Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

bende

sabah: 1 kase kellogs k yedim sutlu
ara 1 elma
ogle: 3 kasik melemen, 2 zeytin, 1 dilim ekmek, 1 haslanmis yumurta ve cay

aksamada 1 tabak yayla corbasi ve 1 tabak salata yerim gunu kapatirim...

ayyy bende diyorum ki bu kim ya
nickini neden değiştirdin kuzun hangi ara becerdin

sağol yavrim bende seni öpüyom

emyay hakkaten yaa aslinda nickini hatirlayamadim bizim donemden bozuntuya vermedim ama onceki nickin neydi??soylede kim oldugunu bileyim.....

Bendemi yapsam acaba. O gün lapadan başka bişi yenmiyomu
hayır cANIM yenmiyo.meyve,form çay ve form ürünleri (o da çok acıkırsan)
ama dene bencede çok süper ödem attırıyo

bende

sabah: 1 kase kellogs k yedim sutlu
ara 1 elma
ogle: 3 kasik melemen, 2 zeytin, 1 dilim ekmek, 1 haslanmis yumurta ve cay

aksamada 1 tabak yayla corbasi ve 1 tabak salata yerim gunu kapatirim...
menü güzel canım begendim
ayyy bende diyorum ki bu kim ya
nickini neden değiştirdin kuzun hangi ara becerdin

sağol yavrim bende seni öpüyom
canım gerçek adımdı nickim tırstım bigün bi tanıdık bulcak beni diye.çünkü ben öyle sallamasyon nicklerle tanıdık bikaç kişiyi buldum burda iki arada bi derede yaparım ben
emyay hakkaten yaa aslinda nickini hatirlayamadim bizim donemden bozuntuya vermedim ama onceki nickin neydi??soylede kim oldugunu bileyim.....

allah canını almasın emi.merve nen ben

kiz Allah seni bildigi gibi yapsin emi bende diyorum bu kim? ne zaman bu kadar samimi olduk uc kagitci seni

kiz Allah seni bildigi gibi yapsin emi bende diyorum bu kim? ne zaman bu kadar samimi olduk uc kagitci seni

hahahaha evet yeni nickmle henüz kimseyle samimi olmuş değilim ama geçmişim kara kaplı defter.içinde üstüne cızık çektiklerimde var
canım nickim benim ve sevgilim baş harfleri ve onun soy isminin ilk hecesi

çok açiklayici oldu emyos cum bende diyorumki merve bugun niye girmedi acaba???

şu lapa dediğiniz nasıl bi şey kızlarrr
tarif isterim:86:

hemen vereyim :)) sabah ogle ve aksam 1 er cay bardagi olacak sekilde princ lapasi yiyorsun her ogunde bir cay bardagi lapa yani...

tarif 1 cay bardagi princi yagsiz tuzsuz suda hasliyorsun ve lapa haline getiriyorsun...ama kesinlikle tuz ve yag yok istersen pulbiber kekik nane koyabilirsin uzerine salatalik domates dograyip limonda sikabilirsin....ama yogurt kesinlikle yasak...3 ogun yiyorsun bu sekilde...normalde sadece lapa ama ben domates salatalikla tatlandiriyorum yoksa igrenc oluyor...pulbiber ve nane de cok yakisiyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…