Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

günaydın kızlar
sabah sabah sinirlerim alr üst oldu benim biizm tartı kafayı yemiş durumda
bi çıkıyosun 2 kilo fazla bi çıkıyosun 3 kilo eksik gösteriyo
mervecim sen beni aynı yaz 79.500 :84:
onca yaptığım spor boşamı gitti yoksa ben kilo veremedimmi diye nerdeyse ağlıycaktım eşim olmasa :84::84:

sporlarım

370 dk yürüyüş
220 twister
60 dk zayıflama kemeri
600 ip atlama
200 sağ sol dumblle
100 bacak hareketleri :97:

Son düzenleme:
klasik alıcam zaten annemlerin bi tartı var senelerdir onda tartılırdık ne bozuldu ne bişi
teknoloji ilerledikçe bizim kilolarda fazlalşıyomudur nedir
neyse yengeme felan gidince tartılırım gerçi şimdi onun tartıda ne kadar gösterecekki :44:

bu hafta akşam yemeklerinden ekmeği çıkartıcam ve sadece haşlama koyucam sebze felan

bu hafta aynı geçelim seni.sen klasik tartı al en fazla 20 lira bişey kuşum

alayım bakayım :97:
aslında bizim burda devlet hastanesinde diyetisyen varmış herkes çok memnun onamı gitsem diyorum :97:
önce dahiliyeden randevu alacakmışım sonra diycekmişim oraya gidicem o tahlilleri yaapcakmış :96:

git kuşum.diyetisyende baksın.tahlil yapıyolar.bakarsın hormonlarda problem vardır özel diyet uyguluyolar.

kızlar evserle mesajlaşıyorum şu anda kilosu 61 miş

slm benim bir kilo farkeder reglm oldugunda 82.bucuktum suan reglim ikinci günü 82 cıktım...:) sabah yarım saat plates yaptım dünaksamda 4 kim eşimle koşma karışık yürümüşümdür sabah 4,5 zeytin domates salatalık 1 kk peynir bir dilim ekmek:97: hepinizi öptümmmmmmmm

canım hoşgeldin öncelikle.ama seni listeye alabilmemiz için önümüzdeki cumaya kadar bizimle paylaşımda bulunman sohbetlerimize katılman gerekiyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…