Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

:84::84::84:uykum varrrrr :84: açımmmmm :84: cumadan geldi erkekler daha yeni yiyolar.onlar kalksın ben yicem :84::84: aksi gibi leblebi falanda getirmedim yanımda.atıştırırdım şimdi.öğleden sonraki ara içinde bişeyim yok.zeytin var.bi parça ekmekle yerim artık napim.

selamlar :79:

kilo bildirimi hiç yapmak istemiyorum

Niyemi çünkü başlangıç kilomdan fazla çıktım bugün 58,9

haftanın 3 günü spor yapıyorum, abur cubur yemiyorum daha napabilirim bilmiyorum

1 hafta daha daha rejim yapıcam yine böyleyse bırakcam artıkınnn motivasyonum düştü

ayyy geldiim nihayet kilo bildirimimi yapayıım hemenciiik 77,900 çoook şükür 77 gördüüüm 900 fazla olsada ben artık o kilodayım öyle sayıyorum çünkü kendimi.. bu arada listeyi yapan arkadaş unutursa diye hatırlatıyorum ben geçen hafta bildirim yapmadım gelemedim gelseydimde yapamayacaktım çünkü regl dönemimdeydim. o yüzden verdiğim kilo ikiye bölünüp değerlendirilceek.

yengeç,özge,neşe hoşgeldiniz kızlar.aslında liste yapmicaktım ama ufak bişey yapcam.en azından nafa kolaylık olsun kiloları aramasın tek tek diye.özge sende yapsana bildrimi

bende 58'im çok şükür
merviş haftaya havalar ısıncek , yürürük artık
h.sonu yazlık pantolon ve elbiselerimi denerken anlıcam bütün gerçeği
yazlıklar tam vücuduma görede cm pay yok

merve neden liste yapılmıyor bugün
bilmem
nafın kg 65,5
olalanın kg 52,3
benim kg aynı
nafın selamı var herkese
tmm canım not ettim
bende 58'im çok şükür
merviş haftaya havalar ısıncek , yürürük artık
h.sonu yazlık pantolon ve elbiselerimi denerken anlıcam bütün gerçeği
yazlıklar tam vücuduma görede cm pay yok

ısınsa bir an önce yaaa

dün didim di mi bişi olunca bırakırım diyodun
uzak durun şu haplardan
zayıf ve ölü olmak yerine
şişko ve canlı olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…