Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

Söylemeyi unuttum bende diyet günlüğü tutucam minik bi defter alıcam kendime ayrıca bilgisayarda da tutucam ne yedim, ne içtim, ne spor yaptım, hatta wcleri bile yazıcam kiiiii az kilo verdiğimde nedenini görebileyim :92: :92:

Mervişimmm hep destek tam destek bebişş

Bende şişman insanlara çok bakmam :97: bana bakıldığını düşündüğümde de rahatsız olurum :76:

Ayy ben foto çekilcektim dur çekileyim

koptum nen delüü

nafiş öyle bi kapasite varmı kız özgiş te istiyi

şaka yaptım alınanı döferim
hemsuçluhemgüçlühemtehtidkarnihansmili

zeytinyağgibiüsteçıkannihansmili

Ne alıncam nen

:kendiçalıpkendioynayannihansmilisi:

içtiğin suyu yaptıgın sporu herşeyi yaz kuzum.çok güzel oluyo çok motive oluyosun.o deftere kalorili bişey yazmak istemiyosun acayip motive edyo insanı.bende pazartesi yeni bir merveyle uyanıcam o sabaha.diyet spor herşey yepyeni olcak.bu hafta sonu annem babama sölerse daha yenilenicem

işte bu işte buuuu

hadi kız çekilde görek
koptum nen delüü

nafiş öyle bi kapasite varmı kız özgiş te istiyi

şaka yaptım alınanı döferim
hemsuçluhemgüçlühemtehtidkarnihansmili

zeytinyağgibiüsteçıkannihansmili

belki özge alınır nen

:benimçalıpoynadığımıgörüpnihansmilinikıskanıpkendideoynayannafsmili:

Özge de alınmaz dimi kız özge

Bak kayboldu yine kesin pasta yiyo

Hadi hayırlısı mervişimm

suye nekadar tüketiyosunuz peki kızlar?? kaç lt içmemiz gerekiyo birbirmzin gazıyla onuda tüketmeye çalışalm..ben susuz bitiriyorum günü:97:

Özge de alınmaz dimi kız özge

Bak kayboldu yine kesin pasta yiyo

Hadi hayırlısı mervişimm
özge banada gönder kız pastadan yanlız yime
suye nekadar tüketiyosunuz peki kızlar?? kaç lt içmemiz gerekiyo birbirmzin gazıyla onuda tüketmeye çalışalm..ben susuz bitiriyorum günü:97:
ya bende bugünü susuz kapatıcam galiba

ben 1 litre falan içiyorum.ama onuda yazalım buraya.2 litre içelim.nafın sudan problemi yok zaten.bizim var sudan sebeplerden dolayı asın beni vurun hakettim

kızlar bence aranıza girebilirmiyim denildiğinde hemen listeye eklemeyelim
bir hafta takip ederlim sürekli topiğe gireni alalım aramıza

özge banada gönder kız pastadan yanlız yime

ya bende bugünü susuz kapatıcam galiba

koş biyarım lt su al gelde iç kız..bende içmedm hiç bugün

ben 1 litre falan içiyorum.ama onuda yazalım buraya.2 litre içelim.nafın sudan problemi yok zaten.bizim var sudan sebeplerden dolayı asın beni vurun hakettim

hahahaydelü

aynen haklısın katılıyorum..aranıza katılabilirmiyim dedikalri an gerçekten gelenler oanda yazmaya başlıyo zaten.mesela ayşen arkadaşımz geldi gün bütün paylaşımlara katıldı..

özgee doğum günün kutlu olsun bu arada canım. geçmişi okumuştum haberdar oldum. uzun ve sağlıklı bi ömür diliyorum sana ve ailene..

bencede öyle yapalım.deneme süresi diyelim sonra ssk girişinizi yaparız diyelim

dalga geçme nen

aynen haklısın katılıyorum..aranıza katılabilirmiyim dedikalri an gerçekten gelenler oanda yazmaya başlıyo zaten.mesela ayşen arkadaşımz geldi gün bütün paylaşımlara katıldı..

evet canım

özgee doğum günün kutlu olsun bu arada canım. geçmişi okumuştum haberdar oldum. uzun ve sağlıklı bi ömür diliyorum sana ve ailene..

sağol canım inşallah :)

Ben kışın en az 2 lt yazın 3-4 Allah ne verdiyse içiyom

ne alıncem lennn
hep bana aşkitom derdiiiiiiiiiiii

Bi sen bi kocikim

Yazarsan bizde uyarırız en azından neşecim :97:

Aynen

bencede öyle yapalım.deneme süresi diyelim sonra ssk girişinizi yaparız diyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…