Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

Ben çıkıyorum kızlar kendinize dikat edin :97: topikimize sahip çıkın en kısa sürede görüşmek üzere hoşçakalın

görüşemicez hemşom

ben gidiyorum kızlar kendinize çok iyi bakın hepinizi çokk seviyorum

inanmıyorum nihan yaaaaaaaaa

Günaydın kızlar :2: internet için modem değişimine gelceklermiş tüm fabrikanın kabloları yeniliceklermiş ne kadar sürcek bilmiyorum bu hafta internete giremeyebilirim haber vermeye geldim

aaaa bu nasıl bi pazartesi böyle yaa herkeste kötü haber

Bu ne sabah sabah herkes kötü haberler getiriyo bize

evet yaaaa ilginçççç

haftasonu o kadar çok yoruldumki.her bulguum fırsatta sadece uyudum.menü falan not edemedim.
yaptıgım yürüyüşün haddi hesabı yok tabanlarım sızlıyo valla.
menülerimide bu sabahdan itibaren yenden yazmaya başlicam

nihayet annem babamla konuşmuş pazar günü
pazar sabah tek dersten sınavım vardı bizimkiler götürdü beni.zaten sınav süreki 40 dk oldugu için bekledilerde.annem o arada söylemiş.babam sormuş kim neyin nesi kimin fesi ne iş yapıyo hangi köyllü falan.
annemde hepsini anlatmış.adamlar artık bi adını koyalım bu işn diyolarmış demiş.
babamda demişk iyi bi tanışalımda bakalım demiş hayırlısı demş
sonra durmuş surmuş demişki adamlar taa ordan buraya tanışmayamı gelcek demiş.annemde ben bilmem demiş.
((babanem çok hastaymış amcamla babama yanımda gelin sizi son kez göriyim demiş.bu bir iki hafta içinde gitmeyi düşünyolar))
babamda demişki anneme annemi görmeye gidersem gitmişken onlarlada tanışırım demiş ayhhhhh

Bak yazdan beri seni bekliyomuş demek
hemide 35 tl :84:

bu yaz çok kötü geçmicek anlaşılan.
ne giysem aceba ya bunada sığamıyorum derdi olmicek
çoğu güzeldi.istatistiğie çalışamamıştım ve en çokda onda zorlandım
istatisitikte zorlanman cok normal kuzum.
lanet ders ünv. 1 dönem görmüştük bütün bölümü dökmüştü
geçen 5 kişiden biriydim
bi dahada görmedim o dersi şükür ki
hadi hayırlı olsun merviş
canım suan 83 falanım .... evet yeni katıldım aranızaaa:))))) bu arada bugün simit myeve suyuyla kahvaltı yaptım .:) akşam az yiyecegim o yüzden

hoşgeldin aramıza

hayırlısı canım üstünden büyük bir yük kalkmıştır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…