Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

özge gözünüz aydın :)
merve baş etmek zorundayım. burdan aldıgım maaş ödemelerime yetmiyor. ek iş dediğimde mali müşavirler mahkemelerde calısabiliyor :) biilirkişi olarak bakalım ne olucak ..
evde aksam oturup oyun oynıcama ,dosya incelerim. eylül gibi arabamı almak istiyorum.
asya günaydın
yengec günaydın.
vurcam kafayı uyucam şimci :86:

sağol cm
evet oda var yaa aldığımız para hiç birşeye yetmiyor ya en çok ona yanıyorum zaten

dün akşam 2 dilim kepek ekmeğiyle yağsız tost yaptım yedim.

sabahda sadece 1 salatalık yedim.
yanımda çokoprans var onu yicem ara olarak.o yüzden kahvaltıyı hafif yaptım

bugün yanımda dijitalimi getircektim akşam giderken istediğim abiyenin resmini çekip yarın size göstercektim yaa:26: ama makineyi evde unuttum.telefonum çok dandik çekiyo

Evet özgecim insan ona deli oluyor. çalış didin anan ağlasın. ay başı gelsin avuçlar bomboş.
deli oldugum nokta burda ilkokul mezunları benden cok maaş alıyor.
yıllarca bosuna okuduk, o ruhsat için bosuna sınavlara girdik sanırım.
neyse ben yok oluyorum kızlar.
bi bi sürü iş var
ve sonrasında erken cıkıcam :86: tabe patronlar gelmezse.
ısrarla arayan bi yer var oraya gidip bi görüşücem.

ugrarım gene öpüldünüz

nşallah olur ya hayırlısı olsun hakkında.daha doğrusu allah gönlündekini hakkında hayırlı eylesin.hz.Ali (r.a) öyle dua edermiş

bizde mi şans yok bilemiyorum

yeni gitrebildim nete kızlar biliorum tehlikeli hatta rüyama girdi ...bu ikinci günüm dün bişey olmadı bende öle etki tek uykusuzluk cektim biras biras kötü olursam hemen bırakıcam söz veriyorum bu hapı diyetim ii gidio bakalım kaç gündür temizlik temizlik öldüm bittim valla suan aldım laptopu elime dinleniorum bogazlarım agrıo izmirde havalar bi sıcak bi yagmurlu üşüttük gene

Evet canım bundan sonraki planlarımızda var evlilik, ama ilk önce bi gelsin işini felan ayarlasında ondansonra inşallah. Şartlar ne zaman el verirse yani
hımm kafanızda belli b tarih yok yan.ne zaman düene girerse işi gücü.hayıslısı tatlım.

biber hapı mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…