- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #13.701
eylülll eskisi gibi bizi ihmal etme
siyahın üstüne hiç bir renk tutmaz kuaföre git saçlarını açtır dedi herkess zemuszemuszemuszemus teşekkür dzemuszemus ederimmbilmiyorumkismile
canım bu kadar zor mu siyahtan kahveye geçmek hiç saçımı boyatmadım bilmiyorum CADIARZU
tebrikler arkadaşımma.s.
nafcım bisiklete binmiyor musun peki artık kapıyla ne işin vardı sempatiksalakcinni gerçi başlarda oluyo hep öylesempatiksalakcinni boshayallersmiletebrik ederim tatlım ben sonuçlanınca söyleyecektim ama sen tam istediğin rengi oturttun mu şimdi bayanssulusmile
ben zaten kilo aldım bu hafta 69 gördüm tartıda kendime gelip silkelenmem lazım kaydirigubbakcemile2
bendim bebişimm o bacaklardaki morluklarduvara çarpmalar kapılara bodozlama girmelerr :roflol: :roflol: :roflol:
inşallah canım öyle yapıcam opuyorumnanaktan
tahmin edebiliyorum akannehir
evet canım zaten azar azar ye demiş dr tam rejim düzeni aslında çalışırken tutturmak zor oluyor ama azmedersen yaparsınn.. iyi eğlenceler.kızlar bende çıkıyorum iyi akşamlar
akşama anneme yemeğe davetliyim ama çok kaçırmıycam yarından itibaren kendime çeki düzen verip sporuma da başlamayı düşünüyorum çok ihmal ettim hastalık olayları yüzünden kendime gelmem lazım boshayallersmile tabi sizlerin desteği ile olumunekankayizsmile
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
kızlar bende çıkıyorum iyi akşamlar
akşama anneme yemeğe davetliyim ama çok kaçırmıycam yarından itibaren kendime çeki düzen verip sporuma da başlamayı düşünüyorum çok ihmal ettim hastalık olayları yüzünden kendime gelmem lazım boshayallersmile tabi sizlerin desteği ile olumunekankayizsmile
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
siyahın üstüne hiç bir renk tutmaz kuaföre git saçlarını açtır dedi herkess zemuszemuszemuszemus teşekkür dzemuszemus ederimm
bence gelmezz, çünkü hatice arkadaşımızda sohbetin topiği amacından saptırdığına inanan arkadaşlarımızdannnn....
kendi sonunu kendi hazırladı diye buna denir sositososito
tamam o zaman hatice gelir, sohbet etmez çünkü sohbeti istemiyordu arkadaşımız, menüsünü sporunu yazar gider bence :roflol:
az önceki yazıyı yazma nedenimde haticenınde sohbetsiz bir topik istiyor olması, biz burdada sohbet edeceğimiz için gelmez diye düşünüyorum bu benim fikrim :umursamaz:
canım benim buraya gelme sebebim arkadaşlardan ayrı kalmamaktı
evet bazen sohbetin diyeti geçtiğini düşünüyordum ama hiçbir zaman size karışmadım ve müdahale etmedim çünkü herşey benim istediğim gibi olmak zorunda değil
senin benim için böyle düşünmen gerçekten üzdü ama önemli değil ben buraya gelirsemde yanlız kaldığım için değil arkadaşlarla olmak istediğim için olacak
selamm nerde herkes yahu paydosmu ettiniz??
ay kızlar yürüyüş yaptım yarım saat.15-20 dk da spor aletlerinde takıldım geldim karpuz yedim.bugünü böle kapattım.
günaydın kızlarrrrrrrrr (gerç daha kımse gelmemıs ama )
bu sabah son kahvaltı oldugu ıcın bıraz abartıyım dedım ama cokta degıl yanııı
sadece 1 sımıt bıraz b.peynır,domates,salatalık ve sekersız cay
benımde odum patlıyor ramazan da kılo fln alırım dıye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?