Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

biz seneye haziran diyoruz canım.babam uzun süreli nişanlılıklara karşı biraz.
ama onlarda bizde daha önce yetişemeyiz.onlar ev yaptırıyo bende çeyiz yapıcam derken 1 yıl nişanlı kalırım

bakalım bnm nasıl olcak bide senden önce gidermişim orduyaaaa

kızlar çok ağrım var çoookkkk dayanamıyorum yaa kasıklarıma bi giriyo aynı doğum sancısı gibi bacaklarıma kadar gidiyo ağrı hiç bi iş yapasımda gelmiyo
birde kızlar bişey sorcam benim adet günüm 6 gün sürerdi 3 gün yoğun olurdu simdi son 6 aydır ilk gün az 2. gün yoğun 3. azcık ondan sonra olmuyo ve cok ağrılı geçiyo neden böyle oluyo acaba bilgisi olan varmı????????

asya kadınların adet düzenleri hiç yıllarca aynı kalmazmış.sürekli değişirmiş.onun için çok takılma derim.eğer 1-2 gün oluyosa sorun var.yani 3 günden az ve 10 günden çoksa sorun var.ama 3le 10 arası normal sıkma canını

merhabaa canlarım:) yazmaya halim yok aslında kendim ettim kendim buldum diyebilirim dün kızlar sabah size yazdıktan sonra bende bir ates titreme tansiyon düşüklüğü her yanım agrıo bilemezsiniz cok fenaydım eşim geldi aksama ağlıyorum agrılardan acılardan bi andan boğazım enfeksiyon kapmış ...o aldığım biber hapı vardıya beni bu hale getirdi apar topar trafik hastanesine gittik tansiyonum 9 a6 cıktı ates var basım dönüo ve daha bir sürü sey hemen serum verdiler ilac antibiyotik eve geldim sabaha kadar yarı uyanık haldeydim...şimdi biras daha iyiyim o güvenip aldığım aktarcıya gidip ilk işin agzını burnunu kırmak olucak serumları yedik eminim kilo kattı ya (( hala onu düşünüorum yanlız))) bugün cuma demi bildirirmimi yapayım 81 cıktım tartıda öptm kocaman hepinizi:80:

ah ahhhh :18: bi kez daha korktum haptan canım ucuz yurtmışsın.aman amannn çok dikkat et :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…