- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #52.701
off çok sıkıldım ya evde bır ton iş benı beklıyor cnm yapmak ıstemıyor ne kadar tembelleştim ben ya(( plates topumu indirmek ıstıyorum onu da yapamadım
günaydın kızlar.nasılsınız.bugün bi ton işim var.elim kalkmıyo.ne edicem bilmiyorum.bi kase special k yedim.şimdi oğlumu doyirim da.kalkım bari..üfffffffffffff
günaydınmı desem ne desemben daha kahvaltı yapmadım..of kızlar bende de istekszlk çokya oturdum yerden kalkasım gelmio işte çok:97:
özgecm bildirrmimi yapayım 61 kiloyum aldımmı verdmmi hiç bilmiyorum geen hafta tartılmamıştımya oyüzden bilemiyorum ozaman kaçtım
ama 61;5 62 arası gidip geliodum
özgee nere kayboldun kuzu
merve zaten yok :26:
kızlar ben sabah 3 kasık yogurtla nesfıt yedım bıraz önce de yanı 12.20 de 1 kase dolusu çilek yedım hem tok tutsun hem de ögle yemegı yerıne gecsın dedım yıyecek bırsey de bulamıyorum ya dıyet yaparken domates salatalık yemekten gına geldı.
sabah 10
1,5 dilim kızarmış çavdar ekmeği
1 kk kaşar peynir
1 çay kaşığı nutella
3 zeytin
domates
yeşil çay
şu an ilk elmamı yiyorum vatan millete hayırlı uğurlu olsun
özgee nere kayboldun kuzu
merve zaten yok :26:
sanırım 2 ye kadar yok özge...kızlar bırde bıraz önce seda sayanda bı prof. kadın varya adı ceren karatay.o dedı kı zayıflamak ıstıyorsanız kesınlıkle ekmek, seker tüketılmemesı lazım kahvaltıda pastırmalı yumurta ye dıyor ama kesınlıkle ekmek olmasın.1 dılım ekmek 20 küp şeker edıyormus hangı cesıdı olursa olsun dedı tv da cıkıyorlar 7 ögun vs dıyorlar dedı.ne kadar cok yersen insulun o kadar yukselır dedı.o yuzden gunde 3 ögün yıyın sabah kahvaltınızı ekmeksız çok ii edın sonra göreceksınız 4-5 saat hıc acıkılmıyor dedi.gercekten zayıflamak ısteyen ekmek,şeker den uzak dursun dedı.bana çok mantıklı geldı bundan sonra öle yapacam.kahvaltımı ederım.sonrasında da ekmek ve ıcınde şeker olmayan bırsey bulursam:) onları yıyeyım bakalım birşey degısecek mi?:26:
selamlaar.. kızlar ben regl oldum maalesef bu haftada bildirim yapamıyorum. kaç gündür şişmiştim anlıyordum halimden zaten. kısmet haftaya inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?