Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

Ayrıca sana da kızgınım merve neden en başta sinir olduğun kişinin ismini vermedin neden herkes alındıktan sonra açıkladın ?

kişisel topiğe çevirmeyelim dedin ama sende,bende herkes burda herşeyinden bahsediyor. Ben topiğe girip sadece menü ve spor paylaşıp çıkacaksam bunu kağıda defterede yazıyorum buraya gerek yok ki..

msnden zaten konuşuyorum diye neden burda arkadaşımla konuşmayayım onuda anlamadım ?

herkese sen kızıyorsun zaten naf kimsenin sana kızdığı kırıldığı yok

Onuda sordum özge ama sen bana msnden ne dedin !

özge:
niye öyle birşey yazma gereği duydun
mi
millet sana övgüler yağdırsın diye mi

dedin...

bizim derdimiz niye kimse grmiyo değilki.biz aslında başta miniğe kızdık.neden sadece sen varken giriyo diye
delisin yaaa
bu arada telefonuma bişey oldu yeni kaydettiğim numaralar rehbere eklenmiyo
arama kaydında vardı benim numaram canım bişey olmaz

ben niye özel şeyler konuşuyosunuz demedimki.herkes yazıyo burda başka şeyler sende bende.
ben kişisel topiğe çevirmeyelim derken miniğin yaptıgından bahsettim.
sadece sen gelince giriyo.madem senin için giriyo,seninle msn de de konuşuyo zaten dedim.

çocukmusun sen seninle konuştuğum sende kalır yada benimle konuştuğun bende kalır
ben senin gibi herkese herşeyi söylemiyorum

Sen sensin ben benim ! ayrıca bu normal bir konuşma değildi ben seni onaylamadığım için bana saydığın laflar bütünüydü...

kusura bakma ben senin gibi yazdıklarımı kaydetmedim

Diyorum işte ben kaydettim. İstiyosan yayınlayayım birde tarafsız gözle bak bakalım yazdıklarına özge !

Minik sadece benimle konuşmuyo ki geldiğinde herkesle konuşuyo :97: hem msnde konuşuyoz diye topiğe gelme mi diycez :97: ben özgeylede msnde konuşuyodum :97: anlayamadım :97:

Bende bir sorun olabilir tabi :44:

ben neler konuştuğumuzu hatırlıyorum naf bence sende bugün bir şey var madem kaydettin sen onları yarın bir kez daha oku ve benim buraya yazdıklarımı

ama SEN YOKKEN girmiyo naf neden anlamak istemiyosun.seninle zaten konuşuyo.topikte veya msn de fark eder mi.
özge sadece seninle konuşmuyo sen yokkenge giriyo varkende.özgeyle aynı kefeye koyma lütfen

ben neler konuştuğumuzu hatırlıyorum naf bence sende bugün bir şey var madem kaydettin sen onları yarın bir kez daha oku ve benim buraya yazdıklarımı

Diyorum özge yayınlayayım onaylıyosan herkes okusun sonuçta gizli kapaklı değil forum muhabbeti

Ne saydım özge lütfen açıklarmısın ! çünkü benim hiçkimseden korkum yok :97: bekliyorum nolur açıkla :97:

ben senin gibi kaydetmedim üzgünüm
bunun korkuyla ne alakası var ki bende bunu anlayamıyorum
amacın ne anlamıyorum
ister benimle arkadaş olursun ister olmazsın
yada ister topiğe girersin ister girmezsin

uzatmaya gerek yok ben kendi adıma kimsenin topikten ayrılmasını istemiyorum okadar konuşmayıda hepimiz bir arada daha çok olalım diye yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…