Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

slm arkadaşlarrrr:)))) bugün sabah kahvaltımı iki dilim ekmekle yaptım cumartesi dieee:))) cünkü yarından sonra kavitasyon var yarın kahvaltım az olucak diyet süper gidio kızlr ice hırslandım dün acıktıkca ya salatalık yogurt vs gittim corba içtim sırf aksm yemeginde :))) inş hepimizi vericez kiloları ya artık incecik olmak istiyorum ben hayatım boyunca hep kiloluydum derler ya balık etli allhtan her yerim eşit alıo ..:) eşim zayıf takıntısı olan biri bunu bildiğim için artık zayıflara karsı bi tuhaf duygu basladı bende bu kadar kendimi üzmek yeter dedim bide ilerde bebiş de var allh izin verirse şart oldu bana :97:

kızlar gecen aktara gittim bu biber hapı varya alsammı almasammı cogu kişi vermiş ama zararı olabi,lir die korkuorum diorum bign kullansam baksammı ne dersiniz

sakın sakın sakın o dediğin hapı kullnmış biri olarak söylüyorum bir tane içtim ve akşamı nerdeyse hastanelik oluyordum aşırı derecede carpıntı mide bulantısı ve ağrısı yaptı canım sağlığından olursun ben kesinlikle tavsiye etmiyorum

selamlar dünden beri yoktum teyzeme gitmiştim eee bi yere gidincede rejim çok zor oluyo börekler pastalar felan :95:
dünki menüm
öğlen
ıspanak kavurdum ekmeksz yoğurtla yedim
akşam teyzeme gidince
bi kaç tane lahana sarması yedim
ara bir elma bir küçük armut

bu sabah
2 dilim kepek ekmeği çok küçüktü dilimler
yarım yumurta
3 zeytin
biraz peynir

öğlen misafirlerde geldi 5 çayı
1 simit
6 7 kaşık kısır
börekde yemedim pastada :84:

simit felan yediğim için akşam bişide yemedim zaten geç yemiştim

sporlarımda kaldı
dün sadece eşimle yürüdük 45 dk felan
yeşil çaylarımı içtim su içemedim tabisi

ara
leblebi kuru üzüm
akşam fırında tavuk çok az bişi yoğurt

kızlar ben bi kaç gün yokum annemlerin yanna gidiyorum
artık orda tartılırım bakalım kaç kilocuk vermişim
öpüyorum herkesi

mervecim listeyii bu hafta senmi yapcan pazartesii mi listeyigöremedimki ben yahuu

hekezee mutlu pzarlar iy hafta sonalrı kızlarrrr

menüm sabah yumurtlaı ekmek portakal reçeli keçi peyniri tere yag çayy

öglen susamlı simit

akşam semiz otu ve makarna

elmalı pasta ben yaptım çaylaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…