- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #51.821
evet aynen katılıyorum merveye ayşencim.benm durumu biliyomusun bilmiyorum ama ben..bu yaşımda ömür boyu anne olamicaklarını bilen ve bununla yaşamaya çalışan kadınların arasındayım..yaşım daha 20 ve ben bu psikilojyle yaşıyorum...inan ben o senin dedğin yaraya bile razıyım.bende tabiki benden daha zor durumda olanları düşünmek zorundayım..ama Allah hepimize sabır versin
slm kızlar dısardaydım yeni geldim ayaklarım çok ağrıdıı(
ayyyyy kevserim yaaa ben seni tamamen unuttum inan aklıma gelsen yazmadım böyle bişey hatırlatmak istemezdim.
bence sen var ya dünyanın en tatlı annesi olcan.
başkalarının terk ettiği bi canı bi yavruyu bagrına bascan ve onun sevabıyla ömür boyu huzursuzluk yüzü görmicen yavrumm
canım yaa çok seviyom seni
evet aynen katılıyorum merveye ayşencim.benm durumu biliyomusun bilmiyorum ama ben..bu yaşımda ömür boyu anne olamicaklarını bilen ve bununla yaşamaya çalışan kadınların arasındayım..yaşım daha 20 ve ben bu psikilojyle yaşıyorum...inan ben o senin dedğin yaraya bile razıyım.bende tabiki benden daha zor durumda olanları düşünmek zorundayım..ama Allah hepimize sabır versin
Kırıklarımı aldırırmışcasına,Göbeğimi aldırmak istiyorum
Yada bir sabah uyandığımda göbek yağlarım yok olsun istiyorum
hoşgeldin kevsercim ben konuyu biliyordum üzülme diye merveye kapattırmaya çalıştım aslında ama merve unuttuğu için anlamadı
canım bencede sen dünyanın en güzel en tatlı eşi olucan buda yeter
saolasıncanım amin inşallahyok canım önemli değil.inanın sizi düşünerek yazmadım onu ben sadece ayşeni düşündüğüm için o an biraz daha rahatlasın die kendmden söylemek istedim.bazen insan hani yoldan geçen biinsann derdinden pek anlamaz ama yakınında veya tanıdında olunca daha ii anlarya o anlamda ayşenn rahatlaması içn canım..yoksa hiçbirinize kastım yok merveyede ayşenn o yazısını bulamadım merveninki denk geldi okadar yoksa hepinizin niyetini biliyorum ben
ben hollywood diyetini yapıyorum 5 mayıstan beri.
kilo verdim.ama 3-4 gündür tık yok
valla hiç farkında değildim sen öyle yazınca kötü oldum üzüldümyok kız ben sana hitap ederek demedimayşenn yazısına alıntı yapcaktım sennki denk geldi güzelde söylemişsin oyüzden..yanlış anlama kuşum benim herzaman aklımda zaten
ayy inşallah kız Allahmı söyletiyo acabaamin canım hepimiz bende çok seviyom seni kasıtlı değil inan niyetini bilmezmiyim ben senin
hoşgeldin kevsercim ben konuyu biliyordum üzülme diye merveye kapattırmaya çalıştım aslında ama merve unuttuğu için anlamadı
salak merve aklım nerdeydi aceba
ne kadar zamanda kaç kilo verdin
valla hiç farkında değildim sen öyle yazınca kötü oldum üzüldümbiliyon çoks eviyorum seni asla kırmak istemediğim değerli arkadaşlarımdansın.
hakkında hayırlısı buymuş demekki bitanem.
sen sakkııınnn üzülme bak gör herşey çok güzel olucak
salak merve aklım nerdeydi aceba
kuşum üzülme ama ya ben kötü ol diye yazmadım aklıma bile gelmedin inan sadece ayşeni düşünerek yazdım vallahi baküzülme sakın kesinlikle ben aştım onları kırılmadımda ..benm nerdeydi acaba bende böyle düşünmemiştm yazarken direk atladım yani
neyse 1avuç beyaz leblebi yiyorum şuan
5 mayısta 83 ile başladım şimdi78.5 ama bugün tartıldım 79 çıktım sonra 79.5 çıktım.sinirim bozuldu.
gerçi tvlete çkmdm bikaç gndr ama.
anlayamadm noluyo
bence çok iyi kg vermişsin neler yaptın
tatlım hollywood diyeti yaz bi bak google'dan.uzun çünkü biraz :)
aynısını yaptım hiç bozmadım.
ama işte neden durdu giden kilocuklarım onu anlayamadım:))
afiyet olsun yavruşkam.bende galeta yedim ayy içim kurudu vallavalla hiç farkında değildim sen öyle yazınca kötü oldum üzüldümbiliyon çoks eviyorum seni asla kırmak istemediğim değerli arkadaşlarımdansın.
hakkında hayırlısı buymuş demekki bitanem.
sen sakkııınnn üzülme bak gör herşey çok güzel olucak
kuşum üzülme ama ya ben kötü ol diye yazmadım aklıma bile gelmedin inan sadece ayşeni düşünerek yazdım vallahi baküzülme sakın kesinlikle ben aştım onları kırılmadımda ..benm nerdeydi acaba bende böyle düşünmemiştm yazarken direk atladım yani
neyse 1avuç beyaz leblebi yiyorum şuaneve gderken bimden leblebi falan alim barim :103::121::121::121::121::121::121::121::121::125:
bence çok iyi kg vermişsin neler yaptın
evet bencede çok iyi vermiş ama agır bi diyet o sanırım :2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?