- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #49.501
süpersin valla
sağol cnm elimden ne gelirse artık 4 4lük olmasa da dikkat ediyorum iştee
günaydın canımmmmmmm
günaydııınnnnnnn
günaydın komşum.gelcen nen kınamada düğünümede saçını başını yolarım senin
günaydın minik hanımm
noluyo nen
Ayhh yirim
Hehee sadece kurumlar mıkurumlar,kdv,muhtasar,ba,bs bitti
Ziziye saydım geçen gün ne o be araba özelliği gibi sayıyon dedi
zizi eşin mi nafiş araba alır belki hazirana kuzumm
Ben geçmişe bakmadım daha nenn
yok be kuzucumm seni kasdetmedim kiii
Olişş dişçiye ilk gittiğimde sen geldin zaten aklıma :97: benim dişçim irkekkelide pek hafif inşallah sorunsuz halledicez şu dişleri :97:
halledersin cnm
kanal pansumanlarını yapsın her hafta hemen dolgu yapmasın hassasiyet falan devam ederse hep uyar doktorunu cnm tertemiz olsun sonra yapsın kalıcı dolguyu fırçalamaları falan da ihmal etme iyi ki ikna etmiş seni bahar çok sevindim
benim dişim çok fena ağrıyo şuan antibiyotiğe başladımm
zaten yirmiliklerim sıkıştırdığı için ön dişimde çapraşıklık oluştu canım sıkıldı ama onu yaptırmayı düşünmüyorum belki yirmilikler çekildikten sonra düzelir :97: düzelmessede kalsın öyle sonuçta insanın kendi dişi gibi olmuyo diğerleri
çok çapraşıklık yoktur heralde cnm 20likler çekilince yüz ovali çökebiliyomuş ilerde doğru karar vermek lazım
Eşim seyahatten gelsin bi çıtlatayım bakalım ne dicek
Çok öptüm canım kolay gelsin
Günaydın balım
Günaydın asyacım
Günaydın juliacım
Günaydın minikim
Minik toton açıkta kalmıştır( Bu cümlede kullanılan " MİNİK " toton için söylenmiştir )
Ne gönderiyonuz banada gönderin
Nereye gideyim nenöp beni kokla beni
Ben dün ne yidim düşünüyorum ( haldır haldır haldır)
işyerinden çıkmadan önce sucuklu kaşarlı ayvalık tostu yidim
dişçiden sonra da bitane minik çikolata yidim
Sabah
2 dilim kepek ekmeği
2 yk kadar çökelekli biber kavurması
bi tane sosis
çay
hee bide elmalı kek yidim bi dilim geçen gün yapmıştım gerçi pek beğenmedim elmalar kıtır kıtır kalmış :97: nazar değdi kekime :97:
aa nasıkıtır oldu ki karamelize olduysa aksine harika olmuşturr
merviş baya ağır diyet yapıyosun o dazayıflatıyodur bağışıklığını cnmay ne çok hasta oluyorum yaaa.grip oldum gibi.sesim değişime uğramaya başlamış :2: üüff yaaaa
Kızlar adamlardan beklemeyin siz evlenme teklif edin nolcakben benim pek düşünceli ! kocam evlenme teklif etmeyince etmiştim yarın öbürgün çoluk çocuğa karıştık mı kafasına kakıcam ben evlenme teklifi etmesem siz olamazdınız çocuklarım dicem
nası oldu nafiş anlatsana cnm
Dip not : Bende nişanlıyken söylemiştim
Deli deliyi çekermiş
Saklayamam ama en azından babanız onuda yapmamıştı derim
Ya hakkını yemeyeyim bigün kahvaltı ediyoduk sevgiliyken biz size ne zaman gelelim 15 gülle gibi bişe dedi peynir boğazıma yapıştı kaldıtabağı iteledim ben doydum dedim tekliften sayılıyosa bu var yani baba tarafından
açık açık teklif etmedi mi hiç cnm ??
saolsın canımm benim iymsin
iyiyim meliscim ama dişim çok ağrıyo sen naıssın orda olsam senin dişçiye gelirdim valla
özgecim buda zor gerçekten çünkü bazen bende 3 gün girmedigim oluyor topige ozamn listeden çıkarılması karar verilirse ben bu haftaa çıkıyım ozamn meünümü yazıyorum bazı günler çıkıyorum çünküü :44:
merveşim kuzum hayırlı olsunnn böcügümmm
kızlar nabersinizzzz
ben iyiyim ama çok feci ağrıyo dişim ağrı kesici de kar etmiyooo
yarın bilgisayarımı götürebilirsem uğramaya çalışırımm
öptüm herkesii
ayguncum üzülürüm ben listeden çıkmana ,çilek güzelim benim
ama sen bilirsin fıstıgım.
çileklerimi sakla gelip yicem he
sağol canım benim..
olsun canım ya liste sorun değil gönüller bir olsuniliste dedğin nedirki önemli olan dostluğumuz..
topikten çıkmıyorumki listeden çıkıyorum..
kafam rahat eder be canım..nasılsa kupamı aldım vede istedğim kiloyada geldim yani mezun oluyorum sayılır değilmi cnm.
tamam fıstkım
muhtemelen tarlada kilo verdirir sana.
daha dogrusu incelmene yardımcı olur. sıkı hareket etmiş olcan.
özeniyorum hayatına biliyo musun
biz istanbulda ,4 duvar arasında, kirli hava ve iş stresi ile 3 günlük ömrü heba ediyoruz trafiklerde.
muhakkak seninde derdin vardır. zordur ama daha güzel daha özel geliyo senin tarzında yaşam
tarla,temiz hava,birbirini tanıyan insanlar:78:
doğru söylüyosun cnm.
bende severek yapıyorum zaten bizimkisi tamamen kendi isteğimizle hem hobi hem ek gelir oluyor bize cnm..
eşim öğretmen küçük bi yerde yaşıyoruz e bizde değerlendiriyoruz..
Allah herkesin gönlüne göre versin..inş..
merviş baya ağır diyet yapıyosun o dazayıflatıyodur bağışıklığını cnm
saolsın canımm benim iymsin
iyiyim meliscim ama dişim çok ağrıyo sen naıssın orda olsam senin dişçiye gelirdim valla
çıkmak zorund akaldım cnm hasta geldiiii tamamadırrryok bebişim sen üstüne alınma
kızlar nabersinizzzz
ben iyiyim ama çok feci ağrıyo dişim ağrı kesici de kar etmiyooo
yarın bilgisayarımı götürebilirsem uğramaya çalışırımm
öptüm herkesii
geçmiş olsun olişim..
kıyamam canım benimm..
kızlar bugün bütün gün yoktum çilek bahçemizdeydik.
çok çalıştım çok yoruldum menülerimde karıştı haliyle..
benim diyceğim beni listeden çıkarın valla hem özgede rahat eder,
habire laf dokundurulmasından bıktım valla,
bazılarını anlayışla karşılinayo benim anlamdığım kural kuraldır nedenki sen üzerine alınma yok sana demedim falan filan olkuyo yani b -u durumda bi ben kalıyom sanırım lafı üzrerime alıyoru mvede çekiliyorum..
zaten işimiz çok artık fazla giremem e habirede lafa gelemme doğrusu ben buraya can sıkıntısındn giriyodum vede işte hep berber birbirimize destek vererk zayıflarız diye..
herkese çok çok teşekkürler ediyorum bana çok yardımcı oldunuz.en çokta naf oliş sizlere ayrıca teşekkürler...
listeden çıkmak istiyorum..
arada sıreada girerim gene ama listenin dışında kalmak istiyorum artıkk..
günaydın canlar en erkenci benmişim bugün
nafım sana özelden yazmıştım ama bugünn kendi tartımda DA TAMI TAMINA 78 İ GÖRDÜM İLK DEFAçok mutlu oldumm çok sevindirik oldum veremiyorum diye üzülüyodum
demek şimdi annemin tartısında 76 felan gelicem
gaza geldim olmayan üstümü giydim dar olsada oldu artık
neyse kalkayım hazırlıga devam :97:
günaydın bebikler. nafım aynıyım ben 58 yani :) takıldım demicem yiyorum ama bu hafta bünyeyi şaşırtalım birazcık de mi
Günaydın kızlar
Geçmişe bakınıp hemen geliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?