Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

benim bugun bu saate kadar yediklerim

sabah degisiklik olsun dedim ve 3 galeta biraz recel ve 4 zeytin yedim...

oglen 1 buyuk tabak ton belikli salata ekmeksiz....

aksam 2-3 kasik melemen 1 dilim ekmek ve salata....

arkadasımgeldı lafladık bıraz cıook gzl mış
menun bgn düşemem ama yakandan
bende turtamı yıyıp cıkcam sımdı bıraz yuruyup gele"lım
bb opuldun

yaa aslinda cok keyifliyim bugun :dance:diyet guzel gidince zayiflayacagimi dusununce keyfim yerine geliyor :lepi:bu saate kadar 2 litre suyumuda ictim..demin canim sekerli biseyler istedi kahvemide ictim tatlandiriciyla ohhh beee ne guzel aslinda insanin midesinin bos olmasi yahuukaydirigubbakcemile2 biraz sonra 15 dakika stepper yapicam 10 dakikada egzersiz yaparim mekik falan gobus incelsin biraz...ayy bugun cok istikrarli ve kararli buldum kendimisositosositoaferin bana:asigim:

gunaydin kizlar benim bu hafta kilom ayni 65.5

ooofff bugun gym gitcektik ama vazgectik lonrada yagmur var yine bugun gozum yemiyor acikcasi

hepinize iyi hafta sonlari optum.

oohhhh mehayim masallah supersin
ben guzelce doyurdum midemi bugun esim guzel bir kahvalti hazirlamis :kedi:hayir diyemedim ne yalan soyleyeyim aksamada pizza yapmami istedi:asigim: askim. sadece bir dilim yiyecegim ve ayran icecegim bol bol.

zaten gunde 2-3 litre suyu goturuyorum masalah bana

aferin sana bol bol su ic iyidir su..1 dilim pizzadan bisey olmaz ama doymazsanda iki dilimi gecmea.s
benimde canim cok istiyor ama yapmiyorum 60 i gorucem 1 haziranda kararliyim.....ondan sonra yerim...cokacimcoook

anacigim gec kalkiliyor bugun esim evde seninki calisiyormu hafta sonlari benimki calismadigi icin,gec kalkiliyor.

haliyle kahvaltiydi evin isiydi bitmiyor ya,yagmur varda bugun daha gezmeye gidemedik belki aksama dogru cikariz bir yerlere.

hafta sonlarim daha yogun oluyor benim buraya ugrayamiyorum seker ya

bend eistemiyorum ama esim icin yapiyorum.

sali gunude misafirim olacak kahvaltiya gelecekler haliyle borek corek eksik olmayacak bakalim yeni haftayi insallah iyi atlatirim mehayim.

susuz yapamam zaten aksama kadar en az 2 litre iciyorum.

hafta ici sanki yogun degilsinde
sabahlari geliyosun biz gelince sen okula:çok üzgünüm:bir turlu doyasiya muhabbet edemiyoruz ne olucak bizim bu halimizmafoldumben

bend eistemiyorum ama esim icin yapiyorum.

sali gunude misafirim olacak kahvaltiya gelecekler haliyle borek corek eksik olmayacak bakalim yeni haftayi insallah iyi atlatirim mehayim.

susuz yapamam zaten aksama kadar en az 2 litre iciyorum.

ya yarin arkadasimin dogum gunu bende ona pasta yapmayi dusunuyorum insallah 1 dilimden fazla yemem...:çok üzgünüm:

ya ben sana rulo pasta tarifimi veremedim daha haklisin ya ben her daim yogunum ooffff valla aksama kadar evde olsun okulda disarida olsun at kosturur gibi kosusturuyorum valllaaa

cok yoruluyorum hafta sonlarida gec kalkiyorum eeeeeee bu seferde hersey gec oluyor simdi mutfak toplanacak.evi dun temizlemistim allahtan bir banyom var.

rulo pastamin tarifini de vereyim yeri degil ama

hamuru.
1 su bardagi toz seker
5 yumurta
1'er paket kabartma tozu ve vanilya
1,5 su bardagi un

hamuru yagli kagit serilmis tepsiye dokersen onun yardimiyla kirilmadan rulo yaparsin canim

kremasi.
4 su bardagi sut
1 su bardagi seker
3 yemek kasigi un
1 paket vanilya
6-7 kasik kakao
yarim paket margarin
ben kremayi kakaolu yapiyorum.istersen beyazda birakabilirsin.hamurun arasina kremayi ve muzu koyup rulo yapiyorum.

uzerine kalan kremayi suruyorum bu kadar.

ayyy kızlar bende aksama balık yıcektım ewe gecıkınce balık ıptal oldu 4kasık makarna ve bolca da salata yedım ardından yuruyusumuzude yaptık kuzucuklarla sımdı geşdık kuzulara pısırcem balığı artık napalım bızde sodaya talim hihihihi yrm dılım turta yerım artık

benim bildirm geç oldu ama aynen listede yazıldığı gibi zaten.ayr bugünkü menm
sabah-ılık su şekersiz çay,patates salatsı değişiklik olsun dedm.1dilim kepek ekmek,4tane zeytin
ara- yürüyüş yaptım
öğle-bişey yemedim kahvaltıyı geç yaptığım içn.
akşam-pilav,bezelye yemeği,salata vede 1kase yoğurt
ara-egzersiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…