Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

arkadasim esmerlerde catlak olmaz demedim zaten acik tenlilere gore daha az catlaklari oluyor dedim...cevremde gordugum kadariyla....

günaydın kızlar valla süper gidiyo en azından benim icin öyle belki benim verdigim kiloyu gecenlerde olmuştur ama ben cok mutluyum valla benimde sabah kociş evde olucak kızlar en gec öglene kadar girer sonucu yazarım

canim kimilerinin tenleri daha esnesk oluyormus o yuzden catlamiyor derileri kilo alsalar bile ama cevremde gordugum butun esmerlerin derileri esnek heralde hic catlaklari yok esmerlerinki dahami esnek acaba beyaz tenlilere gore tabi sizdede var catlak olabiliyor ama acik tenlilerin cogunda hemen hemen hepsinde oluyor belli bir kiloyu gecince nedense....:uhm:

canim benim ya insallah benimki bebekle alakali baya stres yapcam hemen gecicek bisey degil esim ameliyat olcak ,bebek oluup olmayacagi belli degil ,hic olmama gibi bi durumuz var yani hep uste uste
insallah atlatiriz

bak simdi yaaaklava: dovucem ama heee..
kizdiriyorsun beni yine hic olmama durumlari varmis....:mymeka:
yok hicrancim oyle bisey bakma sen bu deliye olucak Rabbimin izniyle birgun mutlaka olucak...onu ancak Allah bilir....
deli kiz beni kizdirma bak ben ne asamalardan gectim hala bekliyorum sen daha yolun basindasin ne bu karamsarlik sen boyleysen ben kendini atayim bir kopruden o zaman...:1closedeyes:

canım benim abim beyaz tenli çok zayıftı eskiden çok uğraştı 1 yılın içinde 20 kilo aldı ve bi sürü çatlak ouştu
bide çok sık kilo alıp verenlerde oluşuyomuş diye okumuştum
allah sempatiğe sana ve bana en kısa zamanda evlat sevgisini tattırır umarım kimseyi evlat sevgisiyle terbiye etmesin

evet canim birde o var tabi cok hizli kilo alir veya verirsenda olusabiliyormus catlak...
Allahim en yakin zamanda versin bebislerimizi insallah....:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Özlemcim haklı olabilirsin kilo kaybı ile kalp arasında direkt bağlantı kuramıyor insan önce, ama çok kötüyüm. Kalbim çok hızlı atıyor, bir anda başlıyor hızlı hızlı atmaya, sanki bayılacak gibi oluyorum. Malesef tam sınav zamanım olduğu için doktora da gitmek istemiyorum, son senem bu sene. Sınavları bir kaçırırsam Allah korusun yaa :bbo:

merhaba ben 170 boyunda 90 kıloyum ve artık zayıflamak ıstıyorum esimin lafları etrafımın kılo laflarından usandım ama hep denıyorum dıyet yapmaya calısıyorum olmuyor dayanamıyorum ozellıkle aksamları azım bos kalmıyor ne yapacagımı bılmıyorum bana yardımcı olurmusunuz lutfen

canim ya cok haklisin ama iste ne bileyim insan sorun kedinde olunca daha farkli ,este olunca daha bi farkli oluyo ,
randovumu aldim tam 2 ay var bakalim bu sure icinde baya seylerkullancaz insallah ameliyata gerek kalmadan yukselir

eeeeee ne yediniz bakem sabah kahvaltisinda yazin hepiniz
ben baslayim ,bi bardak cay ,bi tane sutlu ekmek icine peynir surdum ,zorla yedim hatta azciginiyemedim artik midem almiyo nerdeyse icim bulancakti bukadar birazdanda ,yesil cayimi icerim ,oglen bilmiyorum aksamda yine yemeyi dusunmuyorum

niye kimse cevap yazmıyor

evet canim boyuna gore kilon cok fazla ,dogumdan falan kalan kilolarmi
canim aramizda devamli kalirsan arada gel yaz ne kadar yedin ictin ,yani bizlerle paylas
ilk once kilo verceginden emin ol
ayni bende sein gibiydim ama simdi basariyorum ,ve simdi artik midem iyice kuculdu canim bisey istemiyor
bu pazartesi bildirimlerimizi yapcaz, ve tekrar diger pazartesiye kadar yine yarismamiz var katilmak istersen bize kilonu bildir, bakalim bi hafta boyunca ne kadar vericeksin ,yediklerine falan dikkat et ,spor yapabiliyosan yap ,doycak kadar degil tadcak kadar ye

Kızlar günaydın ....
Yarın hangi yüzle kilo bildirimi yapıcam hiç bilmiyorum.
Haftasonu fazla takılamıyorum maalesef yarın görüşmek dileğile...
Hepinizi opüyorum.

ben 3 biskot uzerine paynir surrerek yedim bir tanede kellogs barre ve cay..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…