Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

selaaammm oglusumu uyuttum yemegimi yedim geldim...aslinda pekde yemek sayilmaz kahvalti yaptim...hemen yazayim yediklerimi yorumlarinizi bekliyorum kizlar fazlaysa uyarin...

sabah 1 kase sutlu kellogs ve 1 elma (çok erken kalktigim icin sabahlari erken saatte bunu yiyorum bazen)
ara: 10 findik
ogle: 2 dilim ekmek (ince) 5 zeytin, 1 domates, 1 dilim peynir, 1 haslanmis yumurta , 1 tatli kasigi reçel ve 1 tatli kasigida findik ezmesi

hoşgeldiiiiin canm nasılsın menn gayet ii bence afiyet olsun

evet canım esk tadı gerçektende yok haklısın.
arada bazen yazmayla yetiştiremiyorum mesela bazende böyle sessiz oluyo
evet baya sessiz bu ara benim oglum okula baslasa ben neselendiririmde burayi ondan vakit bulup eskisi kadar giremiyorum ...girsem onun pesinde kosuyorum bir taraftan bir taraftan yaziyorum yada biraksam ortaligi darmadagin ediyor gecen ben burda yazarken utunun fisini takmis mesela utude halinin uzerinde yatay duruyor gormesem yangin bile cikardi Allah korusun...
herkes işine bakıyor birde çok gelen giden yok maalesef

eee siz eskiden baya konusurdunuz isiniz yokmuydu o zaman??

mehaycım reçel yediysen fındık ezmesi yemeseydn iyi olurdu.sadece bu fazla olmuş.gerisi iyi
hatırlattığın ii oldu bugün yapıcam yine sporumu senn nasıl gidiooooo
benim iyi gidiyo yavruşka.akşam yine erken incem dolmuştan yolumu uzatcam

anaaammmm hey allahım yaa tipinden hiç belli olmuyo yaramaz oldugu var ya çok uslu bi bebeğe benziyo

aslinda çok yaramaz degil sadece çok hareketli yerinde duramiyor 2 dakika anasi çekmis zavalli onun suçu degil aslinda bende oturmayi hiç sevmem evde habire biseylerle oyalanirim esim basim dondu otur artik der...sen hic oturmazmisin Allah askina der bide anlayacagin ana ogul butun gun ayaktayiz...esimde aksine hep oturur veya yatar Allah ondan almis bize vermis

yapcam kız ne vuruyon

nişann var nen oyüzden hatıratmak istedim:26:

çok tatlı amaamaşallah

maşallah kuşum ikinizede
nişann var nen oyüzden hatıratmak istedim:26:

çok tatlı amaamaşallah

sağol kuşum biliyom şaka yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…