- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #52.581
o zaman ezdirmez seni bu oğlan onlara öyle gözüküyo inşlhh da öyle olur canım
inan evde huzur olmayınca gerisi boş..evlilikte o pembe aşklarda sönüyo önemli olan saygı sevgi anlayış kalıyo
sen zaten fazla konuşmak istemeyerek cevabını vermiş oluyosun
yine çok ısrarlı aradığında açar dersin çok acil işim var
diğer aradığında yoldayım dersin
dğer ardığında şarjım bitiyo dersinyani konuşmak istemediğini onlarda anlar zannnımca
kız benimkilerde bana uzaktalar 1000 km var aramızda
ama kaynanam acayp sabırlı anlayışlı hiç bişeye karışmaz çok iyidir allah uzun uzun ömür versin
ben canım sıkkın olduğunda arayıp saatlarce konuşurum telde
o zaman ezdirmez seni bu oğlan onlara öyle gözüküyo inşlhh da öyle olur canım
inan evde huzur olmayınca gerisi boş..evlilikte o pembe aşklarda sönüyo önemli olan saygı sevgi anlayış kalıyo
sen zaten fazla konuşmak istemeyerek cevabını vermiş oluyosun
yine çok ısrarlı aradığında açar dersin çok acil işim var
diğer aradığında yoldayım dersin
dğer ardığında şarjım bitiyo dersinyani konuşmak istemediğini onlarda anlar zannnımca
kız benimkilerde bana uzaktalar 1000 km var aramızda
ama kaynanam acayp sabırlı anlayışlı hiç bişeye karışmaz çok iyidir allah uzun uzun ömür versin
ben canım sıkkın olduğunda arayıp saatlarce konuşurum telde
hadi yaa ne güzel
ben hayatta hiç birşeyimi anlatmam 40 mahalle duyar zaten
bizimkiler çok acayip benim eşimi sütçüden almışlar gibi
evet ezdirmicenden o kadar çok eminimki zten emin olmasam evlenmekten vazgeçerdim kuşuumm..
aynen öyle yapcam.bi aradıgında acil şim var.diğerinde yoldayım doolmuştayım falan filan böyle böyle aramaz olur zamanla
ne güzel bak seninkilerle mesafelisin.
annesiyle mesafeliyiz.10 dk da hemen kızım knt gitmesin sen gençsin sevgilinle konuş der kapatır babası arıyo allahıımmmmm diyorumki kontörün çok gitti kapatalım diyorum yok diyo ben kampanya yaptım 100 tl varr 2 saat bedava varr
öküz herif sanki bende bitircek o konuşurken başörtüm beni boğuyo o kadar yani gevşetiyorum iğneleri
sütcümü allah iyiliği versin
ya işte herşey karşılıklı canım şimdi o bana iyi olmasa ben ona böyle olabilirmiyim
ben mesela yara olayımı kendi anneme anlatmadım çünkü annem kafayı takar üzülür diye ama kaynanama hemen aradım söyledim
seçimden sonra geleceklermiş küçük kaynımla çok sevindim düşün yani
kendi anneme ne hediye yaparsam onada yaparım şal tülbent şimdide anneme patik yapıyom o bitsin kaynanamada yapacam
ama o da 4 gelini idare eden biri maşalahh diyem
yani biri çok güzel bişeymi yaptı gelin onu diğerine övmez birinin yanında diğerini çekiştirmez
3 senelik evli olucam hiç duymadı hiç bir gelininden dert yandığını.halbuki herkes dört dörtlük tabiki değil ama iştee öörenek kaynana modeli benimki
evet ezdirmicenden o kadar çok eminimki zten emin olmasam evlenmekten vazgeçerdim kuşuumm..
aynen öyle yapcam.bi aradıgında acil şim var.diğerinde yoldayım doolmuştayım falan filan böyle böyle aramaz olur zamanla
ne güzel bak seninkilerle mesafelisin.
annesiyle mesafeliyiz.10 dk da hemen kızım knt gitmesin sen gençsin sevgilinle konuş der kapatır babası arıyo allahıımmmmm diyorumki kontörün çok gitti kapatalım diyorum yok diyo ben kampanya yaptım 100 tl varr 2 saat bedava varr
öküz herif sanki bende bitircek o konuşurken başörtüm beni boğuyo o kadar yani gevşetiyorum iğneleri
ne konuşuyosun bakem ben geldim:82: nekadar çok yazmışsınz geçmii okuyamadım
ayşen o diyetnn amacını sormuştum canm çıktın heralde geçen gün ben sorana kadar..kaç gün oluo 2 saatte birmi olması lazım akşam normal yemek yiyomuyuz yine..amacı ne diyetin
sütcümü allah iyiliği versin
ya işte herşey karşılıklı canım şimdi o bana iyi olmasa ben ona böyle olabilirmiyim
ben mesela yara olayımı kendi anneme anlatmadım çünkü annem kafayı takar üzülür diye ama kaynanama hemen aradım söyledim
seçimden sonra geleceklermiş küçük kaynımla çok sevindim düşün yani
kendi anneme ne hediye yaparsam onada yaparım şal tülbent şimdide anneme patik yapıyom o bitsin kaynanamada yapacam
ama o da 4 gelini idare eden biri maşalahh diyem
yani biri çok güzel bişeymi yaptı gelin onu diğerine övmez birinin yanında diğerini çekiştirmez
3 senelik evli olucam hiç duymadı hiç bir gelininden dert yandığını.halbuki herkes dört dörtlük tabiki değil ama iştee öörenek kaynana modeli benimki
aman ben böyle anlatmam kimseye normalde nazar mazar değmesin diyebravo alkışlıyorum kaynanayı
kendi kaynanamada hep yapmak istediğim şeyi yapıyım
sanırım şöyle öve öve anlatabileceğim bi kaynanam olmicak
aman ben böyle anlatmam kimseye normalde nazar mazar değmesin diye
bellimi olur kadın son an da değişir meğişir
sen konuşmuyomusun hiç kaynanayla felan
ben hiç sevmiyorum çok yalancı ve ikiyüzlü bir kadın
hep benden gizli oğluyla iş çevirmeye çalışıyor arkamdan
hep eşimi gizli yakalamaya çalışıyor acındırıyor kendini ağlıyor falan oğlu para versin diye
bende bayramdan bayrama gidiyorum görüşmüyorum çok mecbur kalmadıkça
he temam herkes konuya dalmışben ordan bakayım ozman başladınmı sen ayşencm bşlamadıysan birlikte başlayalım..buarada mervecm sen mesafeni koydukca uzaklaşır gibime gelio tam konuyu bilmiorum geçmişi okuyamadım ama..
aman ben böyle anlatmam kimseye normalde nazar mazar değmesin diye
bellimi olur kadın son an da değişir meğişir
sen konuşmuyomusun hiç kaynanayla felan
ben hiç sevmiyorum çok yalancı ve ikiyüzlü bir kadın
hep benden gizli oğluyla iş çevirmeye çalışıyor arkamdan
hep eşimi gizli yakalamaya çalışıyor acındırıyor kendini ağlıyor falan oğlu para versin diye
bende bayramdan bayrama gidiyorum görüşmüyorum çok mecbur kalmadıkça
en iyisini yapıyosun canım o zaman
hiç olmazsa kafanda rahat eder
en iyisini yapıyosun canım o zaman
hiç olmazsa kafanda rahat eder
evet rahat rahatta bazen arkamdan iş çevirmesine gıcık oluyorum
ewet aysencim rolleri değişmişler valla sorma.
adam fazlasıyla hevesli.
kızları yok diye çok abarttı işi.
evin içi yapılcakya nişandan sonra.
çamaşır makinasının yeri mutfaktaydı ama banyoya yer yaptırdım,
duşa kabin yapılırsa banyo daralır falan filan bu gibi bi çok şey ve ben bunları 10-100-1000 kere dinledim
duşa kabin olması lazım duş alırken su sıçrar da diyemiyorum kaynana sorsa neyse.
neyse çok şişirdim kafanızı.
aysencim dediğin gibi her aradıgında açmayarak gerekli mesafeyi koruyacam inşş
kızlar bu arada bende pazartesiden cumaya kadar lapa yapcam 4 gün biraz agır olcak ama yapmam lazım valla :18:
ayy keşke benimkide öyle olsada bende saygılı olsamama sen söyle nişanlına o nasıl olsa onlara söyler olması gerektiğini
kız ne iyi işte adam seni el üsütnde tutacak benimkilerinde kızları yok 5 oğlanlar ama kaynata askeriyede komutan gibi mübarek
dayanabilecekmisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?