Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

evet eylülcümm şimdide diyaneti aradım sordum hastalığınız geçtikten sonra tutabilirsiniz dedi borç olarak yazın biyere dedi boshayallersmile inşallah kasımda biterse yaralarım geçerse aralıkta oruçlu olucamm olumunekankayizsmile

canım eşim askerden geldi ya,sürekli akşamları birşeyler yiyor, sağolsun zorla bana da yediriyor, gidişim iyi gidiş değil :kedi:

anladımmm canım olsun yine beraber veririz :kedi:

olala bende güldüm gerçekten bisiklete binmek gibisi yokk hem geziyosun efil efill kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2

benim bisiklet maceralarımı biliyomusun olala :roflol: :roflol: :roflol:

kendi sonunu kendi hazırladı diye buna denir sositososito
tamam o zaman hatice gelir, sohbet etmez çünkü sohbeti istemiyordu arkadaşımız, menüsünü sporunu yazar gider bence :roflol:
canım boşverin, en önemlisi bu hafta dişe dokunur sonuçlar elde etmek yoksa gülecekler valla halimize son 2 haftadır dağılmış durumdayız..boshayallersmile

kendi sonunu kendi hazırladı diye buna denir sositososito
tamam o zaman hatice gelir, sohbet etmez çünkü sohbeti istemiyordu arkadaşımız, menüsünü sporunu yazar gider bence :roflol:
olabilir ama öyle demeyelim onun da çok emeği var.. çizelgelere yardımcı oldu hep, tatilde bile olsa tabloyu hazırladı..

hayırdır gülümm kaydirigubbakcemile2
sen iyileş orucunu seneye şubatta falan tut yazık etme midene :umursamaz:

kızlar taa siyahtan kahveye geçiyorum üstelik kuaförsüzz kimsecikler tebrik etmiyo ama beni yaa bilmiyorumkismile

tebrik ederim tatlım ben sonuçlanınca söyleyecektim ama sen tam istediğin rengi oturttun mu şimdi bayanssulusmile

canım boşverin, en önemlisi bu hafta dişe dokunur sonuçlar elde etmek yoksa gülecekler valla halimize son 2 haftadır dağılmış durumdayız..boshayallersmile

ben zaten kilo aldım bu hafta 69 gördüm tartıda kendime gelip silkelenmem lazım kaydirigubbakcemile2

ya bisiklet maceraları olan senmiydin naf
benim aklında tınkerbell diye kalmış

bendim bebişimm o bacaklardaki morluklar duvara çarpmalar kapılara bodozlama girmelerr :roflol: :roflol: :roflol:

hayırdır gülümm kaydirigubbakcemile2
sen iyileş orucunu seneye şubatta falan tut yazık etme midene :umursamaz:

inşallah canım öyle yapıcam opuyorumnanaktan

kızlar kilo mu aldım acaba diye paranoyak oldumm
reglim bitse de durumu bi görsemm

tahmin edebiliyorum akannehir

olabilir ama öyle demeyelim onun da çok emeği var.. çizelgelere yardımcı oldu hep, tatilde bile olsa tabloyu hazırladı..

canım hepimizin birbirimiz üzerinde emeği var, binbirrenkte belki kendince haklıdır onun topiği sonuçta ama sadece düşünceleri bize ters geldi ve sorun bu noktalara kadar taşındı...ve oda bilgilerini tecrübelerini bizimle paylaşıyordu, bunu kimse inkar edemez...herkes birbirine yardımcı oluyordu, cevapsız hiçbir sorumuz kalmıyordu böyle olmasa iyidi ama oldu..

az önceki yazıyı yazma nedenimde haticenınde sohbetsiz bir topik istiyor olması, biz burdada sohbet edeceğimiz için gelmez diye düşünüyorum bu benim fikrim :umursamaz:

kızlar bende çıkıyorum iyi akşamlar

akşama anneme yemeğe davetliyim ama çok kaçırmıycam yarından itibaren kendime çeki düzen verip sporuma da başlamayı düşünüyorum çok ihmal ettim hastalık olayları yüzünden kendime gelmem lazım boshayallersmile tabi sizlerin desteği ile olumunekankayizsmile

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…