Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

Günaydın herkese.. çarşamba günü bir daha haber veremeden çıktım kızlar üzgünüm. izin aldım çünkü o gün perşembe ve cuma işe gelmedim. kızım bayağı rahatsızdı kusma ishal yavrum bayağı sarsıldı.. ama çook şükür Rabbime iki gündür iyiyiz (maşallah diyeyim) ailede herkes sarsıldı. kayınvalidem kayınpederim görümcem kendi annem hepsi kuzum gibi oldu sanırım onlarada bulaştı. neyseki bana ve eşime geçmedi yoksa nasıl bakardım çocuğuma. cuma günü yazmak istedim ama fırsat bulup bilgisayarı bile açamadım. bildirim konusuna gelince listeye dahil edilip edilmemek çokta mühim değil siz karar verin bende uyuyayım.

geçmiş olsun neşe cim iyileştiğine sevindim
liste konusuna gelince ben fikrimi söyledim zaten

günaydın kızlarrrrrrrrrrr
günaydın
günaydın
geçmiş olsun iyileşmesine sevindim
merhaba :80:
harika bi h.sonu geçirdim.
2 gününde %80'i uyuyarak geçti.
ne yedim,ne içtim bilmiyorum.
şuursuzca yaşıyorum işte.
slm minik
[ı]sabah kahvaltım:
-1 domates
-1 salatalık
-çay

ara:
-1 avuç leblebi
-çay
[/ı]

ee hani anlatmamışsın

babam görüştü benimkinn babasıyla.benimkiylede tanıştı
adamlar haziranda gelip istemeyi yapıp 1 hafta sonra nişan yapmayı düşünüyodu.ama ailen daha önce ailecek tanışma faslı için gelmemizi isterse geliriz diyolardı.neyse babam aldı karşısına beni konuştuk.iyi dedi ilk izlenim.
annem mayısta gelsinler bende merak ediyorum dedi.babamda gerek yok uzak yol 12 saatlik mesafe dedi.ben gördüm dedi.çocuğuda gördüm görünce insan kişilğinii anlamıyoya ded.sende resmini görmüşün dedi.insanlara eziyet etmeye gerek yok dedi.haziranda gelceklermiş işte dedi.

baba ne düşünüyosun dedim.dediki kızım siz birbirinizi istiyosanız bize daha söz düşmez dedi çok duygulandım gözlerim doldu öyle işte kızlar.çok mutluyum.seçimlerden sonraki hafta istemem olcak.
mayısın başında eve badana falan yaptırcaz

hayırlı olsun canım umarım çok mutlu olursun

hayırlı olsun canım Allah gönlüne göre versin

hayırlı olsun cnm darısı başıma :84::84:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…