- 10 Kasım 2006
- 6.246
- 1.616
- 373
- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #49.761
Selam..Henüz tazecik anneyim ve tosunumŞimdilik kendimi çok kasmıyorum ama zayıflamak istiyorum..Öncelikle metobolizmayı hızlandırmak ve kabızlık sorunumu çözmek istiyorum..Kronikleşti :84::84::84: Öyle kayısı incir sinameki vs. ile de çözülmüyor..Gebelikde tam 22 kilo aldım..13 gitti 9 kaldı..Vermem gerek kıyafet felan hiç bişi olmuyor..Bu da moralimi bozuyor..Sezeryan olduğu için spor da yapmam yasak mekik vs. gibi..
aramıza h.g cnm
Teşekkür ederimm =))) ben geldimmm ve umarım kilocuklar da gider
sağol melisim seni seviyorum
bende seniii seviyorummm
hhoşgeldin taçsız prensesSelam..Henüz tazecik anneyim ve tosunumŞimdilik kendimi çok kasmıyorum ama zayıflamak istiyorum..Öncelikle metobolizmayı hızlandırmak ve kabızlık sorunumu çözmek istiyorum..Kronikleşti :84::84::84: Öyle kayısı incir sinameki vs. ile de çözülmüyor..Gebelikde tam 22 kilo aldım..13 gitti 9 kaldı..Vermem gerek kıyafet felan hiç bişi olmuyor..Bu da moralimi bozuyor..Sezeryan olduğu için spor da yapmam yasak mekik vs. gibi..
bnm bugün doğum günümdü minik bi pasta yedim yaaa :84::84:
özgecim sağol bitanemkız sen bu saatte gelirmiydin
özgecim naber kuzu seni bu saatte burda görmek ne güzel
Selam..Henüz tazecik anneyim ve tosunumŞimdilik kendimi çok kasmıyorum ama zayıflamak istiyorum..Öncelikle metobolizmayı hızlandırmak ve kabızlık sorunumu çözmek istiyorum..Kronikleşti :84::84::84: Öyle kayısı incir sinameki vs. ile de çözülmüyor..Gebelikde tam 22 kilo aldım..13 gitti 9 kaldı..Vermem gerek kıyafet felan hiç bişi olmuyor..Bu da moralimi bozuyor..Sezeryan olduğu için spor da yapmam yasak mekik vs. gibi..
günaydın kızlarrr
özge bugün bende tam gaz başladım tekrar düzene sokucam inşallah.kardeşimde geldiakşamları bana eşlik etcek yürüyüş ypcaz
günaydın merviş
hadi bakalım ikimizin de çok iyi sonuçlanır inşallah
günaydın yengeçcim.
naber
Günaydınnn kıslarrr
Haftasonu çok karıştı yediklerim o yüzden yazmıyorum
Sabah:
2 dilim etimek üzerine peynir
1 bardak süt
Bugün süperim ben merveee. 16 gün sonra Aşkım yanımdaaaSenden naberr
günaydın yengeçççç
haftasonu karışıyor zaten yaaa
bu arada allah bir daha hiç ayırmasın sizi inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?