Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

hadi yaa ne güzel
ben hayatta hiç birşeyimi anlatmam 40 mahalle duyar zaten
bizimkiler çok acayip benim eşimi sütçüden almışlar gibi

evet ezdirmicenden o kadar çok eminimki zten emin olmasam evlenmekten vazgeçerdim kuşuumm..
aynen öyle yapcam.bi aradıgında acil şim var.diğerinde yoldayım doolmuştayım falan filan böyle böyle aramaz olur zamanla

ne güzel bak seninkilerle mesafelisin.
annesiyle mesafeliyiz.10 dk da hemen kızım knt gitmesin sen gençsin sevgilinle konuş der kapatır babası arıyo allahıımmmmm diyorumki kontörün çok gitti kapatalım diyorum yok diyo ben kampanya yaptım 100 tl varr 2 saat bedava varr
öküz herif sanki bende bitircek o konuşurken başörtüm beni boğuyo o kadar yani gevşetiyorum iğneleri

ne konuşuyosun bakem ben geldim:82: nekadar çok yazmışsınz geçmii okuyamadım
ayşen o diyetnn amacını sormuştum canm çıktın heralde geçen gün ben sorana kadar..kaç gün oluo 2 saatte birmi olması lazım akşam normal yemek yiyomuyuz yine..amacı ne diyetin

hadi yaa ne güzel
ben hayatta hiç birşeyimi anlatmam 40 mahalle duyar zaten
bizimkiler çok acayip benim eşimi sütçüden almışlar gibi

sütcümü allah iyiliği versin

ya işte herşey karşılıklı canım şimdi o bana iyi olmasa ben ona böyle olabilirmiyim
ben mesela yara olayımı kendi anneme anlatmadım çünkü annem kafayı takar üzülür diye ama kaynanama hemen aradım söyledim

seçimden sonra geleceklermiş küçük kaynımla çok sevindim düşün yani
kendi anneme ne hediye yaparsam onada yaparım şal tülbent şimdide anneme patik yapıyom o bitsin kaynanamada yapacam
ama o da 4 gelini idare eden biri maşalahh diyem
yani biri çok güzel bişeymi yaptı gelin onu diğerine övmez birinin yanında diğerini çekiştirmez
3 senelik evli olucam hiç duymadı hiç bir gelininden dert yandığını.halbuki herkes dört dörtlük tabiki değil ama iştee öörenek kaynana modeli benimki

manyak adam

bravo alkışlıyorum kaynanayı
kendi kaynanamada hep yapmak istediğim şeyi yapıyım

kız hakket senin kaynana kaynata rolleri değiştirmiş bacım
adam çok sevmiş herhalde seni baksana..kız belkide muhabbet edecek adma yoktur sende küçüksün dinlersin diye seninle konuşmak istiyo

sen koyarsın mesafeyi kuzu dert etme

benim kaynatada arayınca eşim dahil resmen hazır ol vaziyetine geçiyoruz sanki adamcğız yanımaza gelmiş gibi tlei kapatınca eşimle saatlerce gülüuoruz

canım şimdi kahvaltı ediyosun diyet kahvaltı

sonra başlıyosun 2 saatte bir yeşil elma yemeye

saat 20.00 ye kadar

bak hatta bu elma diyetinin topiği var diyet listleri bölümünde ordan bak detaylı

sanırım şöyle öve öve anlatabileceğim bi kaynanam olmicak

bravo alkışlıyorum kaynanayı
kendi kaynanamada hep yapmak istediğim şeyi yapıyım
aman ben böyle anlatmam kimseye normalde nazar mazar değmesin diye
bellimi olur kadın son an da değişir meğişir

sen konuşmuyomusun hiç kaynanayla felan
sanırım şöyle öve öve anlatabileceğim bi kaynanam olmicak

kız o belli olmaz daha ne gördünde
ama bak şöyle diyim ilk baştan ön yargılı bakma ona yani işte kaynana değilmi hepsi aynı gıcık felan diye
sevmeye çalış ilk başda soğursan sonra ısınman zor olur..

benim teyzemde evlendi altlı üstlü oturuyolardı
kadın çokda gıcık değildi ama teyzem sevmiyodu ilk başlarda (teyze dediğime bakma benden 6 yaş büyük sadece )
şimdi görsen oo ayrılmıyolar hiç birbirlerini benimsediler
tabiki herkes dört dörtlük değil bazı şeyleride görmezden gelecen

ewet aysencim rolleri değişmişler valla sorma.
adam fazlasıyla hevesli.
kızları yok diye çok abarttı işi.
evin içi yapılcakya nişandan sonra.
çamaşır makinasının yeri mutfaktaydı ama banyoya yer yaptırdım,
duşa kabin yapılırsa banyo daralır falan filan bu gibi bi çok şey ve ben bunları 10-100-1000 kere dinledim
duşa kabin olması lazım duş alırken su sıçrar da diyemiyorum kaynana sorsa neyse.
neyse çok şişirdim kafanızı.
aysencim dediğin gibi her aradıgında açmayarak gerekli mesafeyi koruyacam inşş

he temam herkes konuya dalmış ben ordan bakayım ozman başladınmı sen ayşencm bşlamadıysan birlikte başlayalım..buarada mervecm sen mesafeni koydukca uzaklaşır gibime gelio tam konuyu bilmiorum geçmişi okuyamadım ama..

canım ben yarın başlıyorum nasipse
elmaları aldım ama başlamadım dedim bildirimden sonra başlıyamki haftada kaç kilo verdiğim kesin olsun

ama sen söyle nişanlına o nasıl olsa onlara söyler olması gerektiğini
kız ne iyi işte adam seni el üsütnde tutacak benimkilerinde kızları yok 5 oğlanlar ama kaynata askeriyede komutan gibi mübarek

kızlar bende dün kalorispetine üye oldum
yediklerinin kalorisini hesaplıyo çok hoşuma gitti hatta dünkini kopyalayam buraya

011-05-25 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
[1] Domates Salatası 1 PORSİYON 127 127
[2] Elma 1 ADET 60 60
[3] Çavdarlı Ekmek 3 DİLİM 165 165
[4] Yeşil Mercimek Yemeği 1 porsiyon 260 260
[5] ülker kelloggs 30 g +125 ml yağsız süt 1 porsiyon 156 156
[6] Çilek 150 gr 55.5 55.5
[7] Prinç Pilavı (Yarım porsiyon) 0.5 1/2 porsiyon 81.5 81.5
[8] Yeşil Zeytin 10 adet 70 70
[9] Nutella 6 GRAM 32.4 32.4
[10] Altınbaşak kepekli bisküvi 6 adet 108 108
Toplam : 1115.4 kal.

ama sen söyle nişanlına o nasıl olsa onlara söyler olması gerektiğini
kız ne iyi işte adam seni el üsütnde tutacak benimkilerinde kızları yok 5 oğlanlar ama kaynata askeriyede komutan gibi mübarek
ayy keşke benimkide öyle olsada bende saygılı olsam buna var ya sanki herhangi bi arkadaşımmış gibi davranmaktan kendimi alıkoyamıyorum naber la diyip ensesine şaplatasım geliyi
dayanabilecekmisin

dayandıgım kadar yada gündüzleri diyet kahvaltı,akşama kadar sadece meyve,akşamda lapa.
böyle daha dayanılır olur sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…