- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #50.841
Annem vişne çekirdeği çıkarıcısı istiyodu ondanmı alsam diye düşünüyom.
bievin sitesinde gördüm atıyosun bütün vişneleri içine tek tek çıkarıyo
Annem yazın çok reçel yapıyoda
ben bugun bu saate kadar yediklerimi yazayim sizde beni oklavayla kovalayinklava:
sabah : yarim kase keloogs bir isirimlik kek
ara bir dilim ekmek uzerine bolca findik ezmesi
oglen 1 dilim peynir ,1 kase brokoli corbasi 4-5 kasik tavuklu mantarli yemek ve biraz bazlama ekmegi
aksam 4-5 kasik kabak yemegi yogurt ve 1 dilim ekmek...
cok abartmisim degilmi?
öğlen menüm:
-1 kase mercimek çorbası
-4 kabak mücveri
-1 kaşık yoğurt
selam kızlar doktordan geldim
ben adet düzenleyici kullanıyodum doktor vücudun artık bu hapa doymuş bu haplar ara kanamalar yapabilir dedi..rahim ağzında ufak bir yaran var ama sorun değil haftaya gel bakıcaz duruma göre yakarız dedi..korkulacak bişey yok dedi....hee bide kilo verdiğim için hormonlarımın dengesi bozulmuştur muhtemelen dedi...böyle işte...üstümden bir yük kalktı
gitmişken cildiyeyede gittim ayaklarımda egzamam var geçmiyodu
doktor strese bağlı egzama dedi iki merhem birde sinir hapı verdi
15 gün sonra kontrol
rabbim bütün hastalaar şifa versin versin inşlh hastane kapılarında bir umut iyileşmeyi bekleyen hastalara umut ışığı olsun şu mübarek cuma gününün yüzü suyu hürmetine
bu arada cumanız mübarek olsun
güzel menü canım afiyet olsunöğlen menüm:
-1 kase mercimek çorbası
-4 kabak mücveri
-1 kaşık yoğurt
fındık ezmesini kesmen lazım canım menüleirne bakıyorumda her sabah felan muhakkak yiyosunben bugun bu saate kadar yediklerimi yazayim sizde beni oklavayla kovalayinklava:
sabah : yarim kase keloogs bir isirimlik kek
ara bir dilim ekmek uzerine bolca findik ezmesi
oglen 1 dilim peynir ,1 kase brokoli corbasi 4-5 kasik tavuklu mantarli yemek ve biraz bazlama ekmegi
aksam 4-5 kasik kabak yemegi yogurt ve 1 dilim ekmek...
cok abartmisim degilmi?
amin canim cok gecmis olsun...sanada hayirli cumalar
güzel menü canım afiyet olsun
mücver kızartmada olsa ekmek yemediğin için telafi olmuş
fındık ezmesini kesmen lazım canım menüleirne bakıyorumda her sabah felan muhakkak yiyosun
kalorisi çok fazla biliyosun
onun dışında akşam yemeğin süper
sağol tatlım
ben bu sabah kahvaltı etmeden çıktım evden kan tahlili felan isterler diye
hastaneden çıkınca 10 30 gibi yarım simit yedim
şimdi 5 1 yerde çay içiyorum
yarım saat sonra felanda yarım simitle kahvaltı yaparım herhalde
hafta bir kaçamak yapmayı doktorlarda söylüyoOooof çok moralim bozuk bu haftaaa. o kadar isveç yaptım hemen hemen aynı kiloyadım. ama merve gibi nerde hata yaptığımı buldum. hafta sonları kaçırıp hafta içi anca onu veriyorum iki gün yedikçe yiyip beş günde onlardan kurtuluyorum.. şu an kilom 77,500. ama isveçe başladığımdaki kilom 79 falandı işte anca hafta sonu aldığımı verebildim yanii. merve gibi bende hafta sonları kaçırmaya son verdim artık. habire taktik değiştiriyorum bakalım sonunda nolcaam :))
anladım canım ama olsun sana kilo yapacağına çöpe gitsin o kadar didiniyoz demicanim normalde surekli yedigim bisey degildir aslinda bu ara surekli yememin sebebi findik ezmesinin tarihi gecmek uzere esimde yemiyor cope atmak istemiyorum gunah...o yuzden bitirmeye calisiyorum yoksa hergun yemem normalde sadece 1 tatli kasigi recel yerim sabahlari kahvaltida o kadar...zaten az kaldi 2 -3 gune biter dahada yemem findik ezmesi
bana simit deme yaa simide hasret kaldik burda
hafta bir kaçamak yapmayı doktorlarda söylüyo
mesela haftada bir bir küçük çikolata veya dondurma gibi neyi çok istiyorsak onu
ama iki gün üst üste hamur işi felan olmuyo işte
neyse bundna sonra toparlanırsın sende
anladım canım ama olsun sana kilo yapacağına çöpe gitsin o kadar didiniyoz demi
bende öncedne aman kalmasın çöpe gitmesin der yerdim artık yemiyorum ne yapayım benim vücudum daha değerli
sen nerdesinki canım :26:
yollim ben sana
canim oylede aciyorum yaa onu bulamayanlar var bir lokma ekmege muhtaclar var nankorluk olur cope atmak...
canim fransadayim ben..
haftada bir kaçamak doğru tabiki canımda benimki kaçamağı aşıyor iştee.. cumartesi pazarıda toparlarsam daha iyi olucam inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?