- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #49.601
iyileştim çok sağolun arkadaşlar...sağlık ocagına bogazım için gittim iltihap olmuş baya ilerlemiş doktor iğne paklar anca seni dedi 10 tane verdi sabah akşam :)))) delik deşik yapcaklar....bu aralar tatlı krizim tutuo yawwww 500 gr gitmiş oyüzden 8mysta ,ilk evlilik yıldönünümüz olacak dahada incelmem lazımmmm ciciler giyicemmmmm:))))
geçmiş olsun canımmmiyileştim çok sağolun arkadaşlar...sağlık ocagına bogazım için gittim iltihap olmuş baya ilerlemiş doktor iğne paklar anca seni dedi 10 tane verdi sabah akşam :)))) delik deşik yapcaklar....bu aralar tatlı krizim tutuo yawwww 500 gr gitmiş oyüzden 8mysta ,ilk evlilik yıldönünümüz olacak dahada incelmem lazımmmm ciciler giyicemmmmm:))))
selamlaar geçmiş amma birikmiiş ortalıklaar karışmıış. ama ben bunlara karışmak istemediğim içiin yorum yapmak istemiyorum yanlız şuna da değineyim kimsenin aramızdan ayrılmasını bende istemiyorum.. bu hafta ki kilon 77,700 az azda olsa gitmeye başladı ya inşallah geri gelmezler.
Dün akşam : 4 köfte ve birazcık makarna yedim yanında da bir tabak kaşık salatam vardı.
yalnız kayınvalidem Ankaraya oğlunun yanına gidiyor diye birşeyler hazırladık onlardan kaçırdım ama çok yememişim tartının dediğine göree..
bu sabah : bir tane ev poğaçası peynir ve zeytin yedim.
Öğle : çeyrek simit, küçük sigara böreği, zeytin ve peynir yedim.
selamlaar geçmiş amma birikmiiş ortalıklaar karışmıış. ama ben bunlara karışmak istemediğim içiin yorum yapmak istemiyorum yanlız şuna da değineyim kimsenin aramızdan ayrılmasını bende istemiyorum.. bu hafta ki kilon 77,700 az azda olsa gitmeye başladı ya inşallah geri gelmezler.
Dün akşam : 4 köfte ve birazcık makarna yedim yanında da bir tabak kaşık salatam vardı.
yalnız kayınvalidem Ankaraya oğlunun yanına gidiyor diye birşeyler hazırladık onlardan kaçırdım ama çok yememişim tartının dediğine göree..
ne iğne miiiiiiiii
8 mayıs anneler günü
9mayıs ta eşimin doğum günü
off yaaa benim 2 hediye almam lazım.benimkinin annesini es geçemem.yada o benim anneme gönderirse bende onunkne gönderirim.
göndermezse sadece ararım diyorum napim sizce.şimdiden almak istemiyorum.henüz resmiyte dökülmedi iş
ne iğne miiiiiiiii
8 mayıs anneler günü
9mayıs ta eşimin doğum günü
nafcım canım benim sen nereye yaa..cnm ben gerçekten mezun olmak istediğim için listeden çıkmak istedim sorun özge veya başkası değilki,ben artık kilomu korumaya alıp bu sıradad belki 1 2 kilo veririm diye düşündüm.
beni mezun et naff onur konuğunuz olmak istiyorum tinkerbelin yanında..
hem ben topikten değil sacede listeden çıkıcma.
arad gene koruma menülerimide yazarım..naf senin burdaki emeğin gözardı edşilemez cnm.evet bazıları senin için gierebilir bunda nevar anlamadım bunu sorun niye ediyolarki. [/COLOR]
arkadaslar yeni girebildim sağlık ocagından geldim .... kilo bildirimimi yapayım 80 .5 cıktım 500 gr gitmiş bu haftaama haftaya hırslıyımmmmöptm hepinizi
kevser kilosunu bana msj atmıştı unuttum yazmayı.62
bende yazmıştım zaten tekrrar ediyim arama geçmişte nafcım aynıyım
ee neşe kaynanan gidiyorsa çocuğuna kim bakacak
kendi annem yiğenime bir hafta dönüşümlü bakıyo canım yani bi hafta annem bir hafta ablamın kayınvalidesi ama böyle durumlarda yiğenim babaannesine gidiyor kızımda anneme. yani önüzüdeki hafta kızım annanesiyleee.
Liste yapımını devralmak isteyen varsa bendeki son formatı yollayabilirim ? yok biz kendi formatımızı oluşturucaz diyosanız ona da saygım var
naf sadece liste mi yapmican ? topiğede mi gelmicen?
Komple gelmicem canım
burda kimse sana laf etmedi.
gidişine anlam veremedim.
tabi sen bilirsin ama neden çıkıyosun ki.sebep ne yani ?noldu ki ?
minik gitti bu mu ?
sana hiç kimsenin bi lafı şikayeti bişey olmadı
ayy sinirlerim çok bozuldu kahkaha atasım var
özge bu topiğin adını değiştirebilsek keşke.
zayıflamak isteyipde bi yandanda dertlerini paylaşmak isteyenlerin topiği olsa.en azından rahatça başka şeylerde konuşabiliriz
Neden minik ile bağdaştırıyosunuz ki ?
Sizi özgenin bana msnde dediğine göre ;
iki yüzlü !
herkese mavi boncuk dağıtan !
foruma saçma şeyler yazan !
övgü almak için foruma yazı yazan !
birinden kurtarıyorum cnm daha ne istiyosunuz :97:
yoksa ben aman şu kişi bana laf söyledi diye bırakmıyorum ki :97: beklemediğin birinden beklemediğin bir anda böyle laflar duyunca insan haliye kırılıyor :97:
Birde söylemeden geçemiycem keşke (Bu lafı sevmem ama) sizde kimse foruma girmediğinde girmeseydiniz de bunlar yaşanmasaydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?