- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #47.221
Zayıflama günlüğümden bir parça..Benim şimdilik hikayemde böyle.Ne düşünüyorsunuz kızlar?
Selam kızlar :80:Ben 19 yaşında bir üniversite öğrencisiyim.Özel hayatımda oldukça sosyal, karakterine, birikimine, potansiyeline yüksek inancı ve güveni olan birisiyim.Kilolu oldugum halde karşı cinsimin ilgisini rahatca çekebilecek kadar alımlıyım.Ancak senelerdir (ergenligimden beri) kilolarla başım dertte.Defalarca diyet yaptım bazen kilo verdim bazen veremedim.Genelde 2-3 hafta devam edebildim diyetlere.4-5 kez diyetistyene gittim.1-2 hafta sonra bıraktım.Sadece birkez 3 ay diyetistyen ile 20 kilo verdim.Ancak koruma programına katılmadıgım ve eski beslenme şeklime aynen geri döndügüm için kilolarımı geri aldım.Bu kez son bir deneme yapacağım, olmazsa cerrahi yöntemlere başvuracağım.Bu kezin farkı şu artık diyete, kilo verme serüvenine çok daha mantıklı, gerçekçi ve bilinçli olarak bakabiliyorum.Kendimi gaza getirerek degil oturaklı bir şekilde bir erişkin gibi karar vererek işe atılıyorum. Bu son kararımı MissTurkey 2011 elemelerini izleyince verdim.Bende onlar kadar güzelim ancak vücutlarımıza bakınca kendimden utandım.Altın yıllarımı böyle geçirmek istemiyorum.Daha genceciğim. Nisan 1'den Ekim 1'e kadar manken gibi olmak istiyorum.Diyete başlayıp 12 ay boyunca çalışıp MissTurkey 2012 elemelerine katılacağım.Yarı finale kalmak bile bana vücuduma karşı özgüvenimi geri getirecek.Manken olamasam bile fotomodel olacağım.Sizlerde adım adım izleyeceksiniz serüvenimi.(inşallah):97:
Planım şu;
(Nisan-Mayıs-Haziran)
*Diyetistyen yardımıyla dsiplinli bir diyet yapılacak
*Hergün 40 dk plates, 20 dk yürüyüş, 100 mekik, 100 kalça hareketi, 100 basen hareketi, 5 tibet hareketi yapılacak
*Gerektiğinde tok tutucu ve yağ yakıcı besin takviyesi olarakta "Pepper Time" biber hapı yarım dozda kullanılacak.
(Temmuz-Ağustos-Eylül)
*Sağlıklı ve düzenli beslenilecek
*Hergün 40 dk plates ,100 göğüs hareketi, 5 tibet hareketi yapılacak/ Haftada üçer kez 40 dk karın&kalça egzersizleri CD, 40 dk selülit egzersizleri CD yapılacak,20dk yüzülecek
*Kavitasyon,Radyofrekans vb işlemlerle iç-dış bacaklarım,ayak bileklerim inceltilecek
Dedigim gibi bu son.Olmazsa bucak altına yatacağım.Bu yolda istikrarlı, dsiplinli ve azimli olmak için elimden geleni yapacağım.Zayıflma ile ilgili serüvenimin her gününü,günlük menülerimi,günlük egzersizlerimi burada blog şeklinde paylaşacağım.1 Nisan'da kilo çizelgemi hazırlayıp yayınlacağım.Ölçülerimide sizinle paylaşacağım.Ayrıca sitedeki "Cuma Zayıflama Yarışması"na da katılacağım.
:81:
git kendini daha çok sevdirmeden
kolay gelsin bebik
minik adamın senden çekeceği vardelü kız
nafım görüşürüz yavruşkam gel ama
bu sabah:
--2 kk beyaz peynir
-küçüğünden 1 salatalık
çay
ara:
-1 tane karanfilli tarçınlı bnik bonibon şeker
nafımmmm hemşimmmmmm gelldimmm sesini duyuppppppp kelebegimmmmmmmm
çok acıktım midem kazınıyo resmen.imalattakler sabaha karşı gitmişler eve.geç geldiler.yemek gelmedi hala :2: bilsem kahvaltımı sıkı yapardım.
