- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #52.601
ayy keşke benimkide öyle olsada bende saygılı olsambuna var ya sanki herhangi bi arkadaşımmış gibi davranmaktan kendimi alıkoyamıyorum naber la diyip ensesine şaplatasım geliyi
ay merve kahkaha attırdın beni herif uyancak ne oluyo lan diycek
dayandıgım kadaryada gündüzleri diyet kahvaltı,akşama kadar sadece meyve,akşamda lapa.
böyle daha dayanılır olur sanırım
ayy keşke benimkide öyle olsada bende saygılı olsambuna var ya sanki herhangi bi arkadaşımmış gibi davranmaktan kendimi alıkoyamıyorum naber la diyip ensesine şaplatasım geliyi
dayandıgım kadaryada gündüzleri diyet kahvaltı,akşama kadar sadece meyve,akşamda lapa.
böyle daha dayanılır olur sanırım
sabahtan beri sinirimden bi ağlıyom bi gülüyom laböyle daha iiy olur
evet kesin böyla daha iyi olur
tartıldımda geldim
özge yarın sen yapıcan herhalde ben şimdiden söyliyim olur demi
74,4 geldim yani 300 gram vermişim :97:
niye ağlıyon kız deli
anem ben kalkıyom artıkın işlerimi halledem bu gece dayımlara gidicem kalmaya
aaaa yarında bildirim günü nasıl yapcemm bennnn
:44::44:
kıss sabah aç tartılsan kesiin 200 gr daha az çıkardın.bana msj at sabah ben özgeye msj atarım.sabahi kilonu not alsın bencetartıldımda geldim
özge yarın sen yapıcan herhalde ben şimdiden söyliyim olur demi
74,4 geldim yani 300 gram vermişim :97:
merve yazamıyom kuzu 10 dk bekle diyo
ben kalkıyom artıkın
henüz yetişemedim kız daha var ama haftaya elma diyetiyle yanındayımbana yetiştin kız aferin sana nasıl verdin bu 10 kg yu
kıss sabah aç tartılsan kesiin 200 gr daha az çıkardın.bana msj at sabah ben özgeye msj atarım.sabahi kilonu not alsın bence
tmm cnm annadımöptüm seni görüşürüz
hoşgeldin başaakk.aferin kıs sanaakşamda kaçırma yarın tartı günü
ben tartılmıyom ki :))haftaya cuma benm
kıs sen yarında tartıl,haftaya cuma tartılınca tam 1 haftalık bildirimin olur.tabi sen bilirsin yavru
canım dijitallerle normali arasında 3 kg oynuyo her zaman üzülme
slm kızlar.nasılsınızz.biraz geç kalktım.anca çocuğu doyur.kendm doyr iş yap anca gelebldm.kalktığımdan beri sadece bi kase special ka yedim.bol su içiyorum.öğlen büyük ihtimal bişey yemicem.akaşamda yemeğe davetliyiz.kaçırmamaya çalışıcam.en azından kaçırmak istemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?