- 5 Temmuz 2008
- 2.265
- 34
- 683
- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #48.441
Ben napıyorum biliyormusun aygün Öğlenleri börek çörek yiyorum sabahda yiyorum çoğu zaman ama 1 dilim en fazla 2 ince dilim tabii misafir varken çok yaptım kahvaltıya poğaça börek akşamları ise ekmek asla yemiyorum . Gündüx saatleri bişekilde yakıyorsun çünkü .
işin sırrı bu diyosun yanii..
arada girsene canım topike menülerini yaz bizde koruma diyeti nasıl oluyomuş bilelim..:78::78:
valla işin sırrı mı yukardada söyledim ben vermişim bile bu dönemde ama dediğim gibi çok koşurturmaktan yemk hazırlık onlara gezdirme falan bundan da birde işde dengelemek akşam en hafif ekmeksiz yemek
aygün kızbu gün çok coşmuşsun gerçekten hm ekmek hem simit mi yemişsin kahvaltıda isyan etmişsin sankii
cnm sen bayağı dikkat etmişsin demekkii..
ben azcukta şımardım galiba ooo nmanken gibi olmuşsun falan nasılsa verdim kilolarımı diye bi müddettir böyle kaçamklar yapıyorum..
ipin ucunu kaçrmazsam iyidri ..
dediğin gibi yapcm akşamları dikkat..
benimde oluyor olucakda hala en sevdiğim yemek makarna asla 1 tabakla durmazdım eskiden doya doya şöyle yiyemedimmesela . Hamur işİ tatlı uzak durucaz Yaş zaten ilerliyor :82: rahatsızlıkda veriyor bana artık tuhaf bir şişkinlik yapıyor çok yiyince artık yakmak çok zor akşamları özellikle
ben çıkıyorum cnm iyi geceler sana çüss..
bugünkü menüm..
Verdiğin pehrize budur gayratım
Bundan başka uyamayon doktor bey
3 sepet yumurta sabah kahvaltım
Teker teker sayamayon doktor bey
2 legen pilav bir yayık ayran
İster yaglı olsun ister yavan
Yanına kesiyom beş kilo sovon
Yeyom yeyom yeyom doyamayon daoktor bey
3 tencere bamya yirim bişince
20 tas su içip biraz koşunca
Her yanım sökülüpgarnım şişince
Sağlam göynek giyemeyom doktor bey
Bazı az geliyo 5 kasa hurma
7 lahana olan yapıyoruz sorma
Onudamı yedin hiç sorma
Utanıyom diyemeyom doktor bey
Günde 2 çuval unum gidiyor
Avradım her sabah ekmek ediyor
Bir gazan fasulye gönül deyo
Artırmaya gıyamayon doktor bey
Şimdiye acımdan çoktan öldüydüm
Sag olsun komşular yardım ediyor
Bir kuzudan başka yemem söz verdim
Ayıp olur cayamam doktar bey
Yılda 40 dönüm bostan ekerim
Bende başka kimse yemesin derim
Kavunu karbuzu kabuklu yİrim
Acelemden soyamayon doktor bey
Bilmem gara memed garı nider
Buymuş gısmetim buymuş kader
Bi günde yediğim işte bu kadar
daha fazla yeyemeyon doktor beey
komşum gittinmi bime akşam.ben akiam gittim.siyahı vardı hemde 2 takım kalmıştı alcaktım.içimden bi ses tabaklarına bak dedi.tabaklar çok küçük yavrum yaa.yani 2 çeşit bişey ancak koyabilirsin.misafir gelince 6-7 çeşit yapıyoruz mümkün değil sığmaz.o yüzden almadım bende
kız onlar yaş pasta için sadeceben alamadım kalmamış bizim burda :84::84:
amaannn ben bitek yaş pasta ikram edemem işte.pastanın yanında 4-5 çeşitte olur herkese 2şer tabakmı çıkarcam.pasta tabağı dediğin kocaman olcak herşeyi sığdırcan misafirlerin karnından önce gözü doycak kızım
kızım gece fln gelince fazla yapılmıo zaten yenmio kiii o yüzden yetio bazı durumlarda :97::97:
ay ne bilim tabakları küçük geldi bana.tamam bardaklar ve altlıkları çok tatlıydı ama tabaklar küçük geldi bana :2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?