Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

işin sırrı bu diyosun yanii..
arada girsene canım topike menülerini yaz bizde koruma diyeti nasıl oluyomuş bilelim..:78::78:

işin sırrı bu diyosun yanii..
arada girsene canım topike menülerini yaz bizde koruma diyeti nasıl oluyomuş bilelim..:78::78:

valla işin sırrı mı yukardada söyledim ben vermişim bile bu dönemde ama dediğim gibi çok koşurturmaktan yemk hazırlık onlara gezdirme falan bundan da birde işde dengelemek akşam en hafif ekmeksiz yemek

Aygün tel. çalınca gönderivermişim mesajı cnm koruma diyetini paylaş demişsin onada cvp veriyim . Öyle dikkat ettiğim çok bişey yok cnm ekmek az rejimdeki gibi geri kalan herşeyi yiyorum normal besleniyorum yani doymazsam 2. tabağıda yiyorum Şimdi hava da ısınıyor yürüyüşlerimi de ekliycem ağırlığım artık spor olsun istiyorum

Son düzenleme:
menüm
kahvaltım
1 simit
1 dilim ekmek
1 kk peynir
1 zeytin
1 tatlı kaşığı çokokrem
ara
eşimleatıştırma
1 dilim ekmek
çeyrkten az simit
az peynir zeytin
öğlen
2 ev poğaçası
2 susamlı kurabiye çay şekersiz
akşam
1 kase
çorba
1 porsiyon patatsli tavık
1 kaşık pilav
bol salata
ara
1 poğaça
1 kurabiye
1 benimo..topikin yüz karası azdım tabi hedefe az kaldığını görünce..

valla işin sırrı mı yukardada söyledim ben vermişim bile bu dönemde ama dediğim gibi çok koşurturmaktan yemk hazırlık onlara gezdirme falan bundan da birde işde dengelemek akşam en hafif ekmeksiz yemek

cnm sen bayağı dikkat etmişsin demekkii..
ben azcukta şımardım galiba ooo nmanken gibi olmuşsun falan nasılsa verdim kilolarımı diye bi müddettir böyle kaçamklar yapıyorum..
ipin ucunu kaçrmazsam iyidri ..
dediğin gibi yapcm akşamları dikkat..

benimde oluyor olucakda hala en sevdiğim yemek makarna asla 1 tabakla durmazdım eskiden doya doya şöyle yiyemedim mesela . Hamur işİ tatlı uzak durucaz Yaş zaten ilerliyor :82: rahatsızlıkda veriyor bana artık tuhaf bir şişkinlik yapıyor çok yiyince artık yakmak çok zor akşamları özellikle

Son düzenleme:

haklısın cnm şu anda midem ekşiyoo..
bayyy:80:

komşum gittinmi bime akşam.ben akiam gittim.siyahı vardı hemde 2 takım kalmıştı alcaktım.içimden bi ses tabaklarına bak dedi.tabaklar çok küçük yavrum yaa.yani 2 çeşit bişey ancak koyabilirsin.misafir gelince 6-7 çeşit yapıyoruz mümkün değil sığmaz.o yüzden almadım bende

kız onlar yaş pasta için sadece ben alamadım kalmamış bizim burda :84::84:

dünkü menüm:
08.04.2011-cuma
kahvaltı:

-1 kupa ezogelin çorbası(çabuk ççorba 75 kl )

ara:

-1 galeta
-form çay

öğlen:
-1 kase mercimek çorbası
-4-5 kaşık kuru fasulye
-2 kaşık pirinç pilavı

ara:
-1 galeta
-çay

akşam:
-2-3 kaşık yoğurtlu makarna
-2 kaşık taze fasulye
-3-4 kaşık sakarca (bizim yöreye ait bi ot yemeği)

30 dk yürüyüş

kız onlar yaş pasta için sadece ben alamadım kalmamış bizim burda :84::84:

amaannn ben bitek yaş pasta ikram edemem işte.pastanın yanında 4-5 çeşitte olur herkese 2şer tabakmı çıkarcam.pasta tabağı dediğin kocaman olcak herşeyi sığdırcan misafirlerin karnından önce gözü doycak kızım

kızım gece fln gelince fazla yapılmıo zaten yenmio kiii o yüzden yetio bazı durumlarda :97::97:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…