Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

ya benimde kaynımın düğünü için zaman azaldı o yüzden yapıyorum bunu internette yazınca çıkıyor diye bide sağlıksız ya benden özenip yapılmasın diye paylaşmayayım dedim canım.ilk gün diye sanırım biraz zorlandım. aslında 13 gün ama ben hayatta o kadar uzun süre yapamam. 6. günde bırakılabiliyor o zaman bırakıcam inşallah bayılıp falan kalmazsam :)))

ikinci ara öğünümü saat 5 gibi yapemde akşama eve aç düşmeyem.çünkü yürüyüşde yapcam.akşam sadece çorba içmek ve meyve yemek var planımda.otumu da içerim

hee kızlar bu arada size bişey anlatcam.2009 da ben 3-4 ayda bir adet oluyodum.annemin ilk çocuguda 5 sene sonra olunca korku sardı beni.acaba bende sorun olur mu ilerde diye.
o yaz kadın doğuma gittim.tahliller ultrasonlar derken.doktor dediki yumurtalıklarını yağ kaplamış.zayıflarsan düzenli adet olursun dedi.dedimki hocam ilerde bi sorun olur mu dedim.yumurtalıklarını yağ kaplaması haricinde başka hiç bi sorun yok evlendiğinde istediğin zaman hamile kalabilirsin korkma yeterki zayıfla dedi.
he belki şu anda dal gibi değilim ama verdiğim kilo göz ardı edilemez.1 seneye yakındır benim günüm şaşmıyo maşallah

maaşallah kuşum nazar değmesin tüüü ütüüü tüüüüü

Bende zayıflamak istiyorum ama yapamıyorum çok iradesizim.
16 yaşındayım ve 70 kiloyum artık bıktım herkesin kilolarımla ilgili yorum yapıp birşeyler tavsiye etmesinden bende arkadşlarım gibi zayıflamak istiyorum.
Artık aynalara küstüm ya evden çıkamaaz oldum yardım lütfenn

hoşgeldin papatyam gel bize katıl birlikte zayıflayalım

Bizimle gün içinde yediklerini paylaş. Hatalarını görüp söyleriz sana olurmu u?

çok güzel o siteye insan hönk diye kalıyo

aynen yaaaa
benim kayınpederinde çenesi çok düşük.adamın annesi hastalanmış.babama söyledim adamı aradı akşam 1 saate yakın konuştular ama babam sırf dinledi
adam nefes almadan konuşuyo yaaa ama kötü niyetli değil çok iyi niyetli onun çenesiyle nası baş etcem bilmem.kaynana iyi sessiz sakin

kadının konuşmasına fırsat kalmıyo bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…