Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

lagrima hoşgeldin aramıza
bende pkoluyum çok beter bir illet bende 2 senedir bebek istiyorum ama malesef hala tık yok
bende kilo verilince bu illetten kurtulacağıma inanıyorum ki doktorumda bunu söylemişti bana
kilo ve pko doğru orantılıdır vermek zordur ama verdikçe yenilir demişti :97:
rabbim tüm isteyenlere bizlerede sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin

anneler gününüz kutlu olsun kızlar

hımmm anladım canım
ama sanırım çocuk oluşumuna olumsuz etkili:26: geçmiş olsun diyeyim

öğle atıştırmam azcık kaçamak oldu benim:78:
anneme tarçınlı muffin yapmıştım
diyet muffin:86:
ben de löpürdettim 1 tane
yanına da 1 fincan kahve:89:

hoşbuldummm...bana kilo ver demedi doktorum ben vereyim mi dedim hayır gerek yok normal kilon dedi.. ama ben vereyim genede dedim altı üstü 7 8 kilo onuda veririm inş.. gerçi baya zor kilo vermek.. illet nalet bir hastalık geçmiyor.. pufff.. benimde 2 senedir bebeğim olmuyor ne yazık ki.. pko yüzünden..

hadi ya biz incilimiymişiz :) yeni duydum bize takılan adı pek beğendim :)

evet etkili malesef
afiyet olsun

inşlh 7 8 kilo vermen sendede etkli olur
yumurta takibi yaptırdınmı yani pko yüüzndenmi sadece
ben takip yaptırdım büyüdü çatşadı ama olmadı fakat benim eşimde tedavi oluyo sorunumuz ondan kaynaklı yani :96:
hadi ya biz incilimiymişiz :) yeni duydum bize takılan adı pek beğendim :)

evet incili kadınlarız

menüm
sabah öğle 12 30
iki bardak limonlu ılşık su
1 kase special k

ara
bir avuç leblebi
1 yemek kaşığı kuru üzüm

akşam 2 saat sonra
zeytinyağlı pırasa bir tabak
bir dilim ttb ekmeği
3 kaşık yoğurt

geçen ay baktılar 14 mm 11mm vs di yumurtalarım ama birdaha gidemedim.. bu ay tekrar baştan gidicem bakalım hataya cuma bakılacak yumurtacıklarıma ne alemdeler :)

merhaba bende ticker den yaptımfakar sildim çünkü kilo verdikce ilertemedim her defasında baştan yapmayada üşendimnasıl yapılıyor? kusurabakma bu yazından alıntı yaptım ama..
hiç bir amacım yoktu sadece bi kural vardı ve onu söyledim
ne amacım olabilirdiki

canım ne mutlu sana istediğin kilo ya ulaştın
benim hiç umudum yok o günler çok uzak gibi geliyor

teşekürr ederimmm tatlımmm elelrinize saglıkk özgecimmm kendine iy bak by by kızlarr

kevsercim hedef kiloma geldimmm ya ondan artık çıktım benn....

hepiniz sevgiyle kalın kızlarr ugrarım arada juliadamı gitiiiiiiiiii kızlarr biraz toleraslı olun lütfen anlayışlı olalım birbirimizee

sevgiyle kalın

Bende katılmak istiyorum aranıza arkadaşlar bende de Pko var 3 ay önce öğrendim Glukophage kullanıyorum 4 kilo verebildim ancak en az 4 kilo daha vermem gerekiyor inşallah başarırım boyum 165 kilom şu anda 64.

bilemiyorum artik....
cuma gununden bildirim yaptigimi Merve defalarca soylemesine ragmen ayni seyi tekrarlayip durmussun kurallari biz senden daha iyi biliyoruz emin ol...

tartışma yapmayacağım seninle nasıl biliyosanız öyle olsun canım
kuralları iyi bildiğine de sevindim

iyi akşamlar canlar

canım çok kötü tatlı bişeyler istiyo
herhalde regl döneminden kaynaklanıyo yaa

ara olarak ne yesem acep çilek var ama ondanda bıktım canım çekmiyo

koşu bandının tepesine çıkayım bari kaç gündür yürüyüş yapamadım kendime gelmem lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…