Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

sanada afiyet bal seker olsun....yarasin arkadasima :jeyyar: et olsun:roflol::roflol:sırnaşık şeysırnaşık şey

bunda bal varmis artik bidakine hem bal hem seker serpersin
canim bisey istemiyoya ,valla bi seviniyorum yemedigim icin ,simdi gobek falan gitti ,sanki kanrnim dumduz gibi ,cok bi kilo verdimya hehe

kızlar sabah sadece 1 dılım ekmekle 1 dılım peynır yedım aksamada balık yıcem balık cok kılo yaparmı ya of:uhm:

aksam bende balik yiycem canim firinda bugulamasini veya izgarasini yersen kilo yapmaz ama kizartmasi cok kalorili oluyor her kizartmadaki gibi...ama esim firinda yemedigi icin kizarticam bende mecburen az ekmek yerim artik ne yapayim....sen kizarticakmiydin???

ewet tatlım ben kızartılmıs yıcem ama ekmeksız

dün çikolata, çekirdek yedim. gece de acıktım biraz yemek yedim.

kahvaltıda yarım simit, krem peynir, domates ve şekersiz çay. ama canım çok sıkkın olduğundan sürekli bir şeyler yemek istiyorum senağlama

canim o kadarda cok degilmis cikolata ve cekirdek disindakiler...neye canin sikkkin peki???

anacim sen mutlu sonu gormeden geri alcaksin haaa bak geliriz yaninaklava::mymeka:
sakin bundan sonra dikkat et ,geri almis gormeyelim seni temema.s.

bak ya kizlar simdi hic bisey canim istemiyodu coktandirda balik yemiyorum ,uffff canim istedi simdi ben nerden bulcam baligi ,neyse insallah bi yerim falan sismez hehe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…