Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

böyle daha iiy olur

evet kesin böyla daha iyi olur

niye ağlıyon kız deli

anem ben kalkıyom artıkın işlerimi halledem bu gece dayımlara gidicem kalmaya

aaaa yarında bildirim günü nasıl yapcemm bennnn
:44::44:

niye ağlıyon kız deli

anem ben kalkıyom artıkın işlerimi halledem bu gece dayımlara gidicem kalmaya

aaaa yarında bildirim günü nasıl yapcemm bennnn
:44::44:

tartıldımda geldim

özge yarın sen yapıcan herhalde ben şimdiden söyliyim olur demi
74,4 geldim yani 300 gram vermişim :97:
kıss sabah aç tartılsan kesiin 200 gr daha az çıkardın.bana msj at sabah ben özgeye msj atarım.sabahi kilonu not alsın bence
merve yazamıyom kuzu 10 dk bekle diyo

ben kalkıyom artıkın

tmm cnm annadım öptüm seni görüşürüz

slm kızlar.nasılsınızz.biraz geç kalktım.anca çocuğu doyur.kendm doyr iş yap anca gelebldm.kalktığımdan beri sadece bi kase special ka yedim.bol su içiyorum.öğlen büyük ihtimal bişey yemicem.akaşamda yemeğe davetliyiz.kaçırmamaya çalışıcam.en azından kaçırmak istemiyorum.

bana yetiştin kız aferin sana nasıl verdin bu 10 kg yu
henüz yetişemedim kız daha var ama haftaya elma diyetiyle yanındayım
nası yaptığımı gün be gün yazdım ya kuzu
kıss sabah aç tartılsan kesiin 200 gr daha az çıkardın.bana msj at sabah ben özgeye msj atarım.sabahi kilonu not alsın bence

tmm cnm annadım öptüm seni görüşürüz

canım ordan giremem net vardı ama modem bozulmuş galiba hemde ordaki tartı normal benimki digital
şimdi fark olmasın bir sürü diye bugünden söyliyim bir kase special k dan kaç gram almışsımdır ki zaten

hayde kaçtım ben

dün akşam arkadşın evindeydim tartı vardı dijital tartılayım dedim 3 kilo fazla çıktı şok oldum herkes tartıldı yanımda onlarında aynen fazla çıktı ama benm arkadş doğru dio:26: hepten gazım bitti
48 kiloymuş normalde...çktı tartınn tepesne 48..ozaman sende 45 kilosun sende sorun var ben 3kil fazla olamam dedm

Son düzenleme:

hoşgeldin canım oooo yemekler falan ne güzel ne güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…