- 21 Nisan 2009
- 10.705
- 0
- 206
- 41
- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #49.621
kendi söylediklerini de bir kenara not aldıysan onları da açıkla istersen
herkese sen kızıyorsun zaten naf kimsenin sana kızdığı kırıldığı yok
Konuşmayı kaydettim onaylıyosan hepsini paylaşırım özge !
Onuda sordum özge ama sen bana msnden ne dedin !
özge:
niye öyle birşey yazma gereği duydun
mi
millet sana övgüler yağdırsın diye mi
dedin...
bizim derdimiz niye kimse grmiyo değilki.biz aslında başta miniğe kızdık.neden sadece sen varken giriyo diye
Neden minik ile bağdaştırıyosunuz ki ?
Sizi özgenin bana msnde dediğine göre ;
iki yüzlü !
herkese mavi boncuk dağıtan !
foruma saçma şeyler yazan !
övgü almak için foruma yazı yazan !
birinden kurtarıyorum cnm daha ne istiyosunuz :97:
yoksa ben aman şu kişi bana laf söyledi diye bırakmıyorum ki :97: beklemediğin birinden beklemediğin bir anda böyle laflar duyunca insan haliye kırılıyor :97:
Birde söylemeden geçemiycem keşke (Bu lafı sevmem ama) sizde kimse foruma girmediğinde girmeseydiniz de bunlar yaşanmasaydı
arama kaydında vardı benim numaram canım bişey olmazdelisin yaaa
bu arada telefonuma bişey oldu yeni kaydettiğim numaralar rehbere eklenmiyo
Ayrıca sana da kızgınım merve neden en başta sinir olduğun kişinin ismini vermedin neden herkes alındıktan sonra açıkladın ?
kişisel topiğe çevirmeyelim dedin ama sende,bende herkes burda herşeyinden bahsediyor. Ben topiğe girip sadece menü ve spor paylaşıp çıkacaksam bunu kağıda defterede yazıyorum buraya gerek yok ki..
msnden zaten konuşuyorum diye neden burda arkadaşımla konuşmayayım onuda anlamadım ?
çocukmusun sen seninle konuştuğum sende kalır yada benimle konuştuğun bende kalır
ben senin gibi herkese herşeyi söylemiyorum
Sen sensin ben benim ! ayrıca bu normal bir konuşma değildi ben seni onaylamadığım için bana saydığın laflar bütünüydü...
kusura bakma ben senin gibi yazdıklarımı kaydetmedim
bizim derdimiz niye kimse grmiyo değilki.biz aslında başta miniğe kızdık.neden sadece sen varken giriyo diye
Benim için girse nolur peki merve ?
arama kaydında vardı benim numaram canım bişey olmaz
ben niye özel şeyler konuşuyosunuz demedimki.herkes yazıyo burda başka şeyler sende bende.
ben kişisel topiğe çevirmeyelim derken miniğin yaptıgından bahsettim.
sadece sen gelince giriyo.madem senin için giriyo,seninle msn de de konuşuyo zaten dedim.
ben senin saydıklarını tek tek burda açıklamıyorum
Diyorum işte ben kaydettim. İstiyosan yayınlayayım birde tarafsız gözle bak bakalım yazdıklarına özge !
Minik sadece benimle konuşmuyo ki geldiğinde herkesle konuşuyo :97: hem msnde konuşuyoz diye topiğe gelme mi diycez :97: ben özgeylede msnde konuşuyodum :97: anlayamadım :97:
Bende bir sorun olabilir tabi :44:
ben neler konuştuğumuzu hatırlıyorum naf bence sende bugün bir şey var madem kaydettin sen onları yarın bir kez daha oku ve benim buraya yazdıklarımı
Ne saydım özge lütfen açıklarmısın ! çünkü benim hiçkimseden korkum yok :97: bekliyorum nolur açıkla :97:
ama SEN YOKKEN girmiyo naf neden anlamak istemiyosun.seninle zaten konuşuyo.topikte veya msn de fark eder mi.
özge sadece seninle konuşmuyo sen yokkenge giriyo varkende.özgeyle aynı kefeye koyma lütfen
Ya anlamadığım bi konu var. Naf burda yokken minik topikte yazıyodu benmi yanlış hatırlıyorum :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?