- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #1.061
arkadaşlar çatlağın ten rengiyle hiç alaksı yok bence bende esmerim ve mazallah kimseler görmesin beni derim.bunlar için dok gitmiştim bana dediği aynen şu bu ten yani deri yapınızla ilgili 24 saat badem yağı içinde yatsan derin çok esnek değilse malesef kilo alıp verdikçe çatlağın olacaktır demişti.bu kremler yağlar falan ancak hafifletebiliyor henüz kesin bir yöntem bulamadım ben
evet canim ya bende sana kailiyorum aslinda benim cok kilom yok yani cok kilolu olmadim hic bi zaman ,hep balik etliydim ,bende defgin gibi kimse gormesin diye saklarim cok var
nice kilolular goruyorum bazilarinda olmuyo ,bu tenle alakali , bende bilmiyorum caresini ,daha dogum yapmamis halim boyle
canim benim ya insallah benimki bebekle alakali baya stres yapcam hemen gecicek bisey degil esim ameliyat olcak ,bebek oluup olmayacagi belli degil ,hic olmama gibi bi durumuz var yani hep uste uste
insallah atlatiriz
canım benim abim beyaz tenli çok zayıftı eskiden çok uğraştı 1 yılın içinde 20 kilo aldı ve bi sürü çatlak ouştu
bide çok sık kilo alıp verenlerde oluşuyomuş diye okumuştum
allah sempatiğe sana ve bana en kısa zamanda evlat sevgisini tattırır umarım kimseyi evlat sevgisiyle terbiye etmesin
günaydın kızlar nası gidiyo diyeter herkes pzar diye uyuyo mu kimse yok
sempatikçim yarın benim eve gelmem saat 4 ü bulur sabah kilomu yazma imkanım yok onu gözönünde bulundur ok
bak simdi yaaaklava: dovucem ama heee..
kizdiriyorsun beni yine hic olmama durumlari varmis....:mymeka:
yok hicrancim oyle bisey bakma sen bu deliye olucak Rabbimin izniyle birgun mutlaka olucak...onu ancak Allah bilir....
deli kiz beni kizdirma bak ben ne asamalardan gectim hala bekliyorum sen daha yolun basindasin ne bu karamsarlik sen boyleysen ben kendini atayim bir kopruden o zaman...:1closedeyes:
merhaba ben 170 boyunda 90 kıloyum ve artık zayıflamak ıstıyorum esimin lafları etrafımın kılo laflarından usandım ama hep denıyorum dıyet yapmaya calısıyorum olmuyor dayanamıyorum ozellıkle aksamları azım bos kalmıyor ne yapacagımı bılmıyorum bana yardımcı olurmusunuz lutfen
niye kimse cevap yazmıyor
merhaba ben 170 boyunda 90 kıloyum ve artık zayıflamak ıstıyorum esimin lafları etrafımın kılo laflarından usandım ama hep denıyorum dıyet yapmaya calısıyorum olmuyor dayanamıyorum ozellıkle aksamları azım bos kalmıyor ne yapacagımı bılmıyorum bana yardımcı olurmusunuz lutfen
eeeeee ne yediniz bakem sabah kahvaltisinda yazin hepiniz
ben baslayim ,bi bardak cay ,bi tane sutlu ekmek icine peynir surdum ,zorla yedim hatta azciginiyemedim artik midem almiyo nerdeyse icim bulancakti bukadar birazdanda ,yesil cayimi icerim ,oglen bilmiyorum aksamda yine yemeyi dusunmuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?