Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

tamm canm çok saol

buarada kızlar bende bu gece saat ...veya...arası kocaya kaçıyorum..saati bende saklıyarın topiğe girmeyince anlarsınız

hadi nen kim inanır

Ne yesem ne yesem canım çok pis aburcubur istiyoo :131::125:

dayak yesen

GÖTÜRDÜM 2 dilim pizzayı
uyudum uyucam şimci.
evime gitmek ve uyumak istiyorum

ohhh afiyet olsun bende uyumak istiyom yaa

selam canım

KİLO VEREN ARKADAŞLARI TEBRİK EDERİM
NAF IM ELLERİNE SAĞLIK

en kısa zamanda benimde spora başlamam lazım

nafım zahmet oldu sana kuşum ayyy ama değerlendirmesi çok zor

Ne demek cnm zahmet değil ama sonuca ulaştıramamak sıkıntıya sokuyo beni :97: bir şekil, bir format düşünemiyorum kafam o kadar dolu ki :97:

hakikaten zormuş:26: dk var adım var + egzersiz neyse haftaya nafn dediği gibi geniş çaplı düşünelim tekrr...

Sizde bana fikirlerle gelirseniz çok memnun olurum

hadi nen kim inanır
dayak yesen
ohhh afiyet olsun bende uyumak istiyom yaa
selam canım

KİLO VEREN ARKADAŞLARI TEBRİK EDERİM
NAF IM ELLERİNE SAĞLIK

en kısa zamanda benimde spora başlamam lazım

Rica ederim bebişim bence de başlamalısın spora bu hafta sende gel katıl kuşumm :92:

anaaaaa
ben öğleni yazmamışım arayı yazcaktım yeni geldi aklıma

öğlen :
-1 kase mercimek çorbası
-4-5 kaşık taze fasülye

ara:
-3 adet karışık meyveli kepekli form bisküvi (81 kalori)
-çay

evet yaa doğru diyon yavruu ama ben cumartesi pazar sabahtan akşama kadar hep dışarda olcam.hem sabah hem öğleden sonra var sınavlarım birinden çıkıp birine gidicem.mecbur yicem abur cubur

anladım bebik ozaman pztsiden itibaren dikkat edersn sende.başarılar buarada canm
sözümüz şu olsun
yap sporu,kap hamuru

anladım bebik ozaman pztsiden itibaren dikkat edersn sende.başarılar buarada canm
sözümüz şu olsun
yap sporu,kap hamuru

iviitt yap sporu kap hamuru ya ben bu akşam kandil simid yapcaktım canım çok çkyo kaç gündür.pastanede satılanlarıda sevmiyorum
acaba hiç yapmasamda gidip sevmeye sevmeye alsammı 2 tane pastaneden.yaparsam çok yer myim ki yok yok çok yemem buzluga atarım yarısını

şu gribi bi atıyım da kolumu kaldırcak halim yok

Haklısın bebişimm :97:

evet yaa doğru diyon yavruu ama ben cumartesi pazar sabahtan akşama kadar hep dışarda olcam.hem sabah hem öğleden sonra var sınavlarım birinden çıkıp birine gidicem.mecbur yicem abur cubur

Karnını doyur güzelce merve bide sınavda mideni düşünmek zorunda kalmayasın iki günden kilo almazsın ama o sınavlar senin için önemli :92:

sözümüz şu olsun
yap sporu,kap hamuru

Haftanın' YAP SPORU,KAP HAMURU'adayları

NAF
MERVE52
ASYA
AYŞEN
LOVE_MY

BU HAFTA YILMADAN,USANMADAN AZİMLE YAPTIKLARI SPORLARDAN DOLAYI KUPAYI HAKETMİŞLERDİR..TEBRİKLER
naf kupasımerve kupasıasya kupasıayşen kupasıkevser kupası

Son düzenleme:

Anemmmmm Teşekkürler bebikkk

aaayyy yuppiiiiiiiiii 400 gramla kupa almışııım yaşasııııın. tebrik eden herkese teşekkürleri bir borç bilir nafada tablodan dolayı minnetimi bildiririm...

aaayyy yuppiiiiiiiiii 400 gramla kupa almışııım yaşasııııın. tebrik eden herkese teşekkürleri bir borç bilir nafada tablodan dolayı minnetimi bildiririm...

Neşeeeeeee kupa alınca daha bi azim geliyo insana dimi rica ederim cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…