- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #48.681
kızım rus salatası sırf garnitürden oluyo 2-3 kavanoz garnitür gerekecek.ve ona yoğurt koyulmuyo.çok agır oluyo.makarnadan yap gitsin
bencede rus salatası mezedir o yüzden sordum sana bunların yanına gider mi diye makarna salatasına bende bayılırım
artık bakcam hangisini yaparsammmmm
tesekkür bu arada ilgilendiğiniz için kızlaarrrrrrrr
ben yemek yapmaya gidiyorum akşam aıspanak ve mercimek corbası yapcammm
iyi akşamlar özgecim.görüşürüz yarın canım.
bu arada kimse kızmasın ama topikte kimse yok dice burayı iyice boş bırakan arkadaşlara sesleniyorum.siz gelmeyince dahada sessiz oluyo burası.ama topik kalabalık oldugunda gelirseniz bende szinle konuşmicam
aman boşver canım ya
topik kalabalıkken ne kadar yoğun olursa olsunlar topikten çıkmayanları iyi biliyorum.hayır bizi adam yerine koymuyolarsa bilelim dimi.kime nası davrancamı daha iyi anlıyorum
ya orası öyle.kimsenin ne düşündüğü önemli değil.ama gruplaşma hayatımın hiç bi döneminde olmadı.nefret ettiğimede eşit davrandım sevdiğimede.ama neden böyle oldu anlamadım.çok isteksizim buraya karşı artık.eskidende gezerdim topikleri
ama hiçbiiyere yazmadım.
artık yazıyorum valla açıkçası
ortamı güzel biyer bulursam bırakcam burayı.
naf gelsin yeni kurallar koyulmasını istiyorum.sadece menü yazmak kabul edilmesin.bu ne böyle ya
kızlar c.tesi misafirim geliyo çayın yanında verebileceğim tatlı tuzlu salata tarif yada akıl verin bana ne yapayımm
bende h.sonu ilk defa mercimek köftesini denicem
bakalım becerebilcem mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?