- 21 Nisan 2009
- 10.705
- 0
- 206
- 41
- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #47.901
Bu ne sabah sabah herkes kötü haberler getiriyo bize
görüşemicez hemşom
ben gidiyorum kızlar kendinize çok iyi bakın hepinizi çokk seviyorum
Günaydın kızlar :2: internet için modem değişimine gelceklermiş tüm fabrikanın kabloları yeniliceklermiş ne kadar sürcek bilmiyorumbu hafta internete giremeyebilirim haber vermeye geldim
Bu ne sabah sabah herkes kötü haberler getiriyo bize
Ben çıkıyorum kızlar kendinize dikat edin :97: topikimize sahip çıkınen kısa sürede görüşmek üzere hoşçakalın
günaydın kızlarrr nasılsınız.
evet merviş sınavlar nasıldı?
ben dün kot aldım27 beden
Bende istiyorummm :84::84:
nazar etme ne olur , çalış seninde olur ..
tam istediğim modeldi gecen yaz kilo yüzünden alamamıştım35 tl ye aldım goptan:)
evet merviş sınavlar nasıldı?
ben dün kot aldım27 beden
kaç kilosun ki cnm ben seni yeni görüorum bizim topikte yeni geldim sanırım demi
Bak yazdan beri seni bekliyomuş demek
hemide 35 tl :84:
istatisitikte zorlanman cok normal kuzum.çoğu güzeldi.istatistiğie çalışamamıştım ve en çokda onda zorlandım
hadi hayırlı olsun mervişnihayet annem babamla konuşmuş pazar günü
pazar sabah tek dersten sınavım vardıbizimkiler götürdü beni.zaten sınav süreki 40 dk oldugu için bekledilerde.annem o arada söylemiş.babam sormuş kim neyin nesi kimin fesi ne iş yapıyo hangi köyllü falan.
annemde hepsini anlatmış.adamlar artık bi adını koyalım bu işn diyolarmış demiş.
babamda demişk iyi bi tanışalımda bakalım demiş hayırlısı demş
sonra durmuş surmuş demişki adamlar taa ordan buraya tanışmayamı gelcek demiş.annemde ben bilmem demiş.
((babanem çok hastaymış amcamla babama yanımda gelin sizi son kez göriyim demiş.bu bir iki hafta içinde gitmeyi düşünyolar))
babamda demişki anneme annemi görmeye gidersem gitmişken onlarlada tanışırım demişayhhhhh
canım suan 83 falanım .... evet yeni katıldım aranızaaa:))))) bu arada bugün simit myeve suyuyla kahvaltı yaptım .:) akşam az yiyecegim o yüzden
nihayet annem babamla konuşmuş pazar günü
pazar sabah tek dersten sınavım vardıbizimkiler götürdü beni.zaten sınav süreki 40 dk oldugu için bekledilerde.annem o arada söylemiş.babam sormuş kim neyin nesi kimin fesi ne iş yapıyo hangi köyllü falan.
annemde hepsini anlatmış.adamlar artık bi adını koyalım bu işn diyolarmış demiş.
babamda demişk iyi bi tanışalımda bakalım demiş hayırlısı demş
sonra durmuş surmuş demişki adamlar taa ordan buraya tanışmayamı gelcek demiş.annemde ben bilmem demiş.
((babanem çok hastaymış amcamla babama yanımda gelin sizi son kez göriyim demiş.bu bir iki hafta içinde gitmeyi düşünyolar))
babamda demişki anneme annemi görmeye gidersem gitmişken onlarlada tanışırım demişayhhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?