- 21 Nisan 2009
- 10.705
- 0
- 206
- 41
- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #13.681
canım sağlık daha önemli, zaten orucun amacıda hem sevap kazanmak, hemde sıhhat bulmak değil mi? sende rahatsızlığın geçtikten sonra tutmadığın oruçları tutarsın yada bir yoksulu doyurursun üzülme bence..
canım eşim askerden geldi ya,sürekli akşamları birşeyler yiyor, sağolsun zorla bana da yediriyor, gidişim iyi gidiş değil :kedi:
öyle deiil mi amaa sositososito
bu arada kızlar
ben kilomu koruma dönemindeyim
ama regl oldum tabi tartı sapıttı
çok merak ediyorum ne durumdayım diye
bi kaç güne anlıcam artık
artık haftada 2 falan yürüyorum
ama bisiklete binmeye başladım hihoyyyt
haftada 3 kez de bisiklete binicem
çok özlemişim bisikleti onun gibisi yok valla
yaalnız sabah erken kalkmam lazım çok sıcak oluyo
valla kırışıcam güneşten diye ödü patlıyo kaydirigubbakcemile3
canım boşverin, en önemlisi bu hafta dişe dokunur sonuçlar elde etmek yoksa gülecekler valla halimize son 2 haftadır dağılmış durumdayız..boshayallersmilekendi sonunu kendi hazırladı diye buna denir sositososito
tamam o zaman hatice gelir, sohbet etmez çünkü sohbeti istemiyordu arkadaşımız, menüsünü sporunu yazar gider bence :roflol:
olabilir ama öyle demeyelim onun da çok emeği var.. çizelgelere yardımcı oldu hep, tatilde bile olsa tabloyu hazırladı..kendi sonunu kendi hazırladı diye buna denir sositososito
tamam o zaman hatice gelir, sohbet etmez çünkü sohbeti istemiyordu arkadaşımız, menüsünü sporunu yazar gider bence :roflol:
evet eylülcümm şimdide diyaneti aradım sordum hastalığınız geçtikten sonra tutabilirsiniz dedi borç olarak yazın biyere dedi boshayallersmile inşallah kasımda biterse yaralarım geçerse aralıkta oruçlu olucamm olumunekankayizsmile
anladımmm canım olsun yine beraber veririz :kedi:
olala bende güldüm gerçektenbisiklete binmek gibisi yokk hem geziyosun efil efill kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2
benim bisiklet maceralarımı biliyomusun olala :roflol: :roflol: :roflol:
kızlar taa siyahtan kahveye geçiyorum üstelik kuaförsüzz kimsecikler tebrik etmiyo ama beni yaa bilmiyorumkismile
kızlar taa siyahtan kahveye geçiyorum üstelik kuaförsüzz kimsecikler tebrik etmiyo ama beni yaa bilmiyorumkismile
canım boşverin, en önemlisi bu hafta dişe dokunur sonuçlar elde etmek yoksa gülecekler valla halimize son 2 haftadır dağılmış durumdayız..boshayallersmile
ya bisiklet maceraları olan senmiydin naf
benim aklında tınkerbell diye kalmış
hayırdır gülümm kaydirigubbakcemile2
sen iyileş orucunu seneye şubatta falan tut yazık etme midene :umursamaz:
kızlar kilo mu aldım acaba diye paranoyak oldumm
reglim bitse de durumu bi görsemm
olabilir ama öyle demeyelim onun da çok emeği var.. çizelgelere yardımcı oldu hep, tatilde bile olsa tabloyu hazırladı..
canım boşverin, en önemlisi bu hafta dişe dokunur sonuçlar elde etmek yoksa gülecekler valla halimize son 2 haftadır dağılmış durumdayız..boshayallersmile
ben hamileyken oruç tutmadım valla
boşverin arkadaşlar geleninde canı sağolsun gelmeyenin de...
biz ağzımızın tadını bozmayalım
arkadaşlar iyi akşamlar
iyi akşamlar bebişlerrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?