Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

aşk olsun nafcım bi hakkım varsa helal olsun sende helal et
merve gerçekten bi isim söyleyin herkes rahat etsin yosa ben myiyim
ayrıca naf sen yokken gercekten kişi sayısı azalıyo burda
bunu bende belirttim bi kaç kez

Abi madem probleminiz var direk söyleseydiniz ya yada özel msj atsaydınız ya ortalık karışmasaydı ! herkes üstüne alındı bu lafları haksızmıyım ?

Benden yana da bi hakkım varsa helal olsun canım ama o benim elimde değil ki :97: ben kimseye demiyorum ki ben yokken topiğe girmeyin ben gelince gelin diye :97: ihale yine bana kalıyo o ayrı tabi :97:

evet mervenin söylediği su 1 haftalık yokluğunda
minik nihan sanki bi kaç kişi daha vardı hatırlayamıyorum hiç kimse gelmiyodu yani benimde kimseyle bi sorunum yok minik ve nihan küsmesin bana

naf neden ihale sana kalsın ki yaa sana kimse bir şey demedi ki senin adın bile geçmedi
ne sana ne de aygüne laf söylemedi kimse gereksiz yere kapris yapmayın

evet mervenin söylediği su 1 haftalık yokluğunda
minik nihan sanki bi kaç kişi daha vardı hatırlayamıyorum hiç kimse gelmiyodu yani benimde kimseyle bi sorunum yok minik ve nihan küsmesin bana

canım nihan iş değiştirdi oyüzden bilgisayarı yok hatta beni çıkarın yada izinli gösterin dedi hatta işten çıkma durumuda var

naf ihale sana niye kalsın ki.biz sana bişey mi dedik allah aşkına yaaa.
biz derdimizin kimle oldugunu söyledik oldu bitti.kimse için kalp kırmaya gerek yok.
özel msj niye atıyorumki.
burda yazışıyosak söylicez tabiki direk

kim giderse gitsin valla ben gitmicem.bu topik kapanır iptal olursa bilemem.ama gitmiyorum.kalanlar bize yeter.
ama aygünün gitmesini gerçekten istemiorum.biz aygünü seviyoduk.
lafımız ona değildi

Bu hafta son listemi yapıyorum arkadaşlar :97: yeterince stresli bir işim var birde bu yükü taşıyamıycam ben :97:

Not: Bu mesajı da dikkat çekmek için yazmıyorum ! aman naf gitme diyesiniz diye değil bilgilendirme amaçlı yazıyorum.

bence de uzatmayalım biz hepimiz daha çok bir arada olalım diye laf söyledik
kimse topikten gitsin diye değil
zaten kimseyi sevmesem ben 1 dakika durmam topikte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…