssk girişinizi yaparız diyelim
aynen haklısın katılıyorum..aranıza katılabilirmiyim dedikalri an gerçekten gelenler oanda yazmaya başlıyo zaten.mesela ayşen arkadaşımz geldi gün bütün paylaşımlara katıldı..
özgee doğum günün kutlu olsun bu arada canım. geçmişi okumuştum haberdar oldum. uzun ve sağlıklı bi ömür diliyorum sana ve ailene..
suye nekadar tüketiyosunuz peki kızlar?? kaç lt içmemiz gerekiyo birbirmzin gazıyla onuda tüketmeye çalışalm..ben susuz bitiriyorum günü:97:
ben 1 litre falan içiyorum.ama onuda yazalım buraya.2 litre içelim.nafın sudan problemi yok zaten.bizim var sudan sebeplerden dolayıasın beni vurun hakettim
ne alıncem lennn
hep bana aşkitom derdiiiiiiiiiiii
saymanlıkta çalışıyorum canım
Naff haklısın valla hiç yazmadım doğru düzgün bide utanmadan yardım bekliyorum dimii.. önümüzdeki hafta yazıcam inşallah. aslında bu hafta dikkat ettim ayrıca sporada başladım ama neyse yılmak yok.
bencede öyle yapalım.deneme süresi diyelimsonra ssk girişinizi yaparız diyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?