Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

kuzum 1 dilim kepek ekmeği 60 kalori.yağlı değldi kız öyle.yarım paketi 110 kalori işte.ekmekten kısıp öyle şeyler yiyorum.çereze ok düşkünüm çünkü ben.ekmekde yersem kötü olur

he ya o ya o diyosun yani.bendemi yapsam öyle acaba..çok seviyorum bende çünkü o peynirlileri..
buarada naf oliş ve merviş rüyamda görmüşüm bugün sizi..kötü gördüm ama çok çok etkilendim 2gündr noluyo anlamadm..olşin evindeymişiz naf merve ben..oturuyoruz falan o arada adamın biri gelio yalnızz evde herkesin evine girip sırayla öldürüyomuş sıra bize gelio sklanıyoru,naf ağlıyo sürekli merve onu sakinleştirmeye çalışıyo oliş rahat bişeklde adamı takip ediyo napıyo die..ben ortlıktaz ay aayip birüyaydıya sbah gözümü açamadım korkudan adam beni bulcak die

kızlar bu aralara işlerim çok bundan sonra hep öyle zaten..
pek giremem artık ..
menümü yazayım bari
sabah
2 dilim ekmek
yerım kk peynir
3 zeytin
1 haşlama yımırta
ara
incir

öğlenede mantar sote pişiriyorum onu yicem..

bak bunu kaçırmışm sen deyince gördüm aceledenekmek yok canm nasıl dayanabiliyosun
bilmemki kuzum dayanıyorum işte öyle böyle

:118::118::118::118::118:
noliyi nennnnn
nehabersiniz laynnn..:79::79::79:
merabalaarr....
nerdesin kız sen zillüüüüüü

kör olma emi rüyaya bak

h.geldin aygüncm hayırdır ne işi
ben geldimmmmmmmmmmmmm
ayaklarım ağrıdı yaa topuklularla
h.geldn özgecm
bilmemki kuzum dayanıyorum işte öyle böyle

noliyi nennnnn

nerdesin kız sen zillüüüüüü

kör olma emi rüyaya bak

gülme nen..çok korktum ama çokherkes panik halinde sıra bizde die..naf ağlıyo bende nafa bakıyorum yanımdaya şimdi iyce süzüyorum zayıflmışsın die.basenlerin hiç kalmamış diyorumsalakça birüyaydı ya

........:78:......
çok özletme kendini bitanemm

adam bizi öldürcek ama senin derdin nafın kalçaları dimi

Zayıflama günlüğümden bir parça..Benim şimdilik hikayemde böyle.Ne düşünüyorsunuz kızlar?
Selam kızlar :80:Ben 19 yaşında bir üniversite öğrencisiyim.Özel hayatımda oldukça sosyal, karakterine, birikimine, potansiyeline yüksek inancı ve güveni olan birisiyim.Kilolu oldugum halde karşı cinsimin ilgisini rahatca çekebilecek kadar alımlıyım.Ancak senelerdir (ergenligimden beri) kilolarla başım dertte.Defalarca diyet yaptım bazen kilo verdim bazen veremedim.Genelde 2-3 hafta devam edebildim diyetlere.4-5 kez diyetistyene gittim.1-2 hafta sonra bıraktım.Sadece birkez 3 ay diyetistyen ile 20 kilo verdim.Ancak koruma programına katılmadıgım ve eski beslenme şeklime aynen geri döndügüm için kilolarımı geri aldım.Bu kez son bir deneme yapacağım, olmazsa cerrahi yöntemlere başvuracağım.Bu kezin farkı şu artık diyete, kilo verme serüvenine çok daha mantıklı, gerçekçi ve bilinçli olarak bakabiliyorum.Kendimi gaza getirerek degil oturaklı bir şekilde bir erişkin gibi karar vererek işe atılıyorum.Bu son kararımı MissTurkey 2011 elemelerini izleyince verdim.Bende onlar kadar güzelim ancak vücutlarımıza bakınca kendimden utandım.Altın yıllarımı böyle geçirmek istemiyorum.Daha genceciğim.Nisan 1'den Ekim 1'e kadar manken gibi olmak istiyorum.Diyete başlayıp 12 ay boyunca çalışıp MissTurkey 2012 elemelerine katılacağım.Yarı finale kalmak bile bana vücuduma karşı özgüvenimi geri getirecek.Manken olamasam bile fotomodel olacağım.Sizlerde adım adım izleyeceksiniz serüvenimi.(inşallah):97:
Planım şu;
(Nisan-Mayıs-Haziran)
*Diyetistyen yardımıyla dsiplinli bir diyet yapılacak
*Hergün 40 dk plates, 20 dk yürüyüş, 100 mekik, 100 kalça hareketi, 100 basen hareketi, 5 tibet hareketi yapılacak
*Gerektiğinde tok tutucu ve yağ yakıcı besin takviyesi olarakta "Pepper Time" biber hapı yarım dozda kullanılacak.
(Temmuz-Ağustos-Eylül)
*Sağlıklı ve düzenli beslenilecek
*Hergün 40 dk plates ,100 göğüs hareketi, 5 tibet hareketi yapılacak/ Haftada üçer kez 40 dk karın&kalça egzersizleri CD, 40 dk selülit egzersizleri CD yapılacak,20dk yüzülecek
*Kavitasyon,Radyofrekans vb işlemlerle iç-dış bacaklarım,ayak bileklerim inceltilecek

Dedigim gibi bu son.Olmazsa bucak altına yatacağım.Bu yolda istikrarlı, dsiplinli ve azimli olmak için elimden geleni yapacağım.Zayıflma ile ilgili serüvenimin her gününü,günlük menülerimi,günlük egzersizlerimi burada blog şeklinde paylaşacağım.1 Nisan'da kilo çizelgemi hazırlayıp yayınlacağım.Ölçülerimide sizinle paylaşacağım.Ayrıca sitedeki "Cuma Zayıflama Yarışması"na da katılacağım.

:81:

çok özletme kendini bitanemm

adam bizi öldürcek ama senin derdin nafın kalçaları dimi

derdim kilo anam
olişte adamın arkasından gidiyo..önce apartmann birine giriyo adam.olişte iniyo aşşaya adamın arkasından öldürdümü fln die sıra bizde haberi yok

Allah hayra çıkarsın :78:

öğlen menüm:
-1 kase mercimek çorbası
-5-6 kaşık sebzel bi yemek (adına bişey kebabı dyolar ama unuttum.bezelye havuç patates ve bikaç parça kırmı etle yapılmış sulu bi yemekti.ben zaten etlerini ayırdım sebzelerini yedim)
-1 bardak kola :18:

kola için al sana
neyse ben kaçtım kızlar..dışarda işlerim var :79::79:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…