- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #50.521
yemek yağıcam ama hala ne yapıcağıma karar vermedim üfffffffffff
türlü yapayım yanınada sade bulgur pilavı yapayım eşime.. adam uyanacak hala yemek yok
canım o dönemde sevgilim hakkari çukurcada köprülüde askerlik yapıyodu.komutanı öldü koğuş arkadaşı öldü.psikolojim çok bozuktu.evdeydim çalışmıyodum.
babanneöle dedemde o kış bizdeydi.mutfaktan çıkamıyodum.evimiz soğuk.bende astım var.hasta oldum ilaç kullandım astım ilaçları kortizonlu.şiştimde şiştim.her gelen misafire yaptıgım ikramlıklardan her gelenle birlikte bende yedim falan
çok şükür kötü günler geride kaldı.7 leri bi görsem kendimi dünyanın en mutlu kızı hissetcek derecedeyim
anladım kuzum bendede alerjiye bağlı astım bronşit varçok beterdir bilirim
neyse herşey geride kalmış kız 7 lere ne var şurda 2,5 kilocuk tamamdır
bende 6 ları bi görsem diyorum herhalde çokkk mutlu olurum
afiyet olsun kuşum.
he bende oldum olası öyle çok zayıf olmadım.ama 68 kiloyken manken gibi oldun diyolardı bana.boyumda 1.68.etim sıkı.
akşamlarıda kaçırmıyorum ne yiyosam yazıyorum ama gitmiyo işte
ben verdiğim kiloyu tamamen sporla verdim.diyette yaptım ama spora agırlık verdim.kaçamak yaptıgım zamanlarda bile kilo vermem durmamıştı spor sayesinde.
şimdi yapamıyorum zaman yok.akşamları yürüyorum ama çok yürüyemiyorum.egzersiz yapıyprum ama derslerimde var çok zaman ayıramıyorum
ben senin az yediğini düşünüyorum merviş :26:
yani sabahları pek ekmek yediğin yok akşamları nasıl yiyosun bilmiyorum ama ekmeği her öğüne sokmalısın çavdar veya buğday..
vücudun az yemeye alıştığı için kilo vermen durdu herhalde tabi en iyi sen bilirsin bu durumu.
nişan stresinden zayıflarsın...
gerçi ben düğün stresinden zayıflamıştım nişanda k,lo almıştımişten çıkmıştım birde aldım aldım ama hiç tartılmadım korkumdan
bende seviyorum ama artık sebze yemeklerindende gına geldi banatürlüüüçok severim akşam bizdede bulgur pilavı vardı
senin gibiydim biliyo musun.çok azimliydim.takır takır hiç durmadan verdim kiloları zamanında.
bende seviyorum ama artık sebze yemeklerindende gına geldi bana
kendimi ayrı düşün eşimi ayrı :44:
bende 6 ları görsem bu kadar sıkı yaparmıyım bilmem :86:
ama söz verdim kendime koyvermek yokkk
yok normalde her öğünümde 1 ddilim yemeye çalışıyorum.ama nişanım yaklaştıya zorluyorum kendimi işteoff valla oldugu kadar dicem artık kafaya takınca iyi mi olcak sanki
üçümüzün durumuda kötü
üff takma kafana canım nişanda olmazsa düğünde normal kilonda olursun
stres bize yaramıyo
niye kız ne olduüçümüzün durumuda kötü
sen çok azimlisin kısa srede b hayli kilo verdin maşallah.sporunu bırakmazsan kısa sürede hedefine ulaşırsın
niye kız ne oldu
spor sadece koşu bandına çıkıyorum canım o da hergün yapmıyorum yani temilzik yapıyorum dışarı çıkıyorum felan o gün yapmıyorum birde kendimi bunaltmak istemiyorum sıkılmamak için..
birde şu ara psikolojim hiç iyi değil depresyon beliritleri gösteriyorum
ayy özgeeee hiç güleceğm yoktu manyak yaa
ay kızlar kalkayım ben mutfaga doğru
hadi gelirim yine yemek işini halledip
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?