2,5 lt su he nasıl içtin kız okadar
banada eşlik eden biri olsa keşke
çok sevindim özge cim alah şifa versin canımm
anaa ne oldu beeeeeeeee
hoşgeldiiiinnn meliscm
Hiç zorlamadım vallahi canım lıkır lıkır içtim
dün gece 1.30 gibi bi 30 mekik daha
15 de göğüs egzersizi
sabah
2br şekersiz çay
1kk peynir,4zeytin
1tane salatalık
yarım dilm ekmek(beyaz)
ara-
1yeşil elma
öğle-henüz yok
yarım lt su
Ayyyy bende 50 mekik çekmiştim yazmayı unuttum sanırsammekik dediysem yarım mekik ben normalini çekemiyom onun
nehabersiniz laynnn..:79::79::79:
merabalaarr....
Aygünnnnnnnn bebişimm naber
he ya o ya o diyosun yani.bendemi yapsam öyle acaba..çok seviyorum bende çünkü o peynirlileri..
buarada naf oliş ve merviş rüyamda görmüşüm bugün sizi..kötü gördüm ama çok çok etkilendim 2gündr noluyo anlamadm..olşin evindeymişiz naf merve ben..oturuyoruz falan o arada adamın biri gelio yalnızz evde herkesin evine girip sırayla öldürüyomuş sıra bize gelio sklanıyoru,naf ağlıyo sürekli merve onu sakinleştirmeye çalışıyo oliş rahat bişeklde adamı takip ediyo napıyo die..ben ortlıktazay aayip birüyaydıya sbah gözümü açamadım korkudan adam beni bulcak die
Ayyy Allah hayırlara çıkartsın canımmm
kızlar bu aralara işlerim çok bundan sonra hep öyle zaten..
pek giremem artık ..
menümü yazayım bari
sabah
2 dilim ekmek
yerım kk peynir
3 zeytin
1 haşlama yımırta
ara
incir
öğlenede mantar sote pişiriyorum onu yicem..
Çilek mi topluyonuz nen
ben geldimmmmmmmmmmmmm
ayaklarım ağrıdı yaa topuklularla
Nreye gittin naptın bebiş
h.geldin aygüncm hayırdır ne işi
h.geldn özgecm
gülme nen..çok korktum ama çokherkes panik halinde sıra bizde die..naf ağlıyo bende nafa bakıyorum yanımdaya şimdi iyce süzüyorum zayıflmışsın die.basenlerin hiç kalmamış diyorum salakça birüyaydı ya
çok özletme kendini bitanemm
adam bizi öldürcek ama senin derdin nafın kalçaları dimi
Zayıflama günlüğümden bir parça..Benim şimdilik hikayemde böyle.Ne düşünüyorsunuz kızlar?
