Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

evet kevser bende aranıza katılablir miyim diyenlerden devamını getiren sadece aysen var hakkaten

şuanda ortalarda yokayşeeen kız sesimize gel
Ben kışın en az 2 lt yazın 3-4 Allah ne verdiyse içiyom

hakketmibize gaz ver ozaman

Bi sen bi kocikim

Yazarsan bizde uyarırız en azından neşecim :97:

Aynen

Son düzenleme:
Kız her içtiğimde yazsam elim ağrır yazmaktan 3 bardakta bir yazayım ben size su için diye

oda olur bak..yeterki yaz yani
hakket ama canm kimse yazmayınca menülerine benmde aklıma gelmiyo su..şu ana kadar sadace sıvı olarak çay var midemde..su içmedim daha

ya ben birazda bilerek çok içmiyorum çünkü buranın tuvaleti klozet oturmalı tuvaletten nefret ediyorum ya

Bende çatlayana kadar girmem öyle yabancı yerlerde iş yerinde de sadece ben bahar ve pınar kullanıyoruz wc yi :97: o yüzden içim çok rahat :97:

oda olur bak..yeterki yaz yani
hakket ama canm kimse yazmayınca menülerine benmde aklıma gelmiyo su..şu ana kadar sadace sıvı olarak çay var midemde..su içmedim daha

Hadi şimdi iç bi bardak canım

Bende çatlayana kadar girmem öyle yabancı yerlerde iş yerinde de sadece ben bahar ve pınar kullanıyoruz wc yi :97: o yüzden içim çok rahat :97:

Hadi şimdi iç bi bardak canım
oh oh 2 br içtim canm
2 tane foto ekledim NAF albümüme kızlar :98:

baktım şimdi..ayakkabıların çok şeker canm normalde bu tarz sevmm ama topuklar hava katıyo çokta yakışmış sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…