Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

günaydın yavrim iyi diyelim iyi olalım :97:
sen nasılsın...
ay bak dur aklımdayken sorayım sen geçmiş sayfalarda 71 e kadar düşmüştüm yazdınmı yoksa o başkasımıydı :26::26::26:

yaklaşık 1 yıl gibi bi sürede aldım canım.6-7 ay gibi bi sürede verdim.ama şimdi bi alıyorum b veriyorum yerimde sayıyıroum

ben oldum olası çok zayıf olamadım zaten
eminim aldığım dönemde psikolojinin pek iyi olmadığı dönemdir
aslında sen gayet normal yiyorsun ama akşamlarımı kaçırıyosun ya da az yediğin içinmi veremiyomusun ki :26:

canım o dönemde sevgilim hakkari çukurcada köprülüde askerlik yapıyodu.komutanı öldü koğuş arkadaşı öldü.psikolojim çok bozuktu.evdeydim çalışmıyodum.
babanneöle dedemde o kış bizdeydi.mutfaktan çıkamıyodum.evimiz soğuk.bende astım var.hasta oldum ilaç kullandım astım ilaçları kortizonlu.şiştimde şiştim.her gelen misafire yaptıgım ikramlıklardan her gelenle birlikte bende yedim falan
çok şükür kötü günler geride kaldı.7 leri bi görsem kendimi dünyanın en mutlu kızı hissetcek derecedeyim

yemek yağıcam ama hala ne yapıcağıma karar vermedim üfffffffffff
türlü yapayım yanınada sade bulgur pilavı yapayım eşime.. adam uyanacak hala yemek yok

sabah öğle :86:

1,5 dilim çavdar ekmeği
6 zeytin
1 kk peynir
1 domates

afiyet olsun kuşum.
he bende oldum olası öyle çok zayıf olmadım.ama 68 kiloyken manken gibi oldun diyolardı bana.boyumda 1.68.etim sıkı.
akşamlarıda kaçırmıyorum ne yiyosam yazıyorum ama gitmiyo işte
ben verdiğim kiloyu tamamen sporla verdim.diyette yaptım ama spora agırlık verdim.kaçamak yaptıgım zamanlarda bile kilo vermem durmamıştı spor sayesinde.
şimdi yapamıyorum zaman yok.akşamları yürüyorum ama çok yürüyemiyorum.egzersiz yapıyprum ama derslerimde var çok zaman ayıramıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…