- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #51.021
asya mehay nasılsınız kızlar
insallah canim benim...
iyi akşamlar canlar
canım çok kötü tatlı bişeyler istiyo
herhalde regl döneminden kaynaklanıyo yaa
ara olarak ne yesem acep çilek var ama ondanda bıktım canım çekmiyo
koşu bandının tepesine çıkayım bari kaç gündür yürüyüş yapamadım kendime gelmem lazım
Bende katılmak istiyorum aranıza arkadaşlar bende de Pko var 3 ay önce öğrendim Glukophage kullanıyorum 4 kilo verebildim ancak en az 4 kilo daha vermem gerekiyor inşallah başarırım boyum 165 kilom şu anda 64.
inşalahhh......
şekerli sakızlar varya onlardan çiğne 10 kalori 1 tanesi.. hem isteğini giderir.. umarım :)
iyi canım bende ne olsun yalnızları oynuyorumiyiyim kendi adıma sen?
inşalahhh......
şekerli sakızlar varya onlardan çiğne 10 kalori 1 tanesi.. hem isteğini giderir.. umarım :)
bende iyi canım ne olsun tek tabnaca vakit geçiriyorumiyiyim aysencim umarim sende iyisindir...
bu hafta 1 kilo vermenin sevinciyle ve ondan cesaret alarak sanirim bu iki gundur cok kacirdim Allah sonumu hayir ede bu cuma
Bende katılmak istiyorum aranıza arkadaşlar bende de Pko var 3 ay önce öğrendim Glukophage kullanıyorum 4 kilo verebildim ancak en az 4 kilo daha vermem gerekiyor inşallah başarırım boyum 165 kilom şu anda 64.
iyi canım bende ne olsun yalnızları oynuyorum
şekerli sakızımda yokki
en iyisi yürüyüşten sonra bir elma yiyeyim
bende iyi canım ne olsun tek tabnaca vakit geçiriyorum
kız yeme çok haftasonu kızlar çok kaçamak yapıyo o yüzden tüm hafta içi onu vermeye çabalıyolar cumada tartıda eksiyi göremiyolar
sakızlar acıktırır ama insanı
onu ne yapıcaz :86:
iyi canım bende ne olsun yalnızları oynuyorum
şekerli sakızımda yokki
en iyisi yürüyüşten sonra bir elma yiyeyim
bende iyi canım ne olsun tek tabnaca vakit geçiriyorum
kız yeme çok haftasonu kızlar çok kaçamak yapıyo o yüzden tüm hafta içi onu vermeye çabalıyolar cumada tartıda eksiyi göremiyolar
özge bnm derdim başımdan aşkın zaten nafların topiğe yzmadan 10 dk önce ayrıldık zaten oraya yazıp çıktım derdim başımdan aşkınken bütün topikler aklıma gelmedi ama bu şekilde davranmaya devam edersiniz bu topikte bir allahın kulu kalmaz ki ben keyfi bildirim yapmamazlık yapmadım bundan sora ben yokum hoşçakalın
kızlar çok özür dilerim bugün bildirim yapamadım
bu konuda hassassınız biliyorum ama sabah 9 da hocam aradı,uyandırdı
hazırlan araziye çıkıcaz dedi
o panikle pc bile açamadan araziye gittim
akşama kadar çalıştık
kusura bakmayın nolur:26:
ay ben bunu da yeni görüyorum:18:
gelirim walla kuzum senin kollar çok rahat heheheh:86:
günaydın kızlar umarım herkes iyidir
malum ben çalışıyorum işyerinde netim de yok çok uğrayamıyorum kkya
fırsat bulursam nafla miniğin açtığı topiğe de uğruyorum
çok şey paylaştık böyle olsun istemezdim ama paylaşımlara dikkat edilmediğinden maalesef bize yakışmayan şeyler yazıldı çizildi kimse de geri adım atıp özür dilemeyince haliyle eski güzelliği kalmadı topiğimizin ben böyle düşünüyorum keşke hiçbiri olmasaydı
çok emek verdik çok şey paylaştık çünkü
birbirimize hep destek verdik
farklılıklarımız bence eksikliklerimizi tamamlıyordu voltran oluyorduk
neyse bunları paylaşmak istedim arada uğramaya çalışırım zaten haftada 2 kere falan gelebiliyorum
kendinize iyi bakınnn
özgecim sen de siyahla beyazsın komple cnm arada renkler var oysaa
üstelik her renk bir ilüzyon :82:
selam kizlar...herkese iyi haftasonlari ve anneler gununuz kutlu olsun....sanirim biri daha ayrilmis aramizdan...benim sahsi fikrim gelmeyene israrci olmayin isteyen istedigi topige girmekte ozgur...bence gerekcesiz olarak 3 hafta kilo bildirimi yapmayani uyarmadan listeden cikaralim sadece...sadece listede bulunmasin...ama isteyen istedigi zaman paylasimda bulunsun derim....baskiyla kimse paylasimda bulunmaz gelenlerde kaçar SIKILIRLAR...
faydalı olduğunu biliyorum canım ama ne yazık ki sakız çiğnedikten kısa bir süre sonra deli gibi acıkırım ben
haliyle yaktırdıklarını kat kat geri almış oluyorum
saygılar
günaydıınnnnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?