- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #49.741
slm meliscim nasılsın
selam kızlar benden sonra kimse uğramamıştı in cin top oynuyo topikde
Bu grupta herhangi bir yöntem var mı arkadaşlar, koçluk sistemi, menü puanlama, kilo takibi vs gibi?
Bu grupta herhangi bir yöntem var mı arkadaşlar, koçluk sistemi, menü puanlama, kilo takibi vs gibi?
ne yazdın ki görmedim :44:
sana yazıyordummm
okumadın mı
Ben 50-59 grubunda idim ama bu gruptaki sistemi merak ettim, teşekkürler yanıtlarınız için
selam kızlarrr :78:
nasıl doyuyorsunuz bu kadar az mamaylaben yapamıyorum, baş dönmem oluyor...
o yüzden sporu arttırdım
gözle görülür derecede sıkılaşmam mevcut
40 beden olan pantolonlarımın alayı terziden geçti mesela :78: ama kilom tartıda aynı
julim sirkeli suyu denedim 4-5 gün
acilen bırakmak zorunda kaldım
midemi bozdu :18:
bıraktıktan anca 1 hafta sonra düzeldi midem:18:
sabah aç karnına sıcak su içmeye başladım ama faydası olacağına inanmayarak içiyorum
cnm mide problemi olanlar içmesin zaten sirkeyi ben hala içiorum vallaaama ben içine 1 kaşık bal koyuyorum sende koyuyormusun
evet koyuyordum:84::84::84:
Kızlar merhaba,aranıza yeni katıldım :) 19 yaşındayım 160 boyunda ve 52-53 kiloyum hedefim sıfır beden olmak falan değil yalnızca 48-49 olsam da şu göbek gitse diyorum ama tüm gün evdeyim ve sıkıntıdan sürekli yiyorumiştah kesici birşeyler ya da başka bir önerisi olan var mııı?
cnm senn kilon gayet iyi ama hasta olursun çok da zayıflarsan :26:
kızlar insan hayatta en yakınlarıyla bile neler yaşıyor
sonuçta hiç bişi 4 4lük değil
burda çok güzel paylaşımlarımız var
lütfen kimseyi kaybetmeyelim
kimse bi yere gitmesin gerçekten omuz verdiysek birbirimize bunları da aşarız
lütfen kırıcı olmayalım birbirimize bu fani dünyada yazdıklarımıza dikkat edelim
olişimm bende aynı fikirdeyimm kızlarrr tamam herkez hürr çıkmak isteyen çıksın ama birbirinizi kırmayın gwçen yıldan buyana beraberizz yeni yılı sevgililer gününüü hep beraber yaşadıkk böyle olmamamlıydı...
özge ve merveyide eleştirlmesine anlam veremedim daha çok birlikte vakit geçirmek adınaa söyleyipp yazmışlar bunda ne varkiii :44:bence üstlerine fazla gidilmşş ...lütfwennn arkdaşalrr birbirinize ne olursa olsunn saygılı sevgili kırıcı olmayalımmm...sevgiler
kızlar noldu burda böyle ya çok şaşkınım şuanbiz böylemiydik hepimizn kusuru hatası kırıldığı şeyler olabilir önemli olan uzatmamk çözmek için çabalamak..bize gerçekten yakışmıyo. herkes şikayetlerini yada isteklerini söyleseydi daha yapıcı olurdu..birbirimize bukadarmı tahammülümüz yoktu burda biz aile olmuştukya..nafın ayrılmasına hiç anlam veremiyorum zaten çok üzüldüm onla alakalı bişiy olmadıki..merve ve özge hakkınızı helal edin biz yokken hep siz vardınıztopikte bazı şeyleri birarada olalım die söyledinz buna sonuna kadar inanıyorum..naf girmedide bunlar geldi başımıza die bişiy yok öyle anladın sanırım nafcm..
nasılki biyemeğin tadını tuzu tatlınnda şeker veriosa bizde öyleyiz bu topikteyabuaralar giren oolmayınca merveyle özgenn sitem etmesinn anlamı şu bu yemeğin tuzu eksik hani nerde yok,bu tatlınn şekeri eksik az gelmiş..yeni bişiyler eksik olunca tat vermio dimi sitemlerde buyüzden..biz bibütündük çünkü burda kimse kimsenn yerini doldurmuyo..önemsemesek birbirimizi kimse kimseyi takmaz buyüzden topikten ayrılmayı gerektirecekte bidurum yok..herkes dönsün evine olmaz böyle ya..çözmek yerine niye bırakıyoruzki ..
bnm bugün doğum günümdü minik bi pasta yedim yaaa :84::84:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?