- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #50.381
kız ingilizcen iyi mi yazdım
kızlarr nabersinizz mervecimm canım beniii bu hafta mezun edermsinnn ben artık idal kiloma geldimm bi tanemmm cuma günüü tabloya eklermisin
kızzlarr zayıflama marotonu bitiii benim için:))artık 59 geldimm heünüzz ee güzzel saglıklı zayıflamlarrrr kızzlarrr..kendinize iyy bakın arda baakrımm sizleree byby:80::80:
gidiomusun meliscim
ohh ne güzel,darısı başıma
yuvadan uçan kuş gibi yazmışsın:86:
balımmgidiyim artıkk 1yıl ollduu nerdeyse kovulmadan kaçalım
yok pek yazamadın ama ben anladım ne demek istediğini
your english is very good, yazman kafiydi
ay o değil de
annem içli köfte yapmış
nolcak şimdi
kovulmazsın be kim kovcak =(
yemicen ne olcak
kızlarr nabersinizz mervecimm canım beniii bu hafta mezun edermsinnn ben artık idal kiloma geldimm bi tanemmm cuma günüü tabloya eklermisin
kızzlarr zayıflama marotonu bitiii benim için:))artık 59 geldimm heünüzz ee güzzel saglıklı zayıflamlarrrr kızzlarrr..kendinize iyy bakın arda baakrımm sizleree byby:80::80:
günaydınlar :92::92::92::92::92::92:
günaydın özgecim nasılsın bakayım
melis ohh hedefine ulaşmışsın tebrikler canım almaman dileğiyle
iyiyim canım sen nasılsın
bu akşam yemeğe misafirim gelcekmiş
bende iyi canım ne olsun bende danışmanlık toplantısı varmış oraya çağırdılar yengemle oraya gidicez onu bekliyorum..50 tl lik süt ve süt ürünleri vereceklermiş bakalım
kim geliyo yemeğe ne yapacan :97:
günaydın kızlar.
tamam meliscm seni mezun ederiz bu hafta gözün aydın balımm
ne danışmanlığı kızz sen süt yazmadan önce tamda kafamdan küçük sütlerden alıyım 6-7 tane diye geçiriyordum çok komik oldu
arkadaşlar gelceklermiş balkonda mangal yakçaz ama erken çıkıp evi silip süpürmem lazım
benim direktör kastamonu fabrikaya gitti açılış için başbakan gelcekmiş bende 2 saat fln erken kaçıcam
günaydın kızlar.
tamam meliscm seni mezun ederiz bu hafta gözün aydın balımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?