- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #50.541
slm kızlar nasılsınız
bi kaç gündür dısarda işlerim vardı pek giremedim
ben geldim:86: herkes yemekte sanırım bende menmü yazayım
sbah öğleye doğru yaptım
1br şekersz çay
2dilm kepek ekmeği
menmen
1domates
ara
1elma
ben geldim:86: herkes yemekte sanırım bende menmü yazayım
sbah öğleye doğru yaptım
1br şekersz çay
2dilm kepek ekmeği
menmen
1domates
ara
1elma
hoşgeldin canımmmm
hoşgeldin kevser cim
hoşbulduum..naptın kı dün uyuyamı kaldın
evet şekertom ya uyuya kalmışım.sabahda sen uyuypsundur diye msj atmak istemedim
of ben yine saldım kendimiya öğlen yapıyorum kahvaltımı:26:
seninde çok az vaktin kaldı unutma
selaaammm oglusumu uyuttum yemegimi yedim geldim...aslinda pekde yemek sayilmaz kahvalti yaptim...hemen yazayim yediklerimi yorumlarinizi bekliyorum kizlar fazlaysa uyarin...
sabah 1 kase sutlu kellogs ve 1 elma (çok erken kalktigim icin sabahlari erken saatte bunu yiyorum bazen)
ara: 10 findik
ogle: 2 dilim ekmek (ince) 5 zeytin, 1 domates, 1 dilim peynir, 1 haslanmis yumurta , 1 tatli kasigi reçel ve 1 tatli kasigida findik ezmesi
evet baya sessiz bu ara benim oglum okula baslasa ben neselendiririmde burayi ondan vakit bulup eskisi kadar giremiyorum ...girsem onun pesinde kosuyorum bir taraftan bir taraftan yaziyorum yada biraksam ortaligi darmadagin ediyor gecen ben burda yazarken utunun fisini takmis meselaevet canım esk tadı gerçektende yok haklısın.
arada bazen yazmayla yetiştiremiyorum mesela bazende böyle sessiz oluyo
herkes işine bakıyor birde çok gelen giden yok maalesef
mehaycım reçel yediysen fındık ezmesi yemeseydn iyi olurdu.sadece bu fazla olmuş.gerisi iyiselaaammm oglusumu uyuttum yemegimi yedim geldim...aslinda pekde yemek sayilmaz kahvalti yaptim...hemen yazayim yediklerimi yorumlarinizi bekliyorum kizlar fazlaysa uyarin...
sabah 1 kase sutlu kellogs ve 1 elma (çok erken kalktigim icin sabahlari erken saatte bunu yiyorum bazen)
ara: 10 findik
ogle: 2 dilim ekmek (ince) 5 zeytin, 1 domates, 1 dilim peynir, 1 haslanmis yumurta , 1 tatli kasigi reçel ve 1 tatli kasigida findik ezmesi
hatırlattığın ii oldubugün yapıcam yine sporumu senn nasıl gidiooooo
evet baya sessiz bu ara benim oglum okula baslasa ben neselendiririmde burayi ondan vakit bulup eskisi kadar giremiyorum ...girsem onun pesinde kosuyorum bir taraftan bir taraftan yaziyorum yada biraksam ortaligi darmadagin ediyor gecen ben burda yazarken utunun fisini takmis meselautude halinin uzerinde yatay duruyor gormesem yangin bile cikardi Allah korusun...
eee siz eskiden baya konusurdunuz isiniz yokmuydu o zaman??
egzersizde yap nengeçerim seni ona göre
mehaycım reçel yediysen fındık ezmesi yemeseydn iyi olurdu.sadece bu fazla olmuş.gerisi iyi
evet canim farkindayim ama findik ezmesini hergun yemeyi dusunuyorum 1 tatli kasigi aralarda 10 findik yenmesi gerekiyor normalde hergun diyetteyken ama ben onun yerine findik ezmesi yedim recelde extradan oldu tabi onu hergun yemiycem...yaramazlik yaptim farkindayim
benim iyi gidiyo yavruşka.akşam yine erken incem dolmuştan yolumu uzatcam
anaaammmmhey allahım yaa tipinden hiç belli olmuyo yaramaz oldugu var ya çok uslu bi bebeğe benziyo
yapcam kız ne vuruyon
aslinda çok yaramaz degil sadece çok hareketli yerinde duramiyor 2 dakika anasi çekmis zavalli onun suçu degil aslindabende oturmayi hiç sevmem evde habire biseylerle oyalanirim esim basim dondu otur artik der...sen hic oturmazmisin Allah askina der bide anlayacagin ana ogul butun gun ayaktayiz...esimde aksine hep oturur veya yatar Allah ondan almis bize vermis
aslinda çok yaramaz degil sadece çok hareketli yerinde duramiyor 2 dakika anasi çekmis zavalli onun suçu degil aslindabende oturmayi hiç sevmem evde habire biseylerle oyalanirim esim basim dondu otur artik der...sen hic oturmazmisin Allah askina der bide anlayacagin ana ogul butun gun ayaktayiz...esimde aksine hep oturur veya yatar Allah ondan almis bize vermis
nişann var nen oyüzden hatıratmak istedim:26:
çok tatlı amaa maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?