Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

way be gzelmiş ve zorda inş zayıflarsın kaç kilosun şuan?

git kendini daha çok sevdirmeden

kolay gelsin bebik

Sağol bebikim

minik adamın senden çekeceği var delü kız

nafım görüşürüz yavruşkam gel ama

İşte geldimmm

bu sabah:
--2 kk beyaz peynir
-küçüğünden 1 salatalık
çay

ara:
-1 tane karanfilli tarçınlı bnik bonibon şeker

Yine ekmek yok

nafımmmm hemşimmmmmm gelldimmm sesini duyuppppppp kelebegimmmmmmmm

Ama ben göremedim

çok acıktım midem kazınıyo resmen.imalattakler sabaha karşı gitmişler eve.geç geldiler.yemek gelmedi hala :2: bilsem kahvaltımı sıkı yapardım.

Sana müstehak

kevser , naf , aysen ...
kızlar yarın sabah sporlarınızı toplayıp yazmayı unutmayın.benim defterim evde.akşamki yaptıgım sporlarıda yazıp bi kağıda hepsnin toplamını alıcam.yarın sabah buraya yazcam.nası değerlendirceksek artık

Orman kebabı mı :44: ekmek yeme kola iç bu nasıl iş merve hanım

kola için al sana
neyse ben kaçtım kızlar..dışarda işlerim var :79::79:

Gülegüle tatlım :80:

öğlendede yemedim kii ekmekk

Ben hem not defterime hemde bilgisayara kaydediyorum canım :97: ya değerlendirme yapmasak bile en azından spora teşvik ettik birbirimizi :97: vallahi dün 2 saat temizlik ve 1 saat ütüden sonra hiç halim yoktu spor yapmaya ama yarın ben ne yazıcam spor diye düşündüm ve hemen kalktım yaptım sporumu

Regl dönemimden sonra kurbikimi zıplatıcam 60' a doğru

Son düzenleme:
arkadaşlar benim gittiğim bir dr vardı istanbul bağdat caddesinde. o kadın bana demişti ki, rejim değil insanı zayıflatan vucudunun alerjisi olan şeyleri bulup onları kesmek gerekiyor. babamla gitmiştim. babamın 3 şeye alerjisi varmış. bir test yapıolar ama lerji testi gbi değil adını bilmiorum şuan. o test sonucunda diet programı yaptılar 3 ayda 21 kilo verdi babam. 2 yıl oldu bitireli henüz kilo almadıda. yani kalıcı olarak verdi. ilgilenen olursa bilgilerini verebilirim. bu arada brz pahalı ama bnm bilidğim kadarıyla. herşeyi yiyorsunz ama mesela babaama tatlı yasaktı onun yerine reçel yiyordu havuçla patates yasaktı birde onun yerine ekmek yiyordu.

boğazlarım çok kötüüüü
başımda ağrımaya başladı

Kuşum dikkat et kendine sende hasta olmayasın sakın :2:

Bahsettiğiniz test york testi sanırım :97: 400-600 EURO diye duymuştum ben :97: zayıflamak için yaptırmak gerekli mi tartışılır :97:

bende acayip gaza geliyorum yazdıkça.olsun değerlendiririz kız.zaten toplayıp yazdıgımızda belli olur kimin çok yaptıgı az yaptıgı.
Regl dönemimden sonra kurbikimi zıplatıcam 60' a doğru
bende reglden sonra 8 leri silcem hayatımdan gelsin 7 ler valla motivem tavan yapacak 7 lere insem
bencede daha iyi olacak gibi 40 beden giyiroum ama 38 olmak isityorum yermek yemeyide çok sewiyorum spor yapmaya vaktim yok (
canım hepimiz çalışıyoruz hiçbirimizin spora vakti yok ama akşamları evde egzersiz yapıyoruz emin ol istersen zaman yaratabilrsin.akşamları hiçmi dizi izlemiyosun.uzan yere,koltuga,yap egzersizini
boğazlarım çok kötüüüü
başımda ağrımaya başladı

kesin sana yiğitden bulaştı.banada yeğenimden bulaşmıştı

boyun kaç peki cnm?
Boyum 1.69 canım.(bu sene MissTurkey'de 1.68 bir kız son 15e kaldı.Onu görünce iyice bir umutlandım)Boyumu uzatmak için Kimi boy uzatıcı falan aldım.Bide özel bir japon egzersizi yapıyorum.Eklemlerin arasını açmak için.İllada model olucam yani
ben 67 kiloyum boyum 174 acaba normalmi sizce
Bence normal 3-5 kilo fazlan vardır olsa olsa canım

Öğle
2 kadınbudu köfte
1 tyk patates püresi
200 gr yoğurt
salatalık

Ara
şekersiz çay

Çok geldi sanırım karnım şişti yediklerim boğazımda duruyo sanki

Öğle
2 kadınbudu köfte
1 tyk patates püresi
200 gr yoğurt
salatalık

Ara
şekersiz çay

Çok geldi sanırım karnım şişti yediklerim boğazımda duruyo sanki

han sende ekmek dinime küfreden müslüman olsa
naf bi sitede okudum yoğurt y,yenler,aç durarak zayıflayanlardan daha sağlıklı,kalıcı kilo veriyolarmış.yoğurtun tok tutma özelliği varmış

Bende nisan sonu 62 olursam acayip tavan yapıcak motivasyonum :81: :81: zaten bu ay spor salonuna yazılabilirim :97: mayıs başı direksiyon kursu haziranda da yüzme kursuna gidicem amma yoğun geçecek

han sende ekmek dinime küfreden müslüman olsa
naf bi sitede okudum yoğurt y,yenler,aç durarak zayıflayanlardan daha sağlıklı,kalıcı kilo veriyolarmış.yoğurtun tok tutma özelliği varmış

Ben hergün en az 200 gr yoğurt yiyorum canım Allahtan seviyorum hem çok yararlı peynir,yoğurt,süt bol bol tüketmek lazım :97: ileride osteoporoz olma riskimizde düşer :97:

Ben patates püresi var diye ekmek yemedim vallahi yoksa yiyorum öğlenleri :76: :76:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…