Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

canım benim yaaaaaa
çok sevindim bişey çıkmamasına bak korktugun gibi değilmiş en aızndan için rahatladı.

seninde cuman mübarek olsun kuşuumm

super ama mucver kizartmaysa cok yemeseydin...
küçük küçük 4 tane yedim mehaycım
afiyet olsun bebikim
aynı hatayı yapıyoruz demekki neşecim.
not ettim kilonu

haftada bir kaçamak doğru tabiki canımda benimki kaçamağı aşıyor iştee.. cumartesi pazarıda toparlarsam daha iyi olucam inşallah.
aynen bende bende
merveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

özgeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

nerdesiniz bacılar eccik sohbet edeydik yahuuuuu
yettim bacııııı
aman olmasın poğaça felan zaten

ama diyet listelerinde simit hep var :97:

aslında ben yemege korkarım ama bir simitten bişicik olmaz herhalde

simit masum bi hamur işi tabi her öğünde bi simit yersen günde 1 kepek ekmeğiyle diyet yapmaya benzer

aman olmasın poğaça felan zaten

ama diyet listelerinde simit hep var :97:

aslında ben yemege korkarım ama bir simitten bişicik olmaz herhalde

yok yaa pastane pogacasinin simidinin aynisini bende yapiyorum...ama ben o gevrek sokak simitlerini ozledim...evet diyet uzmani simit yemebilir dedi 1 simit 4 dilim ekmege esdegermis...

merve kız sen yazana kadar ahanda ben gidiyom

eşim namazdan gelir şimdi
haydi görüşmek üzere
bildirimi 4 den sonra yayınlıycaksın demi o zemen gelirim inşlhh

diyete başlayalı 2 ay olacak nerdeyse ilk defa yedim o da yarım sabah yarım birazdan
yok yaa pastane pogacasinin simidinin aynisini bende yapiyorum...ama ben o gevrek sokak simitlerini ozledim...evet diyet uzmani simit yemebilir dedi 1 simit 4 dilim ekmege esdegermis...

neyse hiç bişi yemedim yarım simitin yanında allahtan
şimdide diğer yarımı yemesemmi ne

ay özge bendede bi mide bulantısı başladı.üşüttüm kesin senden bulaştı

benim hala geçmedi

merve kız sen yazana kadar ahanda ben gidiyom

eşim namazdan gelir şimdi
haydi görüşmek üzere
bildirimi 4 den sonra yayınlıycaksın demi o zemen gelirim inşlhh
ay geç kaldım

diyete başlayalı 2 ay olacak nerdeyse ilk defa yedim o da yarım sabah yarım birazdan

neyse hiç bişi yemedim yarım simitin yanında allahtan
şimdide diğer yarımı yemesemmi ne

ye kız bi kereden bişey olmaz
görüşürüz canım lste 4 den sonra evet

kizlar ben cikiyorum oglusum uyandi alisverise gidicez ogusumla..arkadasiminda dogum gunu sali gunu ona hediye alicam..pazartesi gorusuruz haftasonu kimsecikler olmuyor...

sen bir doktora git bence canim yaa sahiden hamile falan olmayasin?yada cok kotu mideni usuttun boyle hicbisey yemeden olmaz...

özge evet ya gerçekten çok fena üşüttün yada hamilesin.doktora gitsene

kizlar ben cikiyorum oglusum uyandi alisverise gidicez ogusumla..arkadasiminda dogum gunu sali gunu ona hediye alicam..pazartesi gorusuruz haftasonu kimsecikler olmuyor...

mehay ve merve hamile olmama imkan yok bende zaten gastrit var ya o tuttu yada midemi üşüttüm tekrar gitmek istemiyorum hortum salarlar tekrar diye
mehaycım görüşürüz canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…