- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #50.341
hee kızlar bu arada size bişey anlatcam.2009 da ben 3-4 ayda bir adet oluyodum.annemin ilk çocuguda 5 sene sonra olunca korku sardı beni.acaba bende sorun olur mu ilerde diye.
o yaz kadın doğuma gittim.tahliller ultrasonlar derken.doktor dediki yumurtalıklarını yağ kaplamış.zayıflarsan düzenli adet olursun dedi.dedimki hocam ilerde bi sorun olur mu dedim.yumurtalıklarını yağ kaplaması haricinde başka hiç bi sorun yok evlendiğinde istediğin zaman hamile kalabilirsin korkma yeterki zayıfla dedi.
he belki şu anda dal gibi değilim ama verdiğim kilo göz ardı edilemez.1 seneye yakındır benim günüm şaşmıyo maşallah
maaşallah kuşum nazar değmesin tüüü ütüüü tüüüüü
Bende zayıflamak istiyorum ama yapamıyorum çok iradesizim.
16 yaşındayım ve 70 kiloyum artık bıktım herkesin kilolarımla ilgili yorum yapıp birşeyler tavsiye etmesinden bende arkadşlarım gibi zayıflamak istiyorum.
Artık aynalara küstüm ya evden çıkamaaz oldum yardım lütfenn
Bende zayıflamak istiyorum ama yapamıyorum çok iradesizim.
16 yaşındayım ve 70 kiloyum artık bıktım herkesin kilolarımla ilgili yorum yapıp birşeyler tavsiye etmesinden bende arkadşlarım gibi zayıflamak istiyorum.
Artık aynalara küstüm ya evden çıkamaaz oldum yardım lütfenn
hoşgeldin papatyam gel bize katıl birlikte zayıflayalım
Bizimle gün içinde yediklerini paylaş. Hatalarını görüp söyleriz sana olurmuu?
Çok tşk. ederim çok sevinirim hemde
Yalnız yarın başlasam olurmu bugün biraz fazla kaçırdım da :26:
kaynanadan eltilerden incilere daldım
çok güzel o siteye insan hönk diye kalıyo
aynen yaaaa
benim kayınpederinde çenesi çok düşük.adamın annesi hastalanmış.babama söyledim adamı aradı akşam 1 saate yakın konuştular ama babam sırf dinledi
adam nefes almadan konuşuyo yaaaama kötü niyetli değil çok iyi niyetli onun çenesiyle nası baş etcem bilmem.kaynana iyi sessiz sakin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?