Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

arkadaşlar bende çıkıyorum, az sonra kocam gelir Şeniz bugün tüm günüm topikte geçti zaten, yemek hazırlamam lazım...herkese iyi akşamlar opuyorumnanaktan

bilmiyorumkismile

canım bu kadar zor mu siyahtan kahveye geçmek hiç saçımı boyatmadım bilmiyorum CADIARZU
tebrikler arkadaşımma.s.
siyahın üstüne hiç bir renk tutmaz kuaföre git saçlarını açtır dedi herkess zemuszemuszemuszemus teşekkür dzemuszemus ederimm

nafcım bisiklete binmiyor musun peki artık kapıyla ne işin vardı sempatiksalakcinni gerçi başlarda oluyo hep öylesempatiksalakcinni boshayallersmile

evet canım zaten azar azar ye demiş dr tam rejim düzeni aslında çalışırken tutturmak zor oluyor ama azmedersen yaparsınn.. iyi eğlenceler.

kızlar kendinize iyi bakınn
görüşmek üzeree opuyorumnanaktan

canım önce sağlık, sonra herşey yoluna girer zaten..biz istersek herşeyi başarabiliriz kaydirigubbakcemile5

bence gelmezz, çünkü hatice arkadaşımızda sohbetin topiği amacından saptırdığına inanan arkadaşlarımızdannnn....

kendi sonunu kendi hazırladı diye buna denir sositososito
tamam o zaman hatice gelir, sohbet etmez çünkü sohbeti istemiyordu arkadaşımız, menüsünü sporunu yazar gider bence :roflol:

az önceki yazıyı yazma nedenimde haticenınde sohbetsiz bir topik istiyor olması, biz burdada sohbet edeceğimiz için gelmez diye düşünüyorum bu benim fikrim :umursamaz:

canım benim buraya gelme sebebim arkadaşlardan ayrı kalmamaktı
evet bazen sohbetin diyeti geçtiğini düşünüyordum ama hiçbir zaman size karışmadım ve müdahale etmedim çünkü herşey benim istediğim gibi olmak zorunda değil

senin benim için böyle düşünmen gerçekten üzdü ama önemli değil ben buraya gelirsemde yanlız kaldığım için değil arkadaşlarla olmak istediğim için olacak

Son düzenleme:

haticecim herkes istediğini yapmakta özgür, kimsenin kimseye karışmaya hakkı yok...tabiki istediğin topiğe girersin, istediğin yerde sende ne istersen onu yazarsın kimse sana yada bana karışmaz, karışamaz...
neden üsteki yazıları yazdığıma gelince..sende bizimle birlikte sohbet eden arkadaşlarımızdandın... biliyorsun benim şuan diyet gb bir problemim yok, sırf sizin halinizi hatrınızı sormak için topiğe giriyordum ama seninde binbirrenk gb düşündüğünü görünce, burada da aynı şekilde sohbet edeceğimiz için ve sen sohbetin motivasyonu düşürdüğünü düşündüğün için senin bu topiğe gelmeyeceğini düşündüm, hepsi bu..
yanlış anlaşıldıysam üzgünüm...

günaydın kızlarrrrrrrrr (gerç daha kımse gelmemıs ama )
bu sabah son kahvaltı oldugu ıcın bıraz abartıyım dedım ama cokta degıl yanııı
sadece 1 sımıt bıraz b.peynır,domates,salatalık ve sekersız cay

afiyet olsun canım sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

akşam spor yapmama gerek kalmadı 1 saat ev temizledim dip bucak sositososito sositososito yaklaşık 30 - 45 dk ütü yaptım sositososito sositososito pestilim çıktı delikafadulden delikafadulden

bu akşam 8 senedir görmediğim bi arkadaşımla buluşucam o yüzden öğle yemeğini pas geçip akşama yemek yemek istiyorum guclubacismile yanlış aslında biliyorum lmaz: ama bu hiçbişey yemiycem anlamında değil 2 saatte bir bişeyler atıştırıcam sabah gevrek aldım bi parça bi parça yerim öyle düşündüm kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2

yarın etrafımdaki birçok insan oruçlu olacak zaten benimde canım bişey yemek istemez ramazan boyunca yemek düzenimi planlayarak hareket etmem lazım hihoyyyt hihoyyyt

benımde odum patlıyor ramazan da kılo fln alırım dıye

vallahi canımm az yersen tüm gün kendine yaparsın bu sefer sağlığın bozulur :sinifsinif:

ben inanıyorum ki doyduğumuzu anladığımızda bırakırsak yemeği kilo alma durumumuz olmaz kaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…