Selam kızlar :80:Ben 19 yaşında bir üniversite öğrencisiyim.Özel hayatımda oldukça sosyal, karakterine, birikimine, potansiyeline yüksek inancı ve güveni olan birisiyim.Kilolu oldugum halde karşı cinsimin ilgisini rahatca çekebilecek kadar alımlıyım.Ancak senelerdir (ergenligimden beri) kilolarla başım dertte.Defalarca diyet yaptım bazen kilo verdim bazen veremedim.Genelde 2-3 hafta devam edebildim diyetlere.4-5 kez diyetistyene gittim.1-2 hafta sonra bıraktım.Sadece birkez 3 ay diyetistyen ile 20 kilo verdim.Ancak koruma programına katılmadıgım ve eski beslenme şeklime aynen geri döndügüm için kilolarımı geri aldım.Bu kez son bir deneme yapacağım, olmazsa cerrahi yöntemlere başvuracağım.Bu kezin farkı şu artık diyete, kilo verme serüvenine çok daha mantıklı, gerçekçi ve bilinçli olarak bakabiliyorum.Kendimi gaza getirerek degil oturaklı bir şekilde bir erişkin gibi karar vererek işe atılıyorum. Bu son kararımı MissTurkey 2011 elemelerini izleyince verdim.Bende onlar kadar güzelim ancak vücutlarımıza bakınca kendimden utandım.Altın yıllarımı böyle geçirmek istemiyorum.Daha genceciğim. Nisan 1'den Ekim 1'e kadar manken gibi olmak istiyorum.Diyete başlayıp 12 ay boyunca çalışıp MissTurkey 2012 elemelerine katılacağım.Yarı finale kalmak bile bana vücuduma karşı özgüvenimi geri getirecek.Manken olamasam bile fotomodel olacağım.Sizlerde adım adım izleyeceksiniz serüvenimi.(inşallah):97:
Planım şu;
(Nisan-Mayıs-Haziran)
*Diyetistyen yardımıyla dsiplinli bir diyet yapılacak
*Hergün 40 dk plates, 20 dk yürüyüş, 100 mekik, 100 kalça hareketi, 100 basen hareketi, 5 tibet hareketi yapılacak
*Gerektiğinde tok tutucu ve yağ yakıcı besin takviyesi olarakta "Pepper Time" biber hapı yarım dozda kullanılacak.
(Temmuz-Ağustos-Eylül)
*Sağlıklı ve düzenli beslenilecek
*Hergün 40 dk plates ,100 göğüs hareketi, 5 tibet hareketi yapılacak/ Haftada üçer kez 40 dk karın&kalça egzersizleri CD, 40 dk selülit egzersizleri CD yapılacak,20dk yüzülecek
*Kavitasyon,Radyofrekans vb işlemlerle iç-dış bacaklarım,ayak bileklerim inceltilecek
Dedigim gibi bu son.Olmazsa bucak altına yatacağım.Bu yolda istikrarlı, dsiplinli ve azimli olmak için elimden geleni yapacağım.Zayıflma ile ilgili serüvenimin her gününü,günlük menülerimi,günlük egzersizlerimi burada blog şeklinde paylaşacağım.1 Nisan'da kilo çizelgemi hazırlayıp yayınlacağım.Ölçülerimide sizinle paylaşacağım.Ayrıca sitedeki "Cuma Zayıflama Yarışması"na da katılacağım.
:81:
Bunların hepsini yapabilecekmisin gerçekten :97: istemek başlamanın, başlamak başarmanın yarısıdır demişlerhayırlısı olsun
ben yemeğimi yyip geliyorum kuzular
Afiyet olsun canım
derdim kilo anam
olişte adamın arkasından gidiyo..önce apartmann birine giriyo adam.olişte iniyo aşşaya adamın arkasından öldürdümü fln die sıra bizde haberi yok
Allah hayra çıkarsın :78:
way be gzelmiş ve zorda inş zayıflarsın kaç kilosun şuan?
Teşekkürederim canımŞuan 80 kiloyum iki gün önce tartıldıgımda öyleydi.Bakalım eger başarılı olursam zaten bütün KK duyar
ben 67 kiloyum boyum 174 acaba normalmi sizce
öğlen menüm:
-1 kase mercimek çorbası
-5-6 kaşık sebzel bi yemek (adına bişey kebabı dyolar ama unuttum.bezelye havuç patates ve bikaç parça kırmı etle yapılmış sulu bi yemekti.ben zaten etlerini ayırdım sebzelerini yedim)
-1 bardak kola :18:
kola için al sana
neyse ben kaçtım kızlar..dışarda işlerim var :79::79:
öğlendede yemedim kii ekmekk
kevser , naf , aysen ...
kızlar yarın sabah sporlarınızı toplayıp yazmayı unutmayın.benim defterim evde.akşamki yaptıgım sporlarıda yazıp bi kağıda hepsnin toplamını alıcam.yarın sabah buraya yazcam.nası değerlendirceksek artık
5-6 kilo verirsen süper olur canım
boğazlarım çok kötüüüü
başımda ağrımaya başladı
arkadaşlar benim gittiğim bir dr vardı istanbul bağdat caddesinde. o kadın bana demişti ki, rejim değil insanı zayıflatan vucudunun alerjisi olan şeyleri bulup onları kesmek gerekiyor. babamla gitmiştim. babamın 3 şeye alerjisi varmış. bir test yapıolar ama lerji testi gbi değil adını bilmiorum şuan. o test sonucunda diet programı yaptılar 3 ayda 21 kilo verdi babam. 2 yıl oldu bitireli henüz kilo almadıda. yani kalıcı olarak verdi. ilgilenen olursa bilgilerini verebilirim. bu arada brz pahalı ama bnm bilidğim kadarıyla. herşeyi yiyorsunz ama mesela babaama tatlı yasaktı onun yerine reçel yiyordu havuçla patates yasaktı birde onun yerine ekmek yiyordu.
bende acayip gaza geliyorum yazdıkça.olsun değerlendiririz kız.zaten toplayıp yazdıgımızda belli olur kimin çok yaptıgı az yaptıgı.Orman kebabı mı :44: ekmek yeme kola iç bu nasıl iş merve hanım
aa evet evet orman kebabı nafım doğruya :86: napim çok canım çekti.normaldede sevmem yani o kadar
Gülegüle tatlım :80:
Ben hem not defterime hemde bilgisayara kaydediyorum canım :97: ya değerlendirme yapmasak bile en azından spora teşvik ettik birbirimizi :97: vallahi dün 2 saat temizlik ve 1 saat ütüden sonra hiç halim yoktu spor yapmaya ama yarın ben ne yazıcam spor diye düşündüm ve hemen kalktım yaptım sporumu
bende reglden sonra 8 leri silcem hayatımdan gelsin 7 lerRegl dönemimden sonra kurbikimi zıplatıcam 60' a doğru
canım hepimiz çalışıyoruz hiçbirimizin spora vakti yok ama akşamları evde egzersiz yapıyoruz emin ol istersen zaman yaratabilrsin.akşamları hiçmi dizi izlemiyosun.uzan yere,koltuga,yap egzersizinibencede daha iyi olacak gibi 40 beden giyiroum ama 38 olmak isityorum yermek yemeyide çok sewiyorum spor yapmaya vaktim yok(
boğazlarım çok kötüüüü
başımda ağrımaya başladı
Boyum 1.69 canım.(bu sene MissTurkey'de 1.68 bir kız son 15e kaldı.Onu görünce iyice bir umutlandım)Boyumu uzatmak için Kimi boy uzatıcı falan aldım.Bide özel bir japon egzersizi yapıyorum.Eklemlerin arasını açmak için.boyun kaç peki cnm?
Bence normal 3-5 kilo fazlan vardır olsa olsa canımben 67 kiloyum boyum 174 acaba normalmi sizce
Öğle
2 kadınbudu köfte
1 tyk patates püresi
200 gr yoğurt
salatalık
Ara
şekersiz çay
Çok geldi sanırım karnım şişti yediklerim boğazımda duruyo sanki
bende acayip gaza geliyorum yazdıkça.olsun değerlendiririz kız.zaten toplayıp yazdıgımızda belli olur kimin çok yaptıgı az yaptıgı.
bende reglden sonra 8 leri silcem hayatımdan gelsin 7 lervalla motivem tavan yapacak 7 lere insem
canım hepimiz çalışıyoruz hiçbirimizin spora vakti yok ama akşamları evde egzersiz yapıyoruz emin ol istersen zaman yaratabilrsin.akşamları hiçmi dizi izlemiyosun.uzan yere,koltuga,yap egzersizini
kesin sana yiğitden bulaştı.banada yeğenimden bulaşmıştı
han sende ekmekdinime küfreden müslüman olsa
naf bi sitede okudum yoğurt y,yenler,aç durarak zayıflayanlardan daha sağlıklı,kalıcı kilo veriyolarmış.yoğurtun tok tutma özelliği varmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?