Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

mrb kizlar benim kilom 61.5
bu hafta bir gu lapa yaptim oda buyuzden
cok dikkat ediyorum
gunlk ,mutlaka 2 litreye yakin su iciyorm
lapa olmasaydi yine veremezdim ama bunla verdim biraz
moralim bozuluyo veremeyince , gelip bisey yazmak istemiyo canim
bakalim haftaya vereilcekmiyim

hosgeldin canim ama versende vermesende biz seni herzaman bekliyoruz biz sanki her hafta veriyormuyuz:1no2:yavas yavas gidiyor istea.s

benimki yavas yavas gitse ben ona raziyim
illaki cok ac kalacam verecem
hatta aksam yataken karnim guruluyo cok zaman bakiyorum yine ayni
turkiyeden ilac getirtiyorum onceki kullandigim hormon ilaci bakalim doiger haftaya falan ona baslicam beki etkisiolur

koştum geldım cnm hemencecik keremı uyuttum işlerımı hallettım sımdı oturdum daha uyanır bırazdan da pc de gamzedeydı :)))
deıscemde unutmusum ben hep ya bastan yapıcam sanırım yıne usenıyourm
sempatım nbr nerelerdesın

arkadaslar dun tv de izledim maydanoz limon kuru yag yakıyormus aslında ozellikle karaciğer yaglanması içinmiş onu yaptım bu sabah

kahvaltıdan once 15 dal maydanoz yarım limon yarım bardak su belndedan gecirilip ac karnına kahvaltıdan yarın saat once içiliyor

15 gun yapılacakmış bakalım faydasını görecek miyim?

bu kuru yapan ya da fikri olan var mı?

delikafaduldenayyyy çok mutlu oldum daha da bi şevklendim bak şimdi zemuszemus tebrik için de çok teşekkürler arkadaşım inşallah hep böyle istikrarlı bi şekilde devam ederim sırnaşık şey

oskecim ticker.com a giriyorsun sifreni giriyorsun ve degisiklikleri yaziyorsun kaydedip cikan yeni adresi bunu silip imza yerine kopyaliyorsun....

merhaba arkadaşlar bende zayıflamak istiyorum banada yardımcı olun lütfen....
hosgeldin aramizaa.s.
öğlen:bır tabak yeşil mercımek bır tabak kısır
arada bır ıkı dılım turta aksamada balık dusunuyorum
turtami afiyet bal sugar olsun et olsun:roflol:
delikafaduldenayyyy çok mutlu oldum daha da bi şevklendim bak şimdi zemuszemus tebrik için de çok teşekkürler arkadaşım inşallah hep böyle istikrarlı bi şekilde devam ederim sırnaşık şey

insallah oskecima.s

mehayım bakıyorum da ben ıkı dılım turta yıcem dıyınce cok hosuna gıttı dımı senısenı senı kılo aldırcan ya bana ha bende bır tane yıcem saat 3gıbı hemıde sonrada dısarı cıkarım bıraz gelır aksam yemegımı yerım ewden uzak olayım ki turta gozumde tutmesın hihihihi

vallaha bende oyleyim insanin gozunun onunde olunca gelip gidip yemek istiyor bitene kadar:roflol:
valla yarin arkadasimin dogum gunu hediye aldim ona pasta ve patates salatasida yapip onu cagiricam bize sevinir diye dusundum.... ayy insallah pastadan 1 dilimden fazla kacirmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…