- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #50.861
evet öyle canım ama ekmek felan olsa hadi bişeyler yapılır buzluğa atılır bu da ne işe yarar başka
orda simit yokmu yahu benim teyze kızım teyze oğlumda ordalar
burda Turk firini yok canim...ama turk firini olan illerde varmis simit pogaca falan...
sen avatardaki resminde kaç kilosun canım
herhalde senin kiloda yukarlarda
o kızım 6 aylıkken çekilmiş bi resim canım değiştiremiyorum nedense.. şu an fazlalık üst tarafımda değil alt tarafımda. orda 85 - 86 kilo falanım..
canım benim yaaaaaaselam kızlar doktordan geldim
ben adet düzenleyici kullanıyodum doktor vücudun artık bu hapa doymuş bu haplar ara kanamalar yapabilir dedi..rahim ağzında ufak bir yaran var ama sorun değil haftaya gel bakıcaz duruma göre yakarız dedi..korkulacak bişey yok dedi....hee bide kilo verdiğim için hormonlarımın dengesi bozulmuştur muhtemelen dedi...böyle işte...üstümden bir yük kalktı
gitmişken cildiyeyede gittim ayaklarımda egzamam var geçmiyodu
doktor strese bağlı egzama dedi iki merhem birde sinir hapı verdi
15 gün sonra kontrol
rabbim bütün hastalaar şifa versin versin inşlh hastane kapılarında bir umut iyileşmeyi bekleyen hastalara umut ışığı olsun şu mübarek cuma gününün yüzü suyu hürmetine
bu arada cumanız mübarek olsun
küçük küçük 4 tane yedim mehaycımsuper ama mucver kizartmaysa cok yemeseydin...
afiyet olsun bebikimben bu sabah kahvaltı etmeden çıktım evden kan tahlili felan isterler diye
hastaneden çıkınca 10 30 gibi yarım simit yedim
şimdi 5 1 yerde çay içiyorum
yarım saat sonra felanda yarım simitle kahvaltı yaparım herhalde
aynı hatayı yapıyoruz demekki neşecim.Oooof çok moralim bozuk bu haftaaa. o kadar isveç yaptım hemen hemen aynı kiloyadım. ama merve gibi nerde hata yaptığımı buldum. hafta sonları kaçırıp hafta içi anca onu veriyorum iki gün yedikçe yiyip beş günde onlardan kurtuluyorum.. şu an kilom 77,500. ama isveçe başladığımdaki kilom 79 falandı işte anca hafta sonu aldığımı verebildim yanii. merve gibi bende hafta sonları kaçırmaya son verdim artık. habire taktik değiştiriyorum bakalım sonunda nolcaam :))
aynen bende bendehaftada bir kaçamak doğru tabiki canımda benimki kaçamağı aşıyor iştee.. cumartesi pazarıda toparlarsam daha iyi olucam inşallah.
yettim bacııııımerveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
özgeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
nerdesiniz bacılar eccik sohbet edeydik yahuuuuu
aman olmasın poğaça felan zaten
ama diyet listelerinde simit hep var :97:
aslında ben yemege korkarım ama bir simitten bişicik olmaz herhalde
aman olmasın poğaça felan zaten
ama diyet listelerinde simit hep var :97:
aslında ben yemege korkarım ama bir simitten bişicik olmaz herhalde
diyete başlayalı 2 ay olacak nerdeyse ilk defa yedim o da yarım sabah yarım birazdancanım benim yaaaaaa
çok sevindim bişey çıkmamasına bak korktugun gibi değilmiş en aızndan için rahatladı.
seninde cuman mübarek olsun kuşuumm
sağolasın yavrim evet çok şükür şu yaradanda bir kurtlusam hayırlısıyla
küçük küçük 4 tane yedim mehaycım
afiyet olsun bebikim
sağol yavrim
aynı hatayı yapıyoruz demekki neşecim.
not ettim kilonu
aynen bende bende
yettim bacııııı
geç kaldın emme
simit masum bi hamur işitabi her öğünde bi simit yersen günde 1 kepek ekmeğiyle diyet yapmaya benzer
yok yaa pastane pogacasinin simidinin aynisini bende yapiyorum...ama ben o gevrek sokak simitlerini ozledim...evet diyet uzmani simit yemebilir dedi 1 simit 4 dilim ekmege esdegermis...
ay özge bendede bi mide bulantısı başladı.üşüttüm kesin senden bulaştı
selam kızlar doktordan geldim
ben adet düzenleyici kullanıyodum doktor vücudun artık bu hapa doymuş bu haplar ara kanamalar yapabilir dedi..rahim ağzında ufak bir yaran var ama sorun değil haftaya gel bakıcaz duruma göre yakarız dedi..korkulacak bişey yok dedi....hee bide kilo verdiğim için hormonlarımın dengesi bozulmuştur muhtemelen dedi...böyle işte...üstümden bir yük kalktı
gitmişken cildiyeyede gittim ayaklarımda egzamam var geçmiyodu
doktor strese bağlı egzama dedi iki merhem birde sinir hapı verdi
15 gün sonra kontrol
rabbim bütün hastalaar şifa versin versin inşlh hastane kapılarında bir umut iyileşmeyi bekleyen hastalara umut ışığı olsun şu mübarek cuma gününün yüzü suyu hürmetine
bak gitmen iyi olmuş en azından için rahatladı
Oooof çok moralim bozuk bu haftaaa. o kadar isveç yaptım hemen hemen aynı kiloyadım. ama merve gibi nerde hata yaptığımı buldum. hafta sonları kaçırıp hafta içi anca onu veriyorum iki gün yedikçe yiyip beş günde onlardan kurtuluyorum.. şu an kilom 77,500. ama isveçe başladığımdaki kilom 79 falandı işte anca hafta sonu aldığımı verebildim yanii. merve gibi bende hafta sonları kaçırmaya son verdim artık. habire taktik değiştiriyorum bakalım sonunda nolcaam :))
haftasonu bende hiç dikkat etmiyorum
merveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
özgeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
nerdesiniz bacılar eccik sohbet edeydik yahuuuuu
geldimmmmmmmmmmmmmmmmm
merve kız sen yazana kadar ahanda ben gidiyom
eşim namazdan gelir şimdi
haydi görüşmek üzere
bildirimi 4 den sonra yayınlıycaksın demi o zemen gelirim inşlhh
görüşürüz canım kendine iyi bak
ay geç kaldımmerve kız sen yazana kadar ahanda ben gidiyom
eşim namazdan gelir şimdi
haydi görüşmek üzere
bildirimi 4 den sonra yayınlıycaksın demi o zemen gelirim inşlhh
diyete başlayalı 2 ay olacak nerdeyse ilk defa yedim o da yarım sabah yarım birazdan
neyse hiç bişi yemedim yarım simitin yanında allahtan
şimdide diğer yarımı yemesemmi ne
diyete başlayalı 2 ay olacak nerdeyse ilk defa yedim o da yarım sabah yarım birazdan
neyse hiç bişi yemedim yarım simitin yanında allahtan
şimdide diğer yarımı yemesemmi ne
öğlen yine hiç bir şey yemedim
kizlar ben cikiyorum oglusum uyandi alisverise gidicez ogusumla..arkadasiminda dogum gunu sali gunu ona hediye alicam..pazartesi gorusuruz haftasonu kimsecikler olmuyor...
sen bir doktora git bence canim yaa sahiden hamile falan olmayasin?yada cok kotu mideni usuttun boyle hicbisey yemeden olmaz...
özge evet ya gerçekten çok fena üşüttün yada hamilesin.doktora gitsene
kizlar ben cikiyorum oglusum uyandi alisverise gidicez ogusumla..arkadasiminda dogum gunu sali gunu ona hediye alicam..pazartesi gorusuruz haftasonu kimsecikler olmuyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?