Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

sadece pilav fazla olmuş minikim.akşama ekmek ve pilaz yemezsen dengelemiş olursun bişey olmaz

ama ama ben bi haftadır böleyim
aksama pilav yemem o garanti.
ekmektende fedakarlık eder
birazda yürürüm.
bu hafta böle oldu napak. haftayada telafi ederim artıkın :86: nisan sonu hedefmi gerçekleştirmeliyim.
ama şu uyku modundan cıkmam gerek.
akşam olsada uyusam modundayım

inşallah yarın tartıya çok yansımaz kuzu.çünkü insanın motivesi düşüyo gerçekten.bende haftasonu çok abartmıştım.ve pazartesi sabah tartıda fazla çıkmıştım.o fazlalığı atmış olsam,geçen haftaki bildirimimle aynı olmuş olsam ynede uçarım mutluluktan.

çok acıktım midem kazınıyo resmen.imalattakler sabaha karşı gitmişler eve.geç geldiler.yemek gelmedi hala :2: bilsem kahvaltımı sıkı yapardım.

2,5 lt su he nasıl içtin kız okadar
pazartesinden itibaren akşamları yürüyüşe çıkceemmm
banada eşlik eden biri olsa keşke

dün gece 1.30 gibi bi 30 mekik daha
15 de göğüs egzersizi
sabah
2br şekersiz çay
1kk peynir,4zeytin
1tane salatalık
yarım dilm ekmek(beyaz)
ara-
1yeşil elma

öğle-henüz yok
yarım lt su

Son düzenleme:
hoşbulduk bebişim ekmeksiz yine menn kız..onu sorcam zaten çıbık yiyeceğine ekmek ye canm..o kareker yağlı değilmi

kuzum 1 dilim kepek ekmeği 60 kalori.yağlı değldi kız öyle.yarım paketi 110 kalori işte.ekmekten kısıp öyle şeyler yiyorum.çereze ok düşkünüm çünkü ben.ekmekde yersem kötü olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…