Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

zayıflamam lazım 63 kilodayım ve benim 52 kilo olmam gerek..acilen ne boğazımı tutabiliyorum ne sözümü..artık yeteeeer

merhaba kıslar biraz geç oldu ama anca girebildim hemende çıkacam misafirim heran kapıyı çalabilir yazdıklarınızı okuyum dedim
ANNELER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN
iyi akşamlar opuyorumnanaktan

ayyy saol ablacım cok gzldı wc den cıkar cıkmaz daha kapıyı aralamıstım ki kızımın cıceğıyle karsılastım cok sevındım bı gormenız lazım dı o an benı duygulandım bı yandan da
abklacım sana kolay gelsın mısafırlerınle ıyı sohbetler

üzülerek çıkmak zorundayım görüşürüz canım
bu arada unutmadan nazlıcım seni ve kilo veren herkesi kutluyorum darısı bizlerede olsun inşallah

senağlamasenağlamasenağlama okadar ugraştım 69u görücem die sadeec birgün görebildim dün akşam tartıldım 71dim hep bu kocamın yüzünden yemicem bidaha yaaaÇok üzgünüm çoook

üzülerek çıkmak zorundayım görüşürüz canım
bu arada unutmadan nazlıcım seni ve kilo veren herkesi kutluyorum darısı bizlerede olsun inşallah

ayyy ablacım cok tşk. ederım ıns. bu hafta 66yı hedeflıyorum ıns. 40bende ınmısım ama hala eskı pantolonlarıma cup dıye gıremkıyorum gobek şişiyır az dugme kapandı ama zor landım bıraz az kalmıs ama ))temmuzda ınsallah 60ı gorcem bakalım inş.
dılekcım aksamları deıl sabhları tartıl bence ve haftada bır gun belırle o gun tartıl mesela ben cumrtsı sbhları bakıyorum ısım olursa eger cuma sabahı
sbh:azcık dom.azcık salatalık 3dılım ıkısıde 2zeytın mınnacık kepek ekmek ceyrek denılebılır bol maydonoz yesılcay ve yrm kk peynır ceyrek kk kasar oyyy yazıncda nasıl cok oluor hiihihihih şimdi kalkayımda kızlar sız gelene kdr ew ıslerını halledeyım bari

meraba kızlar.beni hatırlayan olur mutlaka.uzun zamandır internetim yoktu.ve artık var.yeniden sizinleyim.gerçi çok uzun zaman olmadı ama yinede sizinle motive olmak güzeldi.96 kiloyla başlamıştım şu anda 89 um.şimdi spora gidiyorum.öptüm hepinize iyi sağlıklı beslenmeler sempatiksalakcinni

selam kizlar dunku yediklerim soyle

sabah 2 galeta biraz recel ve zeytin (evde bisey kalmadi alisverise cikicam bugun :))

ogle 1 yumurtadan cilbir ve 1 tabak salata

aksam 1 tabak tavuklu patates yemegi 4 kasik pilav

hosgeldin yeniden mervecim...a.s.

mervedcım hosgeldın cnm

mahayım nasılsın super gıdıyorsun walla bende bu hafta 66yı hedeflıyorum ınsallah yoluna gırdı bakaım ıradem hihihih

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…