Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

tebrik ederim seni...ben henüz tartılmadım,korkuyorum desemson iki gün börekler ,pastalar yedim deneyse birazdan tartılır ,yazarım,ama hiç umudum yok....üfffffffff...pişmanlık ne kötü bişe yaaa

tebrik ederim seni...ben henüz tartılmadım,korkuyorum desemson iki gün börekler ,pastalar yedim deneyse birazdan tartılır ,yazarım,ama hiç umudum yok....üfffffffff...pişmanlık ne kötü bişe yaaa

işte bilge cim aynen bende böyleydim çok yedim kaç çıkıcam diye düşünüyordum :18:
sonra bir baktım vermişim acaba kendini kasmamak daha mı iyi
hadi tartılda gel bende merak ettim

günaydın kızlar bu haftaki kilom 53.9

ne guzel benım kılo yerınde sayıyor hala spor yapmıyorum acaba ondan mı canım ıstemıyor yaa dısarı cıkıp yurumek nolcak benım bu halim kocişe yemek hazırlıyorum canım cok cekıyor azıcık yıyorum bende dayanamıyorum

cornella seni 69 yazıyorum tamam mı bir daha ki hafta yarışa başlamış olcan
tamam mı tatlım

bizimde bitmişti saatçiden aldı galıba annem:26:

teşekkürler canım..zaten kilo verememişim,birazdan dışarı çıkıcam,canım sıkıldı,hem gezeriz hem de yürüyüş olur işte kızımla beraber..saatçilere bi bakim yaw...şuan ekranı göstemiyo gibi bişe oldu..

maşaalah hepiniz ne güzel vermişsiniz...ben veremedim yaaa...bu kadar hamur işi yersem böle olur tabi...neyse kilomu korumuşum...inş. bu hafta tutcam kendimi...yaz geldi biz de hala tık yokçok mutsuzum çok....

off çok sıkıldım ya evde bır ton iş benı beklıyor cnm yapmak ıstemıyor ne kadar tembelleştim ben ya(( plates topumu indirmek ıstıyorum onu da yapamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…