- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #52.561
altlı üstlü özgee.ama çalışıp bi ev daha alcaz inşallah
geldiiiiiiiiiimmmmmmmmmm
merve senin kayınvaliden kayınpederin olacak anlasılan banada cok tuhaf geldi adamın arayıp sana aranızda bişey mi oldu diye sorması ona ne ki ne karısır
ben kocamdan boşansam bile aramaz beni ne oldu diye
benimkide aşırı umursamaz
kızlar zamanla mesafe koycam arık napim
çıkıyorum kızlar görüşürüz
yok ben zaten bişey demiyorum sadece mesafe koymaya çalışıyorum canımsenin yapabileceğin çok fazla bir şey yok canım zaten
sen şimdi birşey deme allah korusun bişey olmasın
şu iş bi bitsinde sonra bakarsın başının çaresine
görüşürüz canımçıkıyorum kızlar görüşürüz
evet canım son günüm.merve senin bugün işyerinde son günün mü
günaydın canlar
sabah kahvaltım
2 bardak limonlu ılık su
1 kase special k
yine geçe kaldım bakalım öğle yemeğinde nasıl yapıcam
mervecim senin kaynatayla kaynana rolleri değişmiş zannımca
ama anlattığına göre adamın psikolojik sorunları zaten varmış üstüne gitme yazık çok acırım ben böyle insanlara çünkü çok yakından annemden yaşadığım için bi zamanlar
sen sadece nişanlına güzel bir dille anlat şimdiden böyleyse evlenince altılı sütlü oturmaya başlayınca ne olacak halimizde özelimiz kalmaz bu kadar ilişkimizin özelimizin içine sokma sonra sende bende çok yıpranırız de
bu arada benim kaynatam beni hiçç aramazz beni bırak oğlanlarını bile aramaz
adam çok resmi disiplinli acayip yanigelinlerin içinde mesafesini en aza indirende benim sağolsun bebim nasıl yetiştiğimi babamla nasıl olduğumu bildiği için bana bişi demez
ama kaynanamla her gün olmasada gün aşırı muhakkak konuşuruz sefiyiom yani ikisinede
canım protein bakımından felan çok iyiymiş ee lifli gıdalar diyette çok etkili zatenyok ben zaten bişey demiyorum sadece mesafe koymaya çalışıyorum canım
görüşürüz canım
evet canım son günüm.
günaydın aysenim.
special k nın faydası varmı yaa ben süt sevmiyorum zor geliyo onu yemek bana
günaydın yavrim hoşbuldukgünaydın ayşen cim hoşgeldin
söyledim zaten benimkine.
biz kagva etsek evde bunlar kapıyı yumruklar nolyuo diye dedim.
dediki sana en baştanda söyledim yine söylüyorum kimse umrumda değil benim için sen dünyanın en değerli insanısın dedi.
onlar beni 8 aylıkken vermiş dedeme dedi(bu 8 aylıkken dedesine verilmiş ve lisede gelmiş babasının evine geri hemde keyfi bi durum dedenin oğlu yokmuş o yüzden)
o yüzden çok kızgın ailesine.
ben herkesin ağzının payını verrim sen sıkma canını diyo.
ama ben kara kara nası mesafe koyarım diye düşünüyorum
o zaman ezdirmez seni bu oğlan onlara öyle gözüküyo inşlhh da öyle olur canımsöyledim zaten benimkine.
biz kagva etsek evde bunlar kapıyı yumruklar nolyuo diye dedim.
dediki sana en baştanda söyledim yine söylüyorum kimse umrumda değil benim için sen dünyanın en değerli insanısın dedi.
onlar beni 8 aylıkken vermiş dedeme dedi(bu 8 aylıkken dedesine verilmiş ve lisede gelmiş babasının evine geri hemde keyfi bi durum dedenin oğlu yokmuş o yüzden)
o yüzden çok kızgın ailesine.
ben herkesin ağzının payını verrim sen sıkma canını diyo.
ama ben kara kara nası mesafe koyarım diye düşünüyorum
aman canım allah bozmasın
benimkiler bana uzak allaha yakın olsunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?