Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

anladım kuzum bendede alerjiye bağlı astım bronşit var çok beterdir bilirim
neyse herşey geride kalmış kız 7 lere ne var şurda 2,5 kilocuk tamamdır

bende 6 ları bi görsem diyorum herhalde çokkk mutlu olurum

senin gibiydim biliyo musun.çok azimliydim.takır takır hiç durmadan verdim kiloları zamanında.

ben senin az yediğini düşünüyorum merviş :26:
yani sabahları pek ekmek yediğin yok akşamları nasıl yiyosun bilmiyorum ama ekmeği her öğüne sokmalısın çavdar veya buğday..
vücudun az yemeye alıştığı için kilo vermen durdu herhalde tabi en iyi sen bilirsin bu durumu.
nişan stresinden zayıflarsın...
gerçi ben düğün stresinden zayıflamıştım nişanda k,lo almıştım işten çıkmıştım birde aldım aldım ama hiç tartılmadım korkumdan

yok normalde her öğünümde 1 ddilim yemeye çalışıyorum.ama nişanım yaklaştıya zorluyorum kendimi işte off valla oldugu kadar dicem artık kafaya takınca iyi mi olcak sanki

türlüüü çok severim akşam bizdede bulgur pilavı vardı
bende seviyorum ama artık sebze yemeklerindende gına geldi bana
kendimi ayrı düşün eşimi ayrı :44:
senin gibiydim biliyo musun.çok azimliydim.takır takır hiç durmadan verdim kiloları zamanında.

bende 6 ları görsem bu kadar sıkı yaparmıyım bilmem :86:
ama söz verdim kendime koyvermek yokkk

bende seviyorum ama artık sebze yemeklerindende gına geldi bana
kendimi ayrı düşün eşimi ayrı :44:

bende 6 ları görsem bu kadar sıkı yaparmıyım bilmem :86:
ama söz verdim kendime koyvermek yokkk

sen çok azimlisin kısa srede b hayli kilo verdin maşallah.sporunu bırakmazsan kısa sürede hedefine ulaşırsın

üçümüzün durumuda kötü
niye kız ne oldu
sen çok azimlisin kısa srede b hayli kilo verdin maşallah.sporunu bırakmazsan kısa sürede hedefine ulaşırsın

spor sadece koşu bandına çıkıyorum canım o da hergün yapmıyorum yani temilzik yapıyorum dışarı çıkıyorum felan o gün yapmıyorum birde kendimi bunaltmak istemiyorum sıkılmamak için..
birde şu ara psikolojim hiç iyi değil depresyon beliritleri gösteriyorum

tabiki canım sıkma kendini.vücut isyan etmesin yani.
nolduki kuşum ne depresyonu kız kırarım kafanı senin

ben geldim:86: herkes yemekte sanırım bende menmü yazayım
sbah öğleye doğru yaptım
1br şekersz çay
2dilm kepek ekmeği
menmen
1domates
ara
1elma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…