Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

yalan mı fıstık

bende bi ara liposakşına takmıştım
fiyatı cok diye para biriktirmeye karar verdi
sonra diyetisyene verdim paramı zayıfladım
h.içi cicişler aldım kendime hep gittiğim tükkan
ablamla bi dalga geçiyom, sanırsam beni dövcedi
abla diyorum kilo alcak yerin kalmadı,çatlıcak derin. ben xl giysem intihar ederim
ama noldu sonunda ablamda kilo vermeye ikna oldu

doğru valla canım
ya bu yazda çok güzel şeyler var cıvıl cıvıl

cnm cok geçmiş olsun ucuz atlatmışsın
sana kullanan birisi olarak kullanma demiştim canım yaa ben 1 taneyle kötü olmuştum

doğru valla canım
ya bu yazda çok güzel şeyler var cıvıl cıvıl

evet canım ya ..
bide uzun tişörtler var aldım 3-5 tane
tril tril duruyorlar.
bide mavi bi bluz aldım çok tatlı
bi yazlık kıyafetlerimi çıkarıp neyim var yok bakmam lazım.
bi beyaz ayakkabı istiyom. kapalı olsun sporumsu olsun ama spor olmasın :82::86:

dün didim di mi bişi olunca bırakırım diyodun
uzak durun şu haplardan
zayıf ve ölü olmak yerine
şişko ve canlı olun

canım bunun bi ortasını bulmak gerekiyor hem zayıf hem sağlıklı olucaz inş insan illaki kendi görmek istiyor derler ya bin nasihattense bi musibet benmkide öle oldu ...

canım bunun bi ortasını bulmak gerekiyor hem zayıf hem sağlıklı olucaz inş insan illaki kendi görmek istiyor derler ya bin nasihattense bi musibet benmkide öle oldu ...

ben diyetisyene giderken bu lahana kapsülü furyası vardı. dedim takviye olarak alayım mı sağlıklı diyorlar. minik mümkün mü dedi ? bi kapsüle sıgdırıyorlar. içine kimbilir hangi kimyasallar ekleniyor. veriyosunz aten kilonu gerek yok. o minik kapsulun yaptıgını sen yapamıcan mı ?
iradene söz geçiremicen mi dedi.
tamam dedim :)
ben mesela normal kilodayım. gören verme kilo diyor. ben ideal kiloma düşmeye çalışıyorum.
kıyafetlerim hep ona göre güzel durması için 53-55 arası olmam lazım.
şişko oldugum dönemlerde oldu , hemde en güzel yıllarım 19-26 arası hep kiloluydum.
şimdi tahammülüm yok kiloya, ama verebildiğimi bildiğim için rahatım.
geçen yılı şişko geçirdim mesela
1 yılda ver ama kendi iradenle ver.
işte büle

cnm cok geçmiş olsun ucuz atlatmışsın
sana kullanan birisi olarak kullanma demiştim canım yaa ben 1 taneyle kötü olmuştum

cok saol canım ucuz atlattım gercekten ilk gün kötü olmadım demmkki ikinci gün etki yaptı banada lanet olsun valla ...serum cok iyi geldi dün iyki hastaneye gitmişim diyorum kıyamam eşim de nasılda üzüldü yardımcı oldu ....

cnm senin kilon massalhh cok iyi ...benm en az 15 kilo vrmem lazım ama olgunlaştım sanırım bu konuda umarım bundan sonra hersey iyiye gider ....

cnm senin kilon massalhh cok iyi ...benm en az 15 kilo vrmem lazım ama olgunlaştım sanırım bu konuda umarım bundan sonra hersey iyiye gider ....

fıstıkım zamanında bende 70 leri 80 leri gördüm :)
yavaş yavaş, emin adımlarla vir.
tekrar geçmiş olsun.
bi daha sürmesin elini hapa mapa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…