Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

ay canim onemli degil ,diyodum benim canim hic bisey istemiyo diye ,bak siz konusunca demek iqstiyomus
olsun canim onemli degil siz bugun benim yerimede yiyin tamam hemde iki porsiyon ,gorum sizin ben bi yarim
heyyyyyy nmehay sanada diyom benim yerimede yiceksin ona goreklava:

sağol bitanem, ben de sizi çok seviyorum. biliyorsun bazen sevgisini beklediğin insanlardan beklenmedik şeyler görürsün, sonra böyle üzülürsün senağlama

oyle tabi canim ama suna sevinmelisinki bunu daha gec gormedin...mesela o insanla evlenip gercek yuzunu o zaman gorseydin daha kotu olmazmiydi???daha cok gencsin onunde uzun yillar var ..mutlaka birgun senin sevecegin ve seni hak edecek hakettigin degeri sana verecek biri mutlaka cikacaktir karsina...ve sen o zaman gelip cattiginda arkana donup baktiginda simdi kendine bu yaptiklarin icin cok kizacaksin...unutma su olumlu dunyada hic kimse icin kahrolmaya degmez ...bu esin bile olsa..kimsenin seni bu kadar uzmesine izin verme asla....insallah en yakin zamanda bu bunalimdan cikar normal hayatina donersin canim....a.s.a.s.

tabi canim sen hic merak etme sende benim yerime bir tepsi baklava bir kavanoz nutella 3 pizza ye tamamminaniknaniknaniknanik

Merhaba ablalarım kaydirigubbakcemile3 ben yeni katıldım aranıza.. Daha yaşım çok küçük,14 yaşındayım 8'e gidiyorum. :1rolleyes: Ama kilolarım yaşıma göre çok fazla. Boyum da uzun. senağlama Arkadaşlarım filan da dalga geçiyor. senağlama Birşeyler önerebilir misiniz? Bu topikin yaklaşık 27 sayfasını okudum, lapa diyeti filan yapsam birşey olur mu ki? senağlama Lütfen yardım edin. İyice takıntı haline getirdim artık. :1shok:

Boyum 1.60 civarı. Kilom da 63-65 filan.. senağlama Aburcubura düşkünüm alıyorum sürekli .. senağlama

abur cubur yediğinde kilo almandan ziyade sağlıksız besleniyor olman önemli senin için. abur cuburu kesersen ya da azaltırsan zaten kilo verirsin canım. şimdi senin metabolizman hızlıdır, ufak hareketler ile de istediğin kiloya ulaşırsın a.s. öyle duyduğun diyetleri yapma sakın, büyüme çağındasın vitaminini alman lazım, sonra çok üzülürsün tamam mı ablacım

Teşekkür ederim a.s. aburcuburu kesiyorum artık zaten, ama yine de o diyeti uygulasam bir zararı olur mu ? kaydirigubbakcemile2 yani yaşım küçük ama iriyim, pek aktif te değilim açıkçası. yaptığım tek spor okula yürüyerek gidip gelmem. kaydirigubbakcemile3 bu yıl sonuna kadar da elbiseye girmem gerekiyor. kaydirigubbakcemile3

yıl sonuna daha çok var, ben uygulamanı istemiyorum o tarz şeyleri, günlük alman gereken belli besinler var. o diyette sadece pirinç yiyorsun, tek taraflı beslenme senin yaşın için uygun değil. kaldı ki, sporsuz verilen kiloları geri alman çok muhtemel.

spor ve meyve de dahil olsa? haklısınız ama yaşıtlarımla aynı özelliklere sahip olduğumu düşünmüyorum iri olduğumdan dolayı. yani olumsuz pek etki yapmayabilir ama siz daha iyi bilirsiniz tabii. a.s neyse kusura bakmayın sizi de uğraştırdım. tekrar teşekkürler.. :1rolleyes:

angelina hcr ablanı dinle lütfen ilerde telafisi olmayacak yanlışlar yapma sağlığın için lütfen.yediğin abur cuburları kes senin için gerekli olan sebze meyveleri tüket bak göreceksinki istediğin kilya farkına varmadan ulaşacaksın .hcr ablanında dediği gibi büyüme çağındasın metabolizman hızlı yani bizlere göre okadar şanslısınki.basketbol oyma hopla zıplz aç müziğin sesini çılgınlar gibi dans et bak bende 12 yaşında okadar tombuldumki anlatmam beni 17 yşında sanırlardı herkes dalga geçerdi çok züzlürdüm.okulumuzun basketbol takımına girdim ve kısa sürede tığ gibi oldum diyet neki

angelina kafaya çok takıyorsan hatta imkanın varsa bir beslenme uzmanına git en doğru beslenme şeklini o hatta istediğin diyeti o sana önerecektir hem bu sayade bazı kontrollerde yaptırabilirsin troid gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…