Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

off çok sıkıldım ya evde bır ton iş benı beklıyor cnm yapmak ıstemıyor ne kadar tembelleştim ben ya(( plates topumu indirmek ıstıyorum onu da yapamadım

canlan kız canlan aç bir müzik şöyle canlı canlı kıpır kıpır
insanın oturdukça oturası geliyor
hadi hadi kaldır popişiiii

günaydın kızlar.nasılsınız.bugün bi ton işim var.elim kalkmıyo.ne edicem bilmiyorum.bi kase special k yedim.şimdi oğlumu doyirim da.kalkım bari..üfffffffffffff

günaydınmı desem ne desem ben daha kahvaltı yapmadım..of kızlar bende de istekszlk çokya oturdum yerden kalkasım gelmio işte çok:97:
özgecm bildirrmimi yapayım 61 kiloyum aldımmı verdmmi hiç bilmiyorum geen hafta tartılmamıştımya oyüzden bilemiyorum ozaman kaçtım

Son düzenleme:

tamam bebişim not ettim

kızlar ben sabah 3 kasık yogurtla nesfıt yedım bıraz önce de yanı 12.20 de 1 kase dolusu çilek yedım hem tok tutsun hem de ögle yemegı yerıne gecsın dedım yıyecek bırsey de bulamıyorum ya dıyet yaparken domates salatalık yemekten gına geldı.

dünki menüü yazam

öğle 1 d,lim normal ekmek 3 yemek kaşığı menemen

akşam
bir tane zeytinyağlı biber dolması
4 kaşık ıspanak kavurma
3 kaşık yoğurt

araaa
bir max dondurma (yengemin ısrarları ve bugün elma diyetine başlıycak olmanın verdiği gazla yedim gittim )

sabah 10
1,5 dilim kızarmış çavdar ekmeği
1 kk kaşar peynir
1 çay kaşığı nutella
3 zeytin
domates

yeşil çay

şu an ilk elmamı yiyorum vatan millete hayırlı uğurlu olsun

özgee nere kayboldun kuzu

merve zaten yok :26:

sanırım 2 ye kadar yok özge...kızlar bırde bıraz önce seda sayanda bı prof. kadın varya adı ceren karatay.o dedı kı zayıflamak ıstıyorsanız kesınlıkle ekmek, seker tüketılmemesı lazım kahvaltıda pastırmalı yumurta ye dıyor ama kesınlıkle ekmek olmasın.1 dılım ekmek 20 küp şeker edıyormus hangı cesıdı olursa olsun dedı tv da cıkıyorlar 7 ögun vs dıyorlar dedı.ne kadar cok yersen insulun o kadar yukselır dedı.o yuzden gunde 3 ögün yıyın sabah kahvaltınızı ekmeksız çok ii edın sonra göreceksınız 4-5 saat hıc acıkılmıyor dedi.gercekten zayıflamak ısteyen ekmek,şeker den uzak dursun dedı.bana çok mantıklı geldı bundan sonra öle yapacam.kahvaltımı ederım.sonrasında da ekmek ve ıcınde şeker olmayan bırsey bulursam:) onları yıyeyım bakalım birşey degısecek mi?:26:

selamlaar.. kızlar ben regl oldum maalesef bu haftada bildirim yapamıyorum. kaç gündür şişmiştim anlıyordum halimden zaten. kısmet haftaya inşallah..

süper canım ama acıkabilirsin

hadi hayırlısı canım

özgee nere kayboldun kuzu

merve zaten yok :26:

geldim canım cım

evet mantıklı ama ekmeksiz doyulurmu yaa hele şekesiz anaaaa

kızlar ben geldim...baskülümün pilini buldum,aldım ve biraz önce taktım
bu hafta kilo verememe gazıyla tam 2 saat yürüdüm
şuan bacaklarımı hissetmiyorum desem yeridir
elimde de bi yeşil elma sizi takip ediyorum
BU ARADA KİLO VEREN HERKESİ TEBRİK EDERİM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…