- 21 Nisan 2009
- 10.705
- 0
- 206
- 41
- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #49.641
ama SEN YOKKEN girmiyo naf neden anlamak istemiyosun.seninle zaten konuşuyo.topikte veya msn de fark eder mi.
özge sadece seninle konuşmuyo sen yokkenge giriyo varkende.özgeyle aynı kefeye koyma lütfen
ben senin gibi kaydetmedim üzgünüm
bunun korkuyla ne alakası var ki bende bunu anlayamıyorum
amacın ne anlamıyorum
ister benimle arkadaş olursun ister olmazsın
yada ister topiğe girersin ister girmezsin
Geçmişte var mesajları benim olmadığım dönemlerde :97:
Tamam bende girmicem diyorum zaten.. Kocaman site topikten bol bişey yok :97:
Benim derdim sizin minike alınmanız değil merve özgenin bana bu yüzden söylediği laflar !
Sanki ben diyorum ben yokken foruma girmeyin diye !!!!!
Ay neyse liste saatim geçti daha düzenlicem :97:
adalet ? adalet sizin ortaya laf atıp isim vermeden laf sokmakla olmaz.şimdi özgenin meselesine gelelim.nerdeyse 3 hafta boyunca topikte baş başaydık.onu sadece ben anlayabiliyorum.
tamam diğerleri gelmedi değil geldi gittiler.özge gerçekten aygün için bişey demedi.
aygnün işleri oldugunu herkes biliyo ve kızcagız elinden geldiğince giriyo ve bizden daha da düzenli yazıyo menülerini.aygüncüm alınganlık yapma.gerçekten sana değildi isyanımız.
bakın şimdi biz özgeyle aynen şmyle hissedyoruz.adam yerine koyulmuyoruz.
topikte kimse yok diye gelmeyenlere sesleniyorum.bütün gün topiği bekledik.geçen haftalardan tek fark naf geldi.
o gelince 10 kişi mi gelmiş oldu.
topiğe hiç girmeyenler bütün gün çıkmıyo topikten.ben burda adaletsizlik görüyorum.
sadece naf var diye geliyosanız gidin özel topik açın orda yazışın.burayı kşisel sayfaya çevirmeyin.
not:bunlar benim düşüncem.üstüne alınan alınsın.yarası olan gocunur
dobra olmaktan kastım içimde bir şeyi tutamam kimse için söylerim anlamında dedim ben
benim kızdığım atıyorum ben diyorum ki kızlar ben 2 saat erken çıkçam haberiniz olsun yada yarın işe gelmicem gibilerinden kimseyi merakta bırakmıyorum benimde yanlışlarım yokmudur muhakkak vardır
melisin ve olalanın işini biliyoruz tabiii nihanın da ama onun dışında fazla kimse açıklama yapmıyor
belkide bu topiği ben fazla önemsiyorumdur
dobra olmak ben ortaya attım herkese söyledim seninle kastım yok deyip sonradan minği kastettim demek değildir.ayrıca ben kimsenin topikten gitmesini istemiyorum
hepimiz daha çok bir arada olalım diye bunları söylüyorum
çünkü cılkı cıktıNeden !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
naf biz kimse listeden ayrılsın demedik.bize düşmez bunu söylemek.
durup dururken çıksın diyemeyiz.
ama ben adam yerine koyulmadıgımızı hissetmeye başladım.
minikle benim asla kşisel bi alıp veremediğim yok allah çarpsın ki.
ama sen bi ara işlerim var 2010 u kapatcam diye 1 hafta topiğe girmedin nedense o da girmedi.sen geldin o da geldi.
sen 3 hafta yoktun.
1 gün girdi 1 gün girmedi
girdiği günlerde 1-2 msj yazdı çıktı.
şimdi nası oluyoda 3 gündür sürekli girebiliyo ben bu noktada takılıyorum.
amacımız gerginlik yaratmak değil.
gelsin desinki size ne ya ben sadece onunla konuşmak istiyorum ondan gelmiyorum desin.
tamam diyelim bizde o zaman yapması gerekeni söyleyelim.
hayır senin için giriyosa siz zaten msn den de yazışıyosunuz.
kendini bizim yerimize koy naf.
asyacım geçmişe bak benim topiçten ara ara çok yok olmam vardır. ve beni en iyi anlayacak kişi sensin. şu an yaşadıkların benim nasıl bir psikolojiye sahip oldugumu anlamana sebeptir.evet mervenin söylediği su 1 haftalık yokluğunda
minik nihan sanki bi kaç kişi daha vardı hatırlayamıyorum hiç kimse gelmiyodu yani benimde kimseyle bi sorunum yok minik ve nihan küsmesin bana
evet burda yasıyosan delikanlı olup minik sen htalasın şöle şöle yaptın diceksin ki ben niye yazmadıgımıda adam gibi açıklamıştım size girip bulabilirsiniz.naf ihale sana niye kalsın ki.biz sana bişey mi dedik allah aşkına yaaa.
biz derdimizin kimle oldugunu söyledik oldu bitti.kimse için kalp kırmaya gerek yok.
özel msj niye atıyorumki.
burda yazışıyosak söylicez tabiki direk
kim giderse gitsin valla ben gitmicem.bu topik kapanır iptal olursa bilemem.ama gitmiyorum.kalanlar bize yeter.
ama aygünün gitmesini gerçekten istemiorum.biz aygünü seviyoduk.
lafımız ona değildi
evet öylesin ve hiç değişme olur muanlamadığım sübhaneke dinimiz aminde ne demek.?canım benim benimde etrefımda sözde dindar çok sen bakma onlara bizim dinimiz kolaylık dinidir vede çok hoşgörülü bir dindir.kimse kimseyi dinsizlikle suçlayamaz..bu çok sorumluluk isteyen bişeydir..
evet cnm çok doğru tespit ettin ben demokratik çağdaş,laik vede dininide kendine göre yaşayan aydın bir türk kadınıyım..teşşekkür ederim cnm beni onure ettin demekki doğru mesajlar vermişim..
özgeyle aynı kefeye koyma ? özge kim yahu sen kimsin ?ama SEN YOKKEN girmiyo naf neden anlamak istemiyosun.seninle zaten konuşuyo.topikte veya msn de fark eder mi.
özge sadece seninle konuşmuyo sen yokkenge giriyo varkende.özgeyle aynı kefeye koyma lütfen
özge sözlerinin arkasında dur!merve o bugün ısrarla anlamamaya çalışıyor nedense
ve artık nickimi anmayın.
topice son girişimdir.
arkamdan konusmanın esprisi yok.
arkadaş sadece naf gelmeden bikaç gün önceki bilançosunu yazmış.o muhasebeciya benim aklım almaz.ben salağımya
hay allahım sen sabır ver yaaaa.
özge kim mi.
olgunluk ve aklı başındalık olarak senden üstün biri.onun için kıyaslanamaz.
benim yaşım küçük evet ama emin ol sendeki cehalet yok bende
ben hç bişeye,duydugum laflara,işittiğim haksız hakarete,dengesiz ve psikopatlarla uğraşmaya,boşa zaman harcadıgıma üzülmüyorum.
sadece nafın bizi ısrarla anlamamasına kızıyorum.
biz ona bişey söylemedik.
kardeşim yolda istanbula geliyo.allah bana onun yüzünü göstermesinki ben bişey söylemedim.o yanlış anladı.artık savunmicam kendimi.
naf da sevgili dengesiz arkadaşıyla güzel güzel yazışsın.
öyle terbiyesiz insanlara cevap vermeye bile değmezde işte.sussan korktu derler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?