Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

2-3 kaşık ıspanaklı çorba
1 tane köfte
okadar beğenmedim yemedim
hem zaten bugün psta yicem

kilomda aynı
afiyet olsun canm.
Öğle menüm
3 köfteli 3 dilim patatesli izmir köfte (Tabire bak )
1 dilim kepek ekmeği
200 gr yoğurt

Ara
Şekersiz çay
1 tane halka tatlı

afiyet bal şeker olsun..

tamam canım akşama saklıyorum kendimi
zaten şirkettekilerde 2 tane pasta sölemişler

Ooooo süpperr resim çekilin nenn

afiyet olsun canm.

afiyet bal şeker olsun..

Sağol bebişim

Neşeee geçmişi okumayı bırak önce bildirim yap bak yine sona kaldın :76: :76:

Beyazbulut nerde ? :44:

Ooooo süpperr resim çekilin nenn

Sağol bebişim

hakket çok kaşındık peki canm bişey sorcm tekrr eski haline dönmüyomu yani istesende küçülmezmi..yokmu bunn çaresi kilo verir gibi gitmiyomu..inannki çok takmaya başladım ben
evet nafım 83.
haftaya hedef koydum kendime.1 kilo vercem nen

bende vercm 1 kilohatta 60 olmam lazım

Son düzenleme:
bugünki menm
sabah
1br şekersiz çay
1kk peynir
2 dilim ekmek
patates haşlama
ot
4 zeytin
ara
1elma
öğle
1tb domates sslu makarna
1kase yoğurt
ara
50 mekk-30 göğüs-30 kalça-50de karın egzersizleri

spor yaparsak hedefleri yakalarız nafım

Aynen mervişimmm bu hafta full spor haftanın en az 4 günü 1 saat spor yapıcam beslenmeme de çok dikkat edicem

Bu pazar uzun zamandır görmediğim arkadaşlarla kahvaltı var öğle yemeği yemezsem dengelerim kahvaltıyı :97: nisan sonuna kadar da böyle bir buluşma planlamıyorum nisan sonu 62 olcam yüzme kursuna yazılıcam 2 ayda yüzmeye giderim 60 kiloya düşerim sonra koruma dönemine geçicem

Bebiş düşünürsek eğer aşkitomla 55 kiloya düşebilirim bebiş için

Vallahi canım ben bekarken 80 takıyodum evlendim 85i dolduruyorum çocuktan sonra 90 olmaktan tırsıyorum :83: :83:

Tahminimce küçülür :97: benim bi arkadaşım var 67 kilo filandı memişler 90-95 di maşallah

şimdi 55 kilo memişlerde küçülmüş ama çok bişey bekleme :97: aman aman küçülmüyo :97:

naf ne 55 i yaaa safinaz gibi olursun öcü gibi bakarsın pörtlek pörtlek böle sen şu anda bile manken gibisin 60dan aşağısı çirkinleştirir seni

ooof yine gelemedim bu hafta 78,800 aynı aynı aynııı. bu haftada da beceremediim.

Not ettimmm :82: neşe sen menülerinide yazmıyosun ki yorum yapalım :76:

beyazbulut kim lennnn

nafiş ben belki 4,5 -5 gibi çıkarım şirketten

Düşün kuzum adını bile hatırlamıyoz siliyorum ben listeden bu kızı uğraşamam böyle ekle sil ekle sil

Akşam için hazırlık yapmaya mı nen

bugünki menm
sabah
1br şekersiz çay
1kk peynir
2 dilim ekmek
patates haşlama
ot
4 zeytin
ara
1elma
öğle
1tb domates sslu makarna
1kase yoğurt
ara
50 mekk-30 göğüs-30 kalça-50de karın egzersizleri

Afiyet olsun kuşum

anladım canm azcık olsun gidiyoya onada şükür artık napim

naf ne 55 i yaaa safinaz gibi olursun öcü gibi bakarsın pörtlek pörtlek böle sen şu anda bile manken gibisin 60dan aşağısı çirkinleştirir seni

Ya kilo alma psikolojisi varya ondan öyle didim kızma bana yaa

nafiş aşkitom diye kocandan bahsediyon herhalde

Ay evettt sen hep çocuk düşünüyon zaten aşkitom

bende şimdiii pazartesinden itibareb hedeflerimi yazıyorum.
bu hafta evde ama sonraki hafta dışarda yürüyüşlerime ve sporlarıma başlicam.her akşam 1 saat yürüyüş.sonrasında mekik egzersiz vs hareketler.haftasonu kendime güzel bi liste çıkarcam.ot çaylarımıda alcam.ıımm başkaaaaaaa geçen sene diyete başladıgımda diyet günlüğü tutmuştum halada durur evde geçen gün okudum,ben sadece yediklerimi değil yaşadıgım şeyleri de yazıyodum kiloyla ilgili bi hayli duygulandım neler yaşamaışım diye.ve bizim türk milletine çok kızdım neden kilolu biri görünce öcü görmüş gibi hişt hişt baksana şuna derler yanındakine.çok kötü çok ben çok şişman biri gördüğümde hemen kafamı çeviriyorum.baktıgımı görmesin utanır yanlış anlar diye
insanın ne zaman ne olacagı hiç belli olmaz.bu da bi hastalık.az deil 28 kilo verdim.6 ay okula gider gibi işe gider gibi spora gittim yılmadan bıkmadan usanmadan.
işteeeeeeeeeeee lafı biraz uzattım ama sonuçç:
tatataaaammmmmm
eski merve geri döndüüüüüüüüü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…