Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

Olsun kuzu bu kadar da kasma kendini nolcek minicik bi dondurmadan :131:

merhaba kızlar gelebilirmiyim bende kilo vermek istiyorumda yanlız kilo verilmiyor yaaa arkadaşlara ihtiyacım var motive olmam lazım benide aranıza alırmısınız :)

Sürekli geleceksen ! bekleriz :97:

kızlar nabersinizzzz

ben iyiyim ama çok feci ağrıyo dişim ağrı kesici de kar etmiyooo

yarın bilgisayarımı götürebilirsem uğramaya çalışırımm

öptüm herkesii

Olişimee cevaplarım

Zizi eşim canım alışkanlıkla öyle yazmışım

Doktor salı günü halledelim ben çok sıkıştırınca o zaman ben söyleyeyim önce kalan iki dolguyu yapalım sonra kanal tedavisini bitirsin. :97:

Oliş ön dişim zaten biraz öndeydi çocukluğumda yaptığım haylazlıklardan dolayı biraz daha öne geldi ama diğerleri normal şükür

Kekimde canım içine doğradığım küp küp elmalar tam pişmemiş kek pişmiş ama elma pişmemiş çok sertti sanırım o yüzden kızlar beğendi ama ben öncekileri bildiğim için yakıştıramadım kendime :97:

Evlenme teklifimi ben sana anlatırım telefonda bi ara Benimki açık açık benimle evlenirmisin demedi ama daha farklı anlattı :97: :98:

Kurallara uymadığı için listeden hergün birini çıkartabilirim kendimde dahil aygünüm ben seni bu listeden sen istiyosun diye çıkartmam ancak mezun olursan çıkartırım :76: :76: tamam mı nen :76:

Sende bana yardımcı olmadan nereye gidiyosun bende zayıflıcam hani bana destek

kıızlar yarın cumaa kilomu hemencik yazıyorum 60.5 olmuşum benn

akşam yemegimde zeytinyaglı dolam biber mericmek çorbası

salataa 4 adwet kuru pasta ve çayımm

Not ettim canım :82:

Mesajını almıştım bebişkom not ettim kilonu ve çok sevindim adına takır takır veriyosun kilocukları artık üzülme veremiyorum diye tamam mı

günaydın bebikler. nafım aynıyım ben 58 yani :) takıldım demicem yiyorum ama bu hafta bünyeyi şaşırtalım birazcık de mi

Benim bünye de şaştı vallahi habire yiyom günaydın antepfıstığım not ettim kilonu :82:

Günaydın cnm lütfen tartışmayın hepimiz burada paylaşımda bulunuyoruz özgecim kalp kırmaya, kırılmaya kimse gelmiyodur eminim. :97:

nafım bende aynıyım cnm bankaya gitmem gerek acil çıkıorum tmm mı

Tamam cnm not ettim :82:

banada 54646464646 tl çeker misin

Noliy nen

Arkadaşlar benimle problemi olan varmı ? hareketlerimden rahatsız olan ? bana kırılan ? rahatsız ettiğim kimse varmı bu topikte ?

bundan sonra forumda hiç bir şeye karışmayacağım haberiniz olsun
isterseniz sadece cuma günü girin kilonuzu söyleyip çıkın bir daha girmeyin
bundan sonra umurumda bile değil
ben dobra olduğum için kötü oluyorum bundan sonra herkes gibi hiç bir şeye karışmayacağım

Herkes kim özge herkes kim ? ? ? ? ? ? ? ? ?

olişe cevaplarım
olişim öncelikle resimlere üşenmeyip zaman ayırıp yorum yazdıgın için çok teşekkür ederim framboğazlı pastam benim
ya aslında katı diyet yapsam kilo verirdim.bu ara zaten yiyorum.bi haftadır yiyorum yani.az yemeye alıştı vücudum.
öpüyorum seni.özledik seni

günaydın kızlar uzun zamandır bu kadar çok geçmiş okumamıstım

merve mavi elbise çoook güzelllll
aygüncüm bence de cıkma yaa
özge sende kimi kastettiğini söyle bari
naaff seni seviyooozzzzzzz
kızlar ne güzel anlaşırken tartışmaya gerek yok bencede

şimdi özgenin meselesine gelelim.nerdeyse 3 hafta boyunca topikte baş başaydık.onu sadece ben anlayabiliyorum.
tamam diğerleri gelmedi değil geldi gittiler.özge gerçekten aygün için bişey demedi.
aygnün işleri oldugunu herkes biliyo ve kızcagız elinden geldiğince giriyo ve bizden daha da düzenli yazıyo menülerini.aygüncüm alınganlık yapma.gerçekten sana değildi isyanımız.
bakın şimdi biz özgeyle aynen şmyle hissedyoruz.adam yerine koyulmuyoruz.
topikte kimse yok diye gelmeyenlere sesleniyorum.bütün gün topiği bekledik.geçen haftalardan tek fark naf geldi.
o gelince 10 kişi mi gelmiş oldu.
topiğe hiç girmeyenler bütün gün çıkmıyo topikten.ben burda adaletsizlik görüyorum.
sadece naf var diye geliyosanız gidin özel topik açın orda yazışın.burayı kşisel sayfaya çevirmeyin.

not:bunlar benim düşüncem.üstüne alınan alınsın.yarası olan gocunur

Arkadaşlar izninizle ama bende listeden çıkıyorum.
Herkes iyi baksın kendine.
İşin yeterince cılkı çıktı.
Benim gün boyunca burda canım cıkıyor, stresten, sinirden bazen iftiradan göz yaşı döküyorum.
birde burda ki kaprisleri üstü kapalı laf sokmaları çekemiycem.
özge muhtemelen bana soktu lafı,aygun alındı ama ben dikkate almadım.
ruh halime yazmaya uygun değilse yazmam.
ayrıca dobra olmak düşüncelerini açıkca yazmak değil kimin için yazdıgınıda söyleyebilmektir.

Kendinize iyi davranın.

dobra olmaktan kastım içimde bir şeyi tutamam kimse için söylerim anlamında dedim ben
benim kızdığım atıyorum ben diyorum ki kızlar ben 2 saat erken çıkçam haberiniz olsun yada yarın işe gelmicem gibilerinden kimseyi merakta bırakmıyorum benimde yanlışlarım yokmudur muhakkak vardır
melisin ve olalanın işini biliyoruz tabiii nihanın da ama onun dışında fazla kimse açıklama yapmıyor
belkide bu topiği ben fazla önemsiyorumdur

özge gerçekten gereğinden fazla önemsiyoruz sanırım.
ben valla diğer topiklerede yazıyorum artık.bu topik gibi bir iki yerde sürekli açık bende.
böyle olması gerekti.

Sağol canım ters bişey söyleyip kırdıysamda özür dilerim hakkını helal et

herkes işte herkesin ne demek olduığunu mu anlatayım şimdi sana
herkeste bi umursamazlık var sen forumda yokken hiç kimse girmiyordu foruma

Herkes kim ? hiç kimse kim ? ben anlamıyorum kafam basmıyo özge ? lütfedip söylermisin ?

Merve isim vermek bu kadar mı zor ? ben geldiğimden beride doğru düzgün girip yazan yok ? kim var ? kim kişisel sayfasına çevirmiş burayı ? kime bu sitem yada kimlere ?

bende kilo mu yazayım 56.4 .......400 gr.cık vermişim

Not ettim cnm :82:

Neden !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

naf biz kimse listeden ayrılsın demedik.bize düşmez bunu söylemek.
durup dururken çıksın diyemeyiz.
ama ben adam yerine koyulmadıgımızı hissetmeye başladım.
minikle benim asla kşisel bi alıp veremediğim yok allah çarpsın ki.
ama sen bi ara işlerim var 2010 u kapatcam diye 1 hafta topiğe girmedin nedense o da girmedi.sen geldin o da geldi.
sen 3 hafta yoktun.
1 gün girdi 1 gün girmedi
girdiği günlerde 1-2 msj yazdı çıktı.
şimdi nası oluyoda 3 gündür sürekli girebiliyo ben bu noktada takılıyorum.
amacımız gerginlik yaratmak değil.
gelsin desinki size ne ya ben sadece onunla konuşmak istiyorum ondan gelmiyorum desin.
tamam diyelim bizde o zaman yapması gerekeni söyleyelim.
hayır senin için giriyosa siz zaten msn den de yazışıyosunuz.
kendini bizim yerimize koy naf.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…