- 3 Haziran 2010
- 12.166
- 6
- 408
- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #47.881
günaydın kızlar
birimim değişçek büyük ihtimal sabah sabah ilk kötü haberim bu oldu ikinci kötü haber istemediğim birime gönderceklermiş 3. kötü haber de burda çalışanlardan çok sevdiğimiz bi abimiz vefat etmiş
bu ne ya sabah sabah
kızlar eğer o istemediğim birime gönderilirsem orda bilgisayar filan yok bi daha görüşemicez
günaydın canım
önce başınız sağolsun sonrasında da hayırlısı olsun.
bakalım ne olcak görücez , beraber.
günaydın nihan öncelikle başınız sağolsun..taktiri ilahi..günaydın kızlar
birimim değişçek büyük ihtimal sabah sabah ilk kötü haberim bu oldu ikinci kötü haber istemediğim birime gönderceklermiş 3. kötü haber de burda çalışanlardan çok sevdiğimiz bi abimiz vefat etmiş
bu ne ya sabah sabah
kızlar eğer o istemediğim birime gönderilirsem orda bilgisayar filan yok bi daha görüşemicez
günaydın kızlarrrrrrrrrrrr
günaydın canımgünaydın kızlar
bu ne ya sabah sabah
sağol canım inşgünaydın canım
başın sağolsun
inş.gönderilmezsin istemediğin yere canım
günaydın özgecik
sağol aygüncümgünaydın nihan öncelikle başınız sağolsun..taktiri ilahi..
diğer iş konularınıda kafana takma bence hayırlısı olsun..
günaydın kuşş..
HERKESLERE GÜNAYDINNNN..
Kızlar bana dua edin. az sonra kafamı kurcalayan bi konu için beyfendinin yanına gidicem.
ne olucak bakalım. gerçi ne olursa olsun hayırlısı olsun
günaydın kızlar
bu ne ya sabah sabah
evet hemşo görüşemedikselam kızlarnihancım ne zamandır görüşemedik konuşamadık sennlede bu arada başın sağolsun hemşom hayat işte vadesi dolan gözlerini kapıyor bu dünyaya
günaydın canım
başın sağolsun
belki düzelir canım daha
düzelmezse ne yapacaksın ?
günaydın nihan öncelikle başınız sağolsun..taktiri ilahi..
diğer iş konularınıda kafana takma bence hayırlısı olsun..
günaydın kuşş..
HERKESLERE GÜNAYDINNNN..
günaydın canım
başın sağolsun
inş.gönderilmezsin istemediğin yere canım
günaydın özgecik
Kızlar bana dua edin. az sonra kafamı kurcalayan bi konu için beyfendinin yanına gidicem.
selam kızlarnihancım ne zamandır görüşemedik konuşamadık sennlede bu arada başın sağolsun hemşom hayat işte vadesi dolan gözlerini kapıyor bu dünyaya
günaydın juliş
evet hemşo görüşemedik
sağol canım evet taktiri ilahi
sağol canım
günaydın özgecim
hemşom artık görüşemicez mi
günaydın kızlar
bu ne ya sabah sabah
Günaydın kızlar :2: internet için modem değişimine gelceklermiş tüm fabrikanın kabloları yeniliceklermiş ne kadar sürcek bilmiyorumbu hafta internete giremeyebilirim haber vermeye geldim
kimse kalmamış gene....
bende bugün kaçamak yapmaya karar verdim iyi olmuş kimsenin olmadığı rahat rahat yazayım baarii..
öğlen
sen de 3 ben diyim 5 veya 6 mercimek köftesi
siz deyin 1 dilim ben diyim 3 dilim elmalı tart
bideee bir dilim kivili pasta..
hiçte pişman değilim bundan sonra arda yapacam bunu krumaya az kaldı..
nafiş sipariş vereceğin zaman bana da haber verir misin cnm
bu arada paylaşmaya utandığımdan menülerimi yazmıyom
listeden atarım dersen yazarım ama sen bilirsin
haftaiçi görüşmek üzere kızlar
bu arada ocelerimi pasparlak gösterecek, daha dayanıklı yapacak (habire klavye kullanmaktan uçları hemen çıkıyo) ama kurumasını da engellemeyecek fiyatı da uçuk kaçık olmayan bi ürün arıyorumm aklınızda olsun kızlar
günaydın kızlar
bu ne ya sabah sabah
görüşemicez hemşom
ben gidiyorum kızlar kendinize çok iyi bakın hepinizi çokk seviyